pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
12 Mayıs 2023 Cuma - 14:29

THY O ANLAŞMAYI 2028’E KADAR UZATTI

Türk Hava Yolları ve Garanti BBVA, Miles&Smiles Kredi Kartı anlaşmasını 2028’e kadar uzattı.

THY O ANLAŞMAYI 2028’E KADAR UZATTI

Türk Hava Yolları ve Garanti BBVA, Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles kapsamında 29 Ekim 2000 tarihinde başlatılan kredi kartı iş birliğini 5 yıl süre ile yeniledi.

Yeni sözleşme dönemi ile beraber Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartı sahipleri, yeni Mil kazanım programıyla harcamalarından 4,5 kata kadar daha fazla Mil kazanma ayrıcalığına sahip olacak.

Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartı müşterileri yeni dönemde, varlıklarının hacmine ve Miles&Smiles üyelik statülerine göre, yapacakları harcamalarından değişen oranlarda Mil kazanabilecek. Ayrıca Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartı sahipleri, BonusFlaş uygulaması üzerinden yıl boyunca kendilerine özel kurgulanan kampanyalardan da ekstra Mil kazanma şansına sahip olacak.

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, yenilenen anlaşmaya ilişkin yaptığı yorumda; “Türk Hava Yolları olarak, kurulduğumuz ilk günden beri daha iyisini gerçekleştirme hedefiyle yolcularımıza seyahatlerinde güven ve konforun yanında, kusursuz bir seyahat deneyimi sunmak için çalışıyoruz. 1989 yılında hayata geçirdiğimiz sadakat programımız Miles&Smiles, bugün 16 milyonu geçen üyesi, 200’den fazla program ortağı ve Star Alliance gücü ile dünyanın en iyilerinden biri olarak büyümeye devam ediyor.

Miles&Smiles üyelerimize sadece uçuş esnasında değil, hayatın her anında sunduğumuz ayrıcalıklarla Mil kazandırıyor, ödül biletler ile tekrar uçuşlarımızda ağırlıyoruz. Bugün, Türk Hava Yolları yolcu programı Miles&Smiles ile kıymetli iş ortaklarımızdan biri olan Garanti BBVA arasında, 2000 yılında başlattığımız başarılı iş birliğimizi 2028 yılına kadar devam ettirme kararı aldık. Başta değerli Miles&Smiles üyelerimiz olmak üzere, taraflara bugüne dek sağladıkları faydayı önümüzdeki süreçte daha da katlayacaklarına inanarak, bu anlaşmanın her iki kurum için de hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yenilenen sözleşmeyle Garanti BBVA’nın kredi kartı pazarındaki liderliğine devam edeceğini vurgulayan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı ve GÖSAŞ Genel Müdürü Murat Çağrı Süzer; “Türkiye’nin global gücü olan bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları ile birlikte hayata geçirdiğimiz, ülkemizin ilk ve en uzun soluklu ortak markalı Miles&Smiles kredi kartı iş birliğini devam ettirerek, 5 yıllık yeni bir döneme adım atmaktan son derece mutluyuz. İki kurumun Miles&Smiles kredi kartıyla devam eden ortaklığı, ödeme sistemleri kapsamında Türkiye'deki en önemli iş birliklerinden birini oluşturuyor. Bu kapsamda müşterilerimize, 2000 yılından bu yana yaklaşık 155 milyar Mil kazandırdık. Diğer taraftan müşterilerimizin ihtiyaç ve beğenilerini takip ederek, BonusFlaş uygulamamız üzerinden ve diğer iletişim kanallarımızı kullanarak, her ay onlarca kampanya sunuyor; Garanti BBVA müşterisi olmanın ayrıcalığını yaşatıyoruz. Kredi kartı pazarının öncü kurumu olarak müşterilerimizin hayatına değer katmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 
TUM’UN ENGENLLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ
 
EMIRATES EN İYİ HAVAYOLU SEÇİLDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EMIRATES-ETIHAD ORTAKLIĞI GENİŞLİYOR
Emirates ve Etihad, ortak uçuş anlaşması kapsamının genişletildiğini duyurdu
THY 600 UÇAK SİPARİŞ EDECEK
Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet ...
THY TÜM İKRAM MENÜLERİNİ YENİLEDİ
Türk Hava Yolları, yeni ve lezzetli tatlarla yenilediği menüleriyle, dünyanın ...
 
IATA ABD’NİN KARARINI ELEŞTİRDİ
IATA’ya göre ABD'nin önerdiği yolcu tazminat kuralı maliyetleri artıracak, ...
HİTİT İLK ÇEYREK BİLANÇOSUNU AÇIKLADI
Hitit, 2023’ün ilk çeyreğini yüzde 67 gelir artışı ve yüzde 40 FAVÖK marjı ile kapattı
TAV HAVALİMANLARI’NA EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ
TAV Havalimanları, kurum kültürü ve çalışan deneyimi üzerine çalışmalar ...
 
PEGASUS SİRENA VE EFLİN’İNE KAVUŞTU
Pegasus Hava Yolları ‘Sirena’ ve ‘Eflin’ isimleri verilen iki yeni uçağı filosuna kattı
TÜRK HAVA YOLLARI’NDA ZE ROBERTO DÖNEMİ
Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı, 2023-2024 voleybol sezonu için ...
THY NİSAN’DA KAÇ YOLCU TAŞIDI?
Türk Hava Yolları, Nisan ayında yüzde 31 artışla 6,5 milyon yolcu taşıdığını açıkladı
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası