pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
11 Mayıs 2023 Perşembe - 16:51

THY TÜM İKRAM MENÜLERİNİ YENİLEDİ

Türk Hava Yolları, yeni ve lezzetli tatlarla yenilediği menüleriyle, dünyanın en iyi ikram konseptine sahip havayolu olma özelliğini korumayı sürdürüyor.

THY TÜM İKRAM MENÜLERİNİ YENİLEDİ

Dünyada en fazla ülkeye uçan hava yolu olmasının yanında misafirlerine sunduğu hizmet kalitesiyle de adından sıklıkla söz ettiren bayrak taşıyıcı, yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında, business ve ekonomi sınıflarında servis ettiği ikram menülerini yenileyerek, misafirlerine lezzetli alternatifler sunmaya devam ediyor.

ESMA SULTAN YALISINDA TANITTI

Türkiye’nin tanıtılması hedefinden hareketle, yeni ikram menülerinde hem geleneksel Türk mutfağından hem de dünya mutfaklarından lezzetlere yer veren Türk Hava Yolları, menülerinde kullandığı ürünleri yüzde 80 oranında yerli üreticilerden temin ediyor. Yerli ve mevsimine uygun ürünler tercih edilerek oluşturulan menülerde Rize çayı, Afyon kaymağı, Erzincan petek balı ve daha birçok yöresel ürün yer alıyor.

Sağlıklı beslenme trendleri takip edilerek (protein, sebze, meyve ağırlıklı ve daha az karbonhidratlı ürünler) tasarlanan menüler, alanında uzman aşçılar tarafından günlük olarak, en taze ürünlerle, butik olarak üretiliyor. Tüm yemekler yüksek hacimlere özel, butik pişirme teknikleri kullanılarak hazırlanıyor.

Yenilenen ikram konseptine ilişkin İstanbul'da Esma Sultan Yalısı'nda değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat; ‘’Dünyanın tüm lezzetlerini misafirlerine ayrıcalıklı konseptlerle sunan bayrak taşıyıcı olarak, yenilediğimiz menülerle hem geleneksel Türk mutfağından hem de dünya mutfağından izler taşıyan bir menü hazırladık. Bu yeni konseptle birlikte Türk Hava Yolları’nın “Sürdürülebilirlik” ilkesi kapsamında ambalaj malzemelerinde plastik kullanımının ve ambalaj kaynaklı atık miktarının azaltılmasına yönelik uygulamaları da başlatmış olduk. Türk lezzetlerini misafirlerimizin beğenisine sunarken, gelecek nesillerin de bu tatları deneyimleyebilmesi için sürdürülebilirlik adına kâğıttan menü kartlarımızı da dijitale yüklemeyi hedefliyoruz. Yeni menülerimizin misafirlerimiz tarafından beğenileceğini umuyor, uçak içi ikram alanındaki ödüllü liderliğimizi de sürdüreceğimize inanıyorum.’’ dedi.

Yeni dönem ekonomi sınıfı menülerine daha önce sunulan ikramlardan farklı olarak, kahvaltı saatlerinde olan seferler için yumurtalı yiyecekler, ev yapımı müsli ve peynir çeşitleri dahil edilirken; yemek saatlerine denk gelen seferler için ise yöresel mezeler ile birlikte günlük taze olarak hazırlanan makarna ve ızgara seçenekleri sunuldu.

Business sınıfı yemek servislerine ise ev yapımı makarna, mantı ve spagetti seçeneklerinin yanı sıra, zırhla çekilerek kömür ateşinde pişirilmiş Adana kebap, ızgara balık gibi ana yemekler ve birçok farklı yöresel mezeler eklendi.

Ayrıca kahvaltı servisinde daha önce sadece iki ana yemek seçeneği sunulurken, yeni dönemde üç farklı ana yemek servis edilecek. Diğer bir seçenek olarak da pancake, krep, french tost gibi tatlı türleri eklenerek menü zenginleştirilmeye çalışıldı ve daha sağlıklı içeriklerden oluşan kahvaltılık ürünler de yeni menüde yerini aldı.

Bunlara ilave olarak business sınıfında misafirlere farklı ev yapımı mocktail (Alkolsüz kokteyl) ve sağlıklı içeriklerden oluşan detoks içecek çeşitleri de yeni menülere eklendi.

 
JAPONYA SEMALARINDA 'ALEV TOPLARI'
 
THY 600 UÇAK SİPARİŞ EDECEK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
IATA ABD’NİN KARARINI ELEŞTİRDİ
IATA’ya göre ABD'nin önerdiği yolcu tazminat kuralı maliyetleri artıracak, ...
HİTİT İLK ÇEYREK BİLANÇOSUNU AÇIKLADI
Hitit, 2023’ün ilk çeyreğini yüzde 67 gelir artışı ve yüzde 40 FAVÖK marjı ile kapattı
TAV HAVALİMANLARI’NA EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ
TAV Havalimanları, kurum kültürü ve çalışan deneyimi üzerine çalışmalar ...
 
PEGASUS SİRENA VE EFLİN’İNE KAVUŞTU
Pegasus Hava Yolları ‘Sirena’ ve ‘Eflin’ isimleri verilen iki yeni uçağı filosuna kattı
TÜRK HAVA YOLLARI’NDA ZE ROBERTO DÖNEMİ
Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı, 2023-2024 voleybol sezonu için ...
THY NİSAN’DA KAÇ YOLCU TAŞIDI?
Türk Hava Yolları, Nisan ayında yüzde 31 artışla 6,5 milyon yolcu taşıdığını açıkladı
 
İGA İSTANBUL HAVALİMANI WEB SİTESİNİ VE MOBİL UYGULAMASINI YENİLEDİ
Güçlü altyapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolculuk deneyimi ...
THY’NİN 2023 HEDEFİ: 10 BİN YENİ ÇALIŞAN
Türk Hava Yolları, 2023 yılı İstihdam hedefini belirledi. THY’nin 2023 hedefi, 10 bin yeni çalışan
JAMES WEBB’TEN YENİ KEŞİF
James Webb Uzay Teleskobu'nun genç bir yıldız olan Formalhaut'un etrafında ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası