pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
BOZDOĞAN’DAN ‘KAAN’ AÇIKLAMASI
BOZDOĞAN’DAN ‘KAAN’ AÇIKLAMASI
3 AYDA 2 MİLYONDAN FAZLA YOLCU
3 AYDA 2 MİLYONDAN FAZLA YOLCU
12 Mayıs 2023 Cuma - 15:15

EMIRATES EN İYİ HAVAYOLU SEÇİLDİ

Emirates, 2023 Business Traveller Ödülleri'nde Dünya Çapında En İyi Havayolu seçilerek zirveye yerleşti

EMIRATES EN İYİ HAVAYOLU SEÇİLDİ

Emirates, 2023 Business Traveller Middle East Awards kapsamında "Dünya Çapında En İyi Havayolu" ödülünü alarak üst üste onuncu kez bu alanda zirvede yer aldı.

Kırmızı halı seremonisine Ortadoğu'nun dört bir yanından sektör lideri isimler ve profesyonelleri katıldı. Emirates adına ödülleri Körfez, Orta Doğu ve Orta Asya Ticari Operasyonlardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Adil Al Ghaith ve Skywards Bölüm Kıdemli Başkan Yardımcısı Dr. Nejib Ben Khedher aldı.

Havayolu, sınıfının en iyisi hizmeti ve öncü endüstri ürünleriyle sürekli olarak daha iyi deneyimler sunma konusundaki başarısı nedeniyle en iyi First Class ve en iyi Premium Economy ödüllerini alırken ayrıca Emirates'in First Class Dinlenme Salonu, Orta Doğu'nun En İyi Havalimanı Dinlenme Salonu seçildi. Ödüller; havayolunun yatırım yapma, yeniliklere liderlik etme, insanların hava yolculuğu hakkında düşünme biçimini yeniden şekillendirme ve keyif alma konusundaki kararlılığını yansıtıyor.

Piyasaya sürülmesinin ardından iki yıldan kısa bir sürede, Emirates'in Premium Economy sınıfı, kendi sınıfında sektörün "altın standardı" haline geldi; geniş koltukları ve aralıkları, lüks kaplamaları ve diğer birçok titiz dokunuşları sayesinde yolcuları sürekli büyüledi.

Emirates'in gelişmekte olan uçak içi deneyimi, havayolunun 2 milyar dolar değerindeki modernizasyon programının bir parçası olarak 120 uçağı yenilemeye yönelik son projesinde açıkça görülmekte. Şimdiye kadar yedi uçak tamamen yenilendi ve 17 uçağın daha yaz sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Tamamen yenilenen A380, ana güvertedeki 56 Premium Economy sınıfı koltuk, halı ve duvar panellerindeki yeni renk paletleri dahil olmak üzere tüm kabinlerde havayolunun en yeni ürünlerini ve iç mekanlarını içeriyor. Üst güvertede, First ve Business Class koltuklar, Emirates'in "ezber bozan" ürününe benzer şekilde, Emirates'in en son krem ??rengi deri döşemesine ve daha açık tonlu ahşap kaplamaya sahip. Emirates'in imzası niteliğindeki ghaf ağacı motifi, First Class Duş Spa'sındaki el yapımı paneller de dahil olmak üzere kabinlerin tamamında yer alıyor.

Emirates'in First Class deneyimi, her zaman mükemmellik için bir ölçüt oluştururken gökyüzündeki en sıra dışı deneyimlerden birini sunuyor. Havayolu, "ayrıcalıklı yemek servisinin" bir parçası olarak, yalnızca Emirates uçuşlarında sunulan nostaljik Dom Perignon şampanyasıyla birlikte yolculara limitsiz havyar sunan en son mutfak girişimiyle bu deneyimi başka bir düzeye taşıdı. Emirates ayrıca First Class yolcuları için ıstakoz rulo, wagyu sürgü, edamame ve tuzlu patlamış mısır gibi klasik sinema atıştırmalıklarını yeniden yorumlayarak kendi dokunuşunu kattı.

Emirates, Airbus A380 ve Boeing 777'lerden oluşan 200'ün üzerinde tamamı geniş gövdeli uçaktan oluşan modern bir filoya sahip. Havayolunun kapsamlı uçuş ağı, yolculara altı kıtada 140'tan fazla uçuş noktasına seyahat seçenekleri sunuyor.

 
THY O ANLAŞMAYI 2028’E KADAR UZATTI
 
TEI BOTAŞ’LA İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY O ANLAŞMAYI 2028’E KADAR UZATTI
Türk Hava Yolları ve Garanti BBVA, Miles&Smiles Kredi Kartı anlaşmasını 2028’e kadar uzattı.
EMIRATES-ETIHAD ORTAKLIĞI GENİŞLİYOR
Emirates ve Etihad, ortak uçuş anlaşması kapsamının genişletildiğini duyurdu
THY 600 UÇAK SİPARİŞ EDECEK
Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet ...
 
THY TÜM İKRAM MENÜLERİNİ YENİLEDİ
Türk Hava Yolları, yeni ve lezzetli tatlarla yenilediği menüleriyle, dünyanın ...
IATA ABD’NİN KARARINI ELEŞTİRDİ
IATA’ya göre ABD'nin önerdiği yolcu tazminat kuralı maliyetleri artıracak, ...
HİTİT İLK ÇEYREK BİLANÇOSUNU AÇIKLADI
Hitit, 2023’ün ilk çeyreğini yüzde 67 gelir artışı ve yüzde 40 FAVÖK marjı ile kapattı
 
TAV HAVALİMANLARI’NA EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ
TAV Havalimanları, kurum kültürü ve çalışan deneyimi üzerine çalışmalar ...
PEGASUS SİRENA VE EFLİN’İNE KAVUŞTU
Pegasus Hava Yolları ‘Sirena’ ve ‘Eflin’ isimleri verilen iki yeni uçağı filosuna kattı
TÜRK HAVA YOLLARI’NDA ZE ROBERTO DÖNEMİ
Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı, 2023-2024 voleybol sezonu için ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası