pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
AJET İLK UÇUŞUNU YAPTI
AJET İLK UÇUŞUNU YAPTI
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
3 Şubat 2023 Cuma - 14:18

KATTENBECK 2023’TEN UMUTLU

Pandemi sonrası hızla toparlanan havacılık sektöründen umutlu olduklarını belirten Kattenbeck Grup şirketleri Genel Müdürü Birkan Tombul,” Bu yıl hedefimiz personel istihdamımızı yüzde 30 arttırmak. Yeni yılın ilk ayını henüz yeni bitirmiş olmamıza rağmen mevcut tüm sözleşmelerimizi yeniledik, ilave olarak 4 yeni projeye hizmet vermeye başladık” dedi

KATTENBECK 2023’TEN UMUTLU

Kattenbeck Grup şirketleri Genel Müdürü Birkan Tombul, “Pandemi dönemi hepimizi ve tüm sektörleri çok yordu ancak ülkemizde havacılık sektörü çok hızlı toparlandı. Pandemi sonrası en hızlı toparlanan ülkeler arasında Türkiye yer almaktadır. Fraport TAV Antalya Uluslararası Havalimanı başta olmak üzere birçok havalimanı ile yaklaşık 80 noktaya 7/24 saat esasına göre 2 bin 500’i aşkın personelimizle hizmet veriyoruz. 2022 yılı dünya ekonomisinin durumu olsun, Rusya – Ukrayna savaşı olsun, her gün artan hammadde fiyatları olsun, iyi bir yıl olmadı. Fakat biz krizleri iyi yöneten bir ekibe sahibiz. Finansal modelimizde krizler için ayırdığımız bir pay sayesinde 2022 yılını proje kaybetmeden, zor da olsa taahhütlerimizi yerine getirerek kapattık.” dedi.

"PROJEMİZE VE MÜŞTERİMİZE GÜVENİYORUZ"

Antalya’da sezonun kapanmasıyla beraber yapılan Fraport TAV Antalya Havalimanı Temizlik ihalesini kazandıklarını hatırlatan Tombul, ”Sözleşmemiz gereği taahhüt ettiğimiz yatırımı gerçekleştirdik. Mevcut dünya konjoktörüne baktığımızda, paranın zor bulunduğu şu dönemde, yaklaşık 10 milyon TL değerinde bir yatırım yaptık. Sektörümüze, projemize ve müşterimize güvendiğimizden dolayı bu yatırımı yaptık” şeklinde konuştu.

"TAKIM ÇALIŞMASI"

Kattenbeck Grup şirketleri Genel Müdürü Birkan Tombul, “Ben takımıma önem veririm, takım ruhuna önem veririm ve gerçekten aile olacak ekip üyelerini bir araya getirmeye özen gösteririm. Hiçbir zaman ben yaptım demem. Hata var ise benimdir ama başarı var ise bizimdir. Bir telefonumla yaşadığı şehri değiştirip, yeni başlayacağımız projede göreve başlayan ekip arkadaşlarımız var. Hatta ülke değiştirip yurt dışı projemiz Katar Havalimanında görev alan arkadaşlarımız oldu. Ben ekibime, ekibim bana güvenir. Çok değerli bir büyüğümün bana nasihatı ‘Ağaçlarını bilmediğin bir ormanı yönetemezsin’ olmuştur. Çok değer verdiğim saha turu bu nasihattan sonra daha da anlam kazanmıştır benim için. Masa başında oturarak sahayı yönetemezsiniz. Bu yüzden her hafta mutlaka en az 4 proje saha gezisi yaparım. Ekibim de bu özelliğimi bildiği için benden bir adım önde olurlar ve başarı elde ederiz.”dedi.

"2023’DEN UMUTLUYUZ"

Pandemi sonrası hızla toparlanan havacılık sektöründen umutlu olduklarını ifade eden Birkan Tombul, “Diğer hizmet verdiğimiz sektörlerden de olumlu dönüşler almaya başladık. Bu yıl hedefimiz personel istihdamımızı yüzde 30 arttırmak. Yeni yılın ilk ayını henüz yeni bitirmiş olmamıza rağmen mevcut tüm sözleşmelerimizi yeniledik, ilave olarak 4 yeni projeye hizmet vermeye başladık. Bu, her hafta bir yeni proje açılışı demek, her hafta yeni bir yatırım demek. Kattenbeck, geniş bir operasyon ağına sahip olmasından dolayı buradan gelen güçle her projeyi çok hızlı bir şekilde hayata geçirmeye devam ediyoruz.” şeklinde sözlerini noktaladı.

1962 yılında Almanya’da kurulan Kattenbeck, 1992 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteriyor. 30 yıldır Türkiye’nin önde gelen firmaları, havalimanları, üretim tesisleri ve alışveriş merkezleri tesis yönetim ihtiyaçlarını karşılamak adına Kattenbeck’i tercih ediyor.

 
DHMİ TEKNOLOJİ VE VERİMLİLİK FUARI’NDA
 
THY’DEN YOLCULARA KAR UYARISI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DHMİ TEKNOLOJİ VE VERİMLİLİK FUARI’NDA
Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından ATO Congresium'da düzenlenen "5. Verimlilik ...
THY TEKNİK 5 UÇAKLIK BAKIM ANLAŞMASI İMZALADI
Bölgesinin ve dünyanın en büyük uçak bakım-onarım hizmeti sağlayıcılarından ...
İÇ HAT UÇUŞLARINDA SAF KULLANIMINI ARTIRIYOR
Pegasus Hava Yolları, iç hat uçuşlarında Sürdürülebilir Havacılık Yakıtı (SAF) kullanımını artırıyor
 
İGART SANAT PROJELERİ YARIŞMASI’NIN İKİNCİSİ GELİYOR
İGA İstanbul Havalimanı, İGART Sanat Projeleri Yarışması aracılığıyla, ...
SON KRALİÇE TESLİM EDİLDİ!
“Göklerin Kraliçesi" olarak adlandırılan son Boeing 747 Atlas Air'e teslim ...
17 AYJETLİ PİLOT UÇMAYA HAZIRLANIYOR
AYJET Uçuş Okulu, 107’inci ve 108’inci dönem öğrencilerini mezun etti. ...
 
ÜMİT KAZAK TAV İNŞAAT CEO’SU OLDU
TAV İnşaat’ta Ümit Kazak CEO, Feride Gökalp CEO Yardımcısı olarak atandı
İSTANBUL HAVALİMANI 2023’E DE HIZLI GİRDİ
Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (EUROCONTROL) verilerine göre, ...
THY-INDIGO ORTAKLIĞI... İLK SEFER YAPILDI
Türk Hava Yolları ve IndiGo Hava Yolları arasında hayata geçirilen kiralama ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası