pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
‘EN İYİ UÇAK İÇİ EĞLENCE ÖDÜLÜ’ EMIRATES’E
‘EN İYİ UÇAK İÇİ EĞLENCE ÖDÜLÜ’ EMIRATES’E
28 Ekim 2022 Cuma - 16:12

COŞKUNÖZ SAVUNMA SAHA EXPO’DA

Coşkunöz Savunma ve Havacılık Grubu, Saha Expo Fuarı’nda büyük ilgi gördü

COŞKUNÖZ SAVUNMA SAHA EXPO’DA

Coşkunöz Savunma ve Havacılık Grubu, ‘Saha Expo Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda büyük ilgi gördü. Fuarda grup şirketlerinden Coşkunöz Savunma ve Havacılık (CSH) ile UAVERA, geliştirdikleri son teknoloji ürünleri ve havacılık alanındaki kabiliyetlerini sergiledi.

Yerli ve milli savunma sistemlerinin en yeni modellerinin sergilendiği Saha Expo Savunma Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı, 25-28 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Savunma, havacılık, denizcilik ve uzay sanayiinden yüzlerce firmanın katıldığı fuarda, Coşkunöz’e ait büyük stand alanında holdingin savunma-havacılık alanında faaliyet gösteren şirketleri Coşkunöz Savunma ve Havacılık (CSH) ve UAVERA’nın yanı sıra mesleki eğitim alanında projeler yürüten Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV) da yer aldı.

CSH ve UAVERA’ya ziyaretçilerden büyük ilgi

Yerli ve yabancı yüzlerce firmanın bir araya geldiği fuarda; havacılıkta çözüm ortağı olma konusunda kabiliyetlerini sergileyen CSH ve UAVERA fuarın son gününe kadar ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Standı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ticaret Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, SSB Başkanı İsmail Demir ve TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal ile birçok ziyaretçi ve firma yetkilisi ziyaret etti. Hedef ülkelerdeki potansiyel iş birliklerini artırmak üzere görüşmeler yürütüldü.

Fuarda UAVERA’nın sergilediği, kendi üretimi olan İHA’lar petrol boru hatlarından sahil güvenlik denetimlerine, deniz kirliliğinden medikal ekipman taşınmasına kadar geniş ticari kullanım alanlarıyla dikkat çekti.

CEV ile uluslararası ‘eklemeli imalat’ projesi

Fuarda mesleki ve iş dünyasına yönelik eğitim ve projeler yürüten Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV) de yer aldı. Vakıf yetkilileri ziyaretçilere çalışmaları hakkında bilgi verdi. CEV, yakın zamanda start verdiği Avrupa Birliği projesi “ADDress for Future” ile savunma ve havacılık sanayiinde de kullanılan ve geleceğin en önemli üretim teknolojilerinden olan ‘eklemeli imalat’ teknolojilerinin benimsenmesinin hızlandırılması ve bu alandaki nitelikli iş gücünün artırılmasını hedefliyor. Ayrıca 2022 senesinde EWF (Avrupa Kaynak Federasyonu) tarafından Türkiye’deki ilk ve tek eklemeli imalat eğitimleri alanında akredite edilen kurum olma hakkı kazanan CEV, bu alanda eğitimler ve diploma programları düzenliyor. Konvansiyonel üretim alanında da, sanayi kuruluşlarına özel olarak tasarlanan eğitimler ve istihdam projeleri ile 34 senedir sanayiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Coşkunöz Savunma ve Havacılık’ta Kariyer Fırsatı

Çok sayıda katılımcının ziyaret ettiği standta Coşkunöz Savunma ve Havacılık İnsan Kaynakları birimi de ziyaretçilere kariyer fırsatları ve genç yetenek programlarıyla ilgili detaylı bilgi verdi. Şirkette kariyer yapmak isteyen kişilerin iş başvuruları alındı.

 
MMU VE SİHA’LARIN LASTİKLERİ PETLAS’TAN
 
TAIPEI SEFERLERİNE YENİDEN BAŞLIYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MMU VE SİHA’LARIN LASTİKLERİ PETLAS’TAN
Türkiye'nin en büyük lastik üreticilerinden Petlas, Milli Muharip Uçak(MMU) ...
TEI İLE AFGM ARASINDA ANLAŞMA
Türkiye’nin havacılık motorlarındaki küresel değeri TEI, SAHA EXPO’da ...
HALUK BAYRAKTAR’DAN İHRACAT TAHMİNİ
SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar, “Savunma sanayimizin ...
 
KEYVAN HAVACILIK SAHA EXPO 2022’DE
Keyvan Havacılık CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keyvan: Keyvan ...
SAHA EXPO 2022 FUARI BAŞLADI
Savunma, havacılık ve uzay sanayisi için çalışmalar gerçekleştiren 57 ...
YERLİ FÜZE 'TAYFUN' HEDEFİ VURDU
Son dakika… Türkiye'nin savunma sanayi alanındaki başarılarına bir yenisi ...
 
'ŞİMŞEK' SÜPERSONİK UÇAĞA DÖNÜŞECEK
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), 'hedef uçak' olarak kullanılmak ...
ABD’DEN ‘TÜRKİYE’YE F-16 SATIŞI’ AÇIKLAMASI
Türkiye'yi ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Avrasya işlerinden ...
ABD'DEN F-16 ŞARTINDA GERİ ADIM!
ABD 2023 Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasa (NDAA) tasarısının Senato versiyonundan, ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası