pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
28 Ekim 2022 Cuma - 16:25

TAIPEI SEFERLERİNE YENİDEN BAŞLIYOR

Tayvan’ın ülkeye gelen yolcular için zorunlu COVID-19 karantina kısıtlamalarına son vererek yeniden açılma planlarının tamamlanmasının ardından, Emirates’in Taipei-Dubai güzergâhındaki günlük seferleri 6 Kasım’dan itibaren yeniden başlayacak.

TAIPEI SEFERLERİNE YENİDEN BAŞLIYOR

Boeing 777 uçak modeli ile gerçekleştirilen EK366 sefer sayılı Emirates seferi, Dubai’den 02:50’de kalkarak 14:45’te Taipei’ye varış yapıyor. EK367 sefer sayılı dönüş uçuşu ise Taipei’den 22:45’te kalkış yaparak ertesi gün 4:35’te Dubai’ye varıyor. (Uçuş saatleri yerel saatlere göre belirtilmiştir.)

Ek seferler Emirates yolcularına Tayvan çıkışlı ve varışlı seyahatlerinde daha fazla bağlantı ve seçenek sağlayarak yolcuların hem iş hem de tatil amaçlı havayolu seyahati ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olacak. Uygun yolcular Tayvan’a vizesiz seyahat edebilecekler. Tüm Tayvan’a gelen yolcuların 7 gün boyunca kendi sağlıklarını takip etmeleri tavsiye ediliyor. Tayvan’a en güncel giriş şartlarını buradan kontrol edebilirsiniz.

Emirates, Taipei’e aktarmasız günlük seferlerine Boeing 777 ile 2014 yılında başladı. Dubai-Taipei güzergâhında 2016 yılında iki sınıflı A380 ile günlük seferler yapılmaya başlandı. Havayolu, COVID-19 pandemisi boyunca yerel topluluğa ve hava taşımacılığına yapmış olduğu katkıları neticesinde ülkeyle güçlü bir ortaklık kurdu. Emirates’in hâlihazırda haftada 4 kez gerçekleştirilen Taipei seferlerini yeniden günlük olarak gerçekleştirmesi, havayolunu ülkede seyahat ve turizmin toparlanmasına destek olma ve global uçuş ağındaki 130’u aşkın uçuş noktasından bu kozmopolit şehir ile yolcular arasında bağlantı kurarak ülkeye gelen yolcu trafiğini artırmaya yardımcı olma konusundaki kararlılığını gösteriyor.  

"Asya’nın kademeli olarak yeniden açılmasını destekliyoruz"

Çok sayıda ülkenin yerel turizm sektörlerini canlandırma ve faaliyetlerin olağan şekilde devam etmesini sağlama çabası giriş şartlarını gevşetmesiyle birlikte, Asya’da seyahat sektöründeki toparlanma son birkaç ayda hız kazandı. Bu olumlu gidişat doğrultusunda, Emirates, biriken ve büyüyen seyahat talebini karşılamak için en popüler uçuş noktalarından bazıları için kapasitesini artırıyor. Bu kapsamda, Singapur ve Guangzhou’ya sefer sıklığının artırılması, Seul’de havayolunun amiral gemisi A380’in seferlere başlamasının yanı sıra Boeing 777 modeli uçağıyla sefer gerçekleştirilen Manila-Dubai güzergâhında havayolunun ayrıcalıklı First Class ürününün sunulması gibi adımlar yer alıyor. Ayrıca, Emirates, Narita-Dubai güzergâhında 15 Kasım’dan itibaren amiral gemisi A380 seferlerine başlamayı planlıyor.

 
COŞKUNÖZ SAVUNMA SAHA EXPO’DA
 
BOEING 3. ÇEYREK SONUÇLARINI AÇIKLADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YÜKSELİŞ EKİM SONUNDA DA SÜRDÜ
Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı Eurocontrol, 20-26 Ekim 2022 ...
İSTANBUL HAVALİMANI ZİRVEYİ SEVDİ
İstanbul Havalimanı uçuş trafik yoğunluğu bakımından 2022'nin üçüncü çeyreğini de zirvede tamamladı
ŞİDDETLİ DOLUYA YAKALANDI
Şiddetli dolu fırtınasına yakalanan Airbus A320'nin burun konisi tamamen tahrip oldu
 
AIR CANADA 15 A220 SİPARİŞİ DAHA VERDİ
Air Canada, 15 adet daha A220-300 siparişini onaylayarak Kanada bayrak ...
TEI - SABANCI ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİ
SAHA EXPO’nun 2’nci gününde TEI, Sabancı Üniversitesi ile kompozit motor ...
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA ‘VİYADÜK ALTINDAKİ RÜYALAR’ SERGİSİ
İGART Galerisinin ilk sergisi “Viyadük Altındaki Rüyalar”, İstanbul Havalimanı'nda ...
 
BOEING 737 MAX’E KUŞ ÇARPTI
Olay Hindistan’da meydana geldi. Akasa Air’e ait Boeing 737 MAX tipi uçağa kuş çarptı.
İSTANBUL-KERKÜK SEFERLERİ BAŞLADI
Türk Hava Yolları’nın (THY) Uluslararası Kerkük Havalimanı’na ilk sefer bugün yapıldı
KEYVAN-ASELSAN İŞ BİRLİĞİ
Türkiye’nin yerli ve milli iki firması Keyvan Havacılık ve ASELSAN, veri ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası