pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
9 Ocak 2023 Pazartesi - 15:14

TAV ÖZEL GÜVENLİK THY'YE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

TAV Özel Güvenlik Hizmetleri, Türk Hava Yolları’na uçak güvenlik hizmeti vermeye başladı. İmzalanan anlaşma kapsamında şirket, havayolunun Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleşen Tel Aviv ve Londra uçuşlarının güvenliğini sağlayacak.

TAV ÖZEL GÜVENLİK THY YE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

TAV Havalimanları’nın iştiraki TAV Güvenlik, 2023 itibariyle Türk Hava Yolları’nın Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleşen Tel Aviv ve Londra uçuşlarına uçak özel güvenlik hizmeti sunmaya başladı.

HABERAIR.COM DUYURMUŞTU

Haberair.com’un 3 Ocak tarihinde duyurduğu gelişmeyle ilgili TAV’dan açıklama yapıldı. Türk Hava Yolları ile daha önce kargo, K9 birimi ve güvenlik eğitimi konularında iş birlikleri gerçekleştiren şirket, iki rotada haftada toplam yirmi sekiz uçuşun güvenliğini sağlayacak. Uçak özel güvenlik operasyonu doküman kontrolü, yolcu mülakatı, güvenlik taraması gibi hizmetleri içeriyor.

ŞAHAN: HEDEFİMİZ FİRMA VE UÇUŞ SAYISINI ARTIRMAK

TAV Güvenlik Genel Müdürü Turgay Şahan, “Biz, uzmanlığı havacılık güvenliği olan bir şirketiz. Yaklaşık yirmi beş yıldır Türkiye’nin en önemli havalimanlarında hizmet veriyoruz. Son 10 yıldır sektörde artan ve değişen güvenlik ihtiyaçları neticesinde saygın havayolu şirketleriyle  anlaşmalar yaparak uçak özel güvenlik hizmeti sağlıyoruz. Bugüne kadar edindiğimiz bilgi birikimi ve tecrübeyi, uzman kadromuzla birlikte bu alanda daha da fazla kullanmak istiyoruz. Önümüzdeki dönemde hedefimiz bu alanda çalıştığımız firma ve uçuş sayısını artırarak operasyon ağımızı genişletmek” dedi.

EKİPLER EĞİTİMDEN GEÇTİ

1997’den bu yana sivil havacılık güvenliğinin tüm alanlarında hizmet veren TAV Güvenlik, müşteri ve çalışan memnuniyetini önceliklendirerek Sabiha Gökçen Havalimanı operasyonları insan kaynağı süreçlerini de titizlikle yürüttü. Güvenlik görevlileri yolcu mülakatı, belge inceleme, güvenlik donanımları ve iletişim tekniklerini de içeren pek çok teorik ve uygulamalı eğitimlere tabi tutuldu; Sektörün önde gelen eğitmenleriyle işbaşı eğitimlerine katıldı.

HANGİ FİRMALARA BU HİZMET VERİLİYOR

TAV Güvenlik Hizmetleri, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Alanya Gazipaşa, Dalaman, Sabiha Gökçen, Milas-Bodrum olmak üzere toplam sekiz havalimanında uçak güvenlik hizmeti veriyor. Hizmet verilen kuruluşlar arasında Türk Hava Yolları’nın yanı sıra Air France, KLM, Air Algeria, Turkmenistan Airlines, China Southern Airlines, Saudi Arabian Airlines, Libyan Airlines, EgyptAir, Etihad Cargo, IOM-BM, K9 - ACC3, Indigo Airlines, Kuwait Havayolları, İsveç, Norveç ve İsviçre polis teşkilatları bulunuyor.

TAV ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ

TAV Güvenlik risk analizi ve güvenlik danışmanlığı, VIP/Yakın Koruma hizmetleri de dahil olmak üzere okul, hastane ve kritik tesis güvenliği gibi alanlarda uzman kadrosu, yenilikçi yaklaşımı ve teknolojik donanımıyla 1997’den bu yana hizmet sunuyor. Şirket, özel bilgi birikimi gerektiren otel, organizasyon güvenliği, uçak özel güvenlik hizmet ve denetimi, K9 PTK gibi sektörün her alanında uluslararası standartlarda faaliyet gösteriyor.

 
ÇİN O YOLCULARIN DNA’LARINI İNCELEYECEK
 
KOTİL MÜJDEYİ VERDİ: MİLLİ MUHARİP UÇAK YIL SONU UÇACAK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BOLAT THY EĞİTİM BİNASINA 'BASKIN' YAPTI
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, ...
BOMBA İHBARI YAPILDI 5 YOLCU YARALANDI
Jetstar Havayolları uçağına bomba ihbarı yapıldı. Uçağı açılan kaydıraklardan ...
ÇALIŞANLAR GREVE GİTTİ 100 UÇUŞ İPTAL
Düşük maliyetli hava yolu şirketi Ryanair'in Belçika'daki çalışanlarının ...
 
2022'DE 71,8 MİLYON YOLCU THY İLE UÇTU
Son dakika... Aralık ayı yolcu ve kargo trafik sonuçlarını açıklayan Türk ...
DOĞRUDAN HAVA KARGO TİCARETİ BAŞLIYOR
Türkiye ile Ermenistan arasında, gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda ...
UÇAK İNİŞTE TAVŞANA ÇARPTI!
Pegasus Hava Yolları'nın Münih-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı, İstanbul ...
 
SELÇUK BAYRAKTAR: UZAY OTOBÜSÜ PROJESİNE BAŞLADIK
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar: “Uzay ...
EMIRATES’İN GÜVENLİK STANDARTLARI ONAYLANDI
Emirates, son IATA Operasyonel Güvenlik Denetimini (IOSA) kusursuz sonuç ...
HIMALAYA AIRLINES’E HİTİT DOKUNUŞU
Himalaya Airlines Hitit ile operasyonlarına başladı. Nepal merkezli faaliyet ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası