pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
THY YÜZLERCE ACENTEYİ AĞIRLADI
THY YÜZLERCE ACENTEYİ AĞIRLADI
BOEING'DE SULAR DURULMUYOR
BOEING'DE SULAR DURULMUYOR
HAVA ŞEHİTLERİ ANILDI
HAVA ŞEHİTLERİ ANILDI
CAPITAL500’DEN THY’YE 4 ÖDÜL
CAPITAL500’DEN THY’YE 4 ÖDÜL
19 Ağustos 2022 Cuma - 10:14

FRANSA’DAN İSTANBUL’A YENİ UÇUŞLAR

Air France-KLM ortaklığına ait olan Transavia Hava Yolları, Paris Orly Havalimanı’ndan haftada 4 gün, Lyon Saint Exupery Havalimanı’ndan ise haftada 2 gün İGA İstanbul Havalimanı’na direkt uçuşlara başlıyor.

FRANSA’DAN İSTANBUL’A YENİ UÇUŞLAR

Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı ve küresel aktarma merkezi konumunda olan İGA İstanbul Havalimanı, yeni havayollarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son olarak dünyanın önemli havayolları arasında gösterilen FlyOne, Fly Dubai, Air Arabia, HiSky, Skyup, Pobeda Airlines, Azimuth Airlines, UT Air Aviation, Ural Airlines, Nordwind Pegas/Ikar havayolu şirketlerine hizmet vermeye başlayan İGA İstanbul Havalimanı, Air France-KLM ortaklığına ait olan Transavia Hava Yolları ile anlaşma imzaladı.

Bu anlaşmaya göre; Ekim 2022 sonu itibarı ile, Transavia Hava Yolları, İGA İstanbul Havalimanı’na Fransa’nın başkentinde bulunan Paris Orly Havalimanı’ndan haftada 4 gün (ORY) ve Lyon Saint Exupery Havalimanı’ndan da haftada 2 gün (LYS) olacak şekilde direkt uçuşlara başlıyor.

‘60 milyon yolcu hedefini yakalayacağız’

İGA İstanbul Havalimanı Havayolu ve Kargo Pazarlama Direktörü Majid Khan, yolcularına sağladığı üst düzey yolculuk deneyimi ile Avrupa'nın en büyük havalimanları ve hava yollarıyla yakın bir şekilde çalışmalarını sürdüren İGA İstanbul Havalimanı’nın, birçok havalimanını geride bırakarak 2022 yılının sonunda 60 milyon yolcu sayısına ulaşmayı hedeflediğini dile getirdi.

Khan, “Bu hedefe ulaşmak için yeni havayollarının İstanbul’a düzenleyecekleri seferler büyük önem taşıyor ve büyüme planımızı yeni havayolu şirketleriyle iş birliği yapmak üzerine kuruyoruz. Son olarak Transavia Hava Yolları ile bir anlaşma imzalamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Transavia Hava Yolları, Ekim ayının sonundan itibaren Paris Orly ve Lyon'dan İGA İstanbul Havalimanı'na direkt uçuşlara başlayacak. Bu seferlerin gerçekleşmesiyle birlikte halihazırda artan yolcu trafiğimiz daha da yukarılara çıkacak. 270 direkt hat işleten 71 havayolu ortağımızla 2022 sonunda 60 milyon yolcuya ulaşmayı hedefliyoruz. Transavia Hava Yolları’yla yolculuk edecek misafirlerimiz, önümüzdeki aylarda başlayacak seferler ile birlikte öncelikle havalimanımızın, ardından da birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarihi, kültürel ve en önemlisi farklı lezzetleriyle dünya mutfağında yer edinmiş İstanbul’un keyfini çıkaracak” ifadelerini kullandı.

HENİN: TÜRKİYE PAZARINDA UZUN SOLUKLU OYUNCU OLMAYI HEDEFLİYORUZ

Transavia France Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Nicolas Hénin de, "İstanbul, her mevsim ziyaret edilmeye değer prestijli bir destinasyon. Paris Orly Havalimanı’nı kullanan yolcularımıza bu hizmeti sunduğumuz için çok mutluyuz. Bu yeni güzergah, yeni ülkelere yönelik iddialı uçuş tekliflerimizi artıracak. Ankara'ya yaptığımız uçuşların uzatılmasında olduğu gibi Türkiye pazarında uzun soluklu bir oyuncu olmayı hedefliyoruz." açıklaması yaptı.

 
THY SAĞLIK TURİSTLERİNE KOLAYLIK SAĞLAYACAK
 
MOTORİNE ZAM GELİYOR!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY SAĞLIK TURİSTLERİNE KOLAYLIK SAĞLAYACAK
Türkiye’nin en büyük hizmet ihracatçısı Türk Hava Yolları (THY), Hizmet ...
KADAİFÇİLER THY UÇUŞ EKİPLERİNE SESLENDİ
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel ...
AMİRAL GEMİSİ İLE DÖNÜŞ YAPIYOR
Emirates’in amiral gemisi A380, 1 Aralık’tan itibaren Perth semalarına ...
 
İSTANBUL HAVALİMANI ‘EN BEĞENİLEN’ HAVALİMANI
İstanbul Havalimanı ‘TrazeeTravel’ okuyucuları tarafından "Dünyanın En ...
BAKANDAN ‘RAKAMLAR ÇARPITILIYOR’ UYARISI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kamu-özel iş birlikleri ...
SABİHA GÖKÇEN’İN DÜNYAYA AÇILAN KAPILARI ARTTI
Dış hatlar yolcusu yüzde 125 artış gösteren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası ...
 
THY YENİ PİLOTLARLA DAHA DA GÜÇLENECEK
Türk Hava Yolları, büyüme hedefleri doğrultusunda bünyesine yeni pilotlar katacak.
TÜRK HAVA YOLLARI PİLOT ARIYOR
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, filoya yeni uçaklar eklendiğini, ...
KANADINI YERE ÇARPTI !
Rus Angara Hava Yolları uçağı kötü hava koşullarında çok zor bir iniş ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası