pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
3 Kasım 2021 Çarşamba - 13:12

EMIRATES MALDİVLER’LE ORTAKLIĞINI TEYİT ETTİ

Emirates Havayolu ve Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Maldivler Cumhurbaşkanı İbrahim Mohamed Solih'in katılımıyla Maldivler Turizm Bakanlığı ile bir Mutabakat Anlaşması (MoU) imzaladı

EMIRATES MALDİVLER’LE ORTAKLIĞINI TEYİT ETTİ

34 yılı aşkın bir süredir adalar ülkesi Maldivler’e uçuş hizmeti veren Emirates, ülkenin turizm sektörünün toparlanmasında hayati bir rol oynamaya devam ediyor. 2021 yılı Ocak ayından bu yana Maldivler'e yaptığı yolcu seferi sayısında zirveye ulaşan havayolu, ülkeye 170.000 yolcu taşıdı.

Emirates hafta başında Maldivler Turizm Bakanlığı'yla imzaladığı Mutabakat Anlaşması'nın (MoU) süresini uzatarak Maldivler ile olan uzun soluklu ortaklığını teyit etti. Emirates Havayolu ve Emirates Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Maldivler Cumhurbaşkanı İbrahim Mohamed Solih ile Emirates'in Expo 2020 Pavyonu'nda bir araya geldi.

Mutabakat Anlaşması, Emirates'in Batı Asya ve Hint Okyanusu Ticari İlişkilerden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Ahmed Khoory ile Maldivler Turizm Bakanı Dr. Abdulla Mausoom ve Maldivler Pazarlama ve Halkla İlişkiler Kurumu Genel Müdürü ve CEO'su Thoyyib Mohamed tarafından imzalandı. İmza töreninde ayrıca şu isimler yer aldı: Emirates Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım, Emirates Uzak Doğu, Batı Asya ve Hint Okyanusu Ticari Operasyonlar Bölge Müdürü Abdulla Al Olama, Emirates Sri Lanka ve Maldivler Müdürü Chandana De Silva, Emirates İş Analizi Müdürü Hamad Ustadi, Maldivler Turizm Bakanlığı Müşteşarı Fathimath Nilfa, Maldivler Turizm Bakanlığı Kıdemli Politika Direktörü Mohamed Khussan ve Maldivler Turizm Bakanlığı İcra Direktörü Fazeela Ali.

Emirates'in Batı Asya ve Hint Okyanusu Bölgesi Ticari İlişkilerden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Ahmed Khoory anlaşmayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Maldivler pazarı Emirates ağının ayrılmaz bir parçasıdır ve bugün de bu ada ülkesine olan bağlılığımızı yenilemekten dolayı çok mutluyuz. Emirates olarak 34 yılı aşkın bir süredir ülkeye hizmet etmekten gurur duyuyor, uzun soluklu iş birliğimizi pekiştirerek Maldivler'in ticaret ve turizm sektörünü canlandırmayı amaçlıyoruz."

Maldivler Turizm Bakanı Dr. Abdulla Mausoom yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu yıl 1000'i aşkın seferle 170.000 yolcuyu ülkemize ulaştıran Emirates Havayolu, Maldivler Turizmi'nin başarı öyküsündeki önemli ortaklardan biri olmaya devam ediyor. Turizm Bakanlığı olarak Emirates Havayolu, Maldivler Pazarlama ve Halkla İlişkiler Kurumu MMPRC ve Bakanlığımız arasındaki bu üçlü Mutabakat Anlaşması'nın Maldivler'i BAE’ye ve dünyaya bağlayarak ülke turizminin gelişmesine ve tanıtımına katkıda bulunacağından eminiz."

Maldivler Pazarlama ve Halkla İlişkiler Kurumu Genel Müdürü Thoyyib Mohamed ise şu açıklamada bulundu: “Emirates Havayolu ile 30 yılı aşkın bir iş birliğimiz bulunuyor. Maldivler'in turizm sektöründeki başarısının büyük ölçüde havayolu markaları ve özellikle de Emirates ile kurduğumuz köklü ve faydalı iş birliklerimizden kaynaklandığını söyleyebiliriz. 34 yıldır Maldivler'e duyduğu güven ve gösterdiği bağlılık için Emirates'e müteşekkiriz."

Havayolunun ada ülkesine olan bağlılığını bir kez daha teyit eden bu anlaşma, ülkenin turizm sektörünün toparlanmasını desteklemeye yönelik önemli girişimlerini özetliyor. 2021 yılı Ocak ayından bu yana Maldivler'e yaptığı yolcu seferi sayısında zirveye ulaşan havayolu, aralarında BAE, Rusya, Almanya, ABD ve Çek Cumhuriyeti gibi önemli pazarların da bulunduğu 100'den fazla noktadan Maldivler'e 170.000 yolcu taşıdı.

Maldivler'e 1987 yılında sefer yapmaya başlayan Emirates, bugün Maldivler'e haftada 28 sefer yapıyor. Havayolunun kargo seferleri de Maldivler’in dünya genelindeki önemli ticaret pazarlarıyla iş yapmasına katkıda bulunarak önemli bir rol üstleniyor.

 
HAVACILIK ENDÜSTRİSİNDEN ORTAK EYLEM ÇAĞRISI
 
İSG'DEN UZAKTAN KONTROL EDİLEN YOLCU KÖPRÜSÜ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KIŞA GİRERKEN RUS TURİST SÜRPRİZİ
Rusya’da vakalar günlük 37 bine çıkınca Putin, 30 Ekim-7 Kasım arasını ...
KKTC’YE FOTOĞRAFSIZ KİMLİKLE GİDİLEMEYECEK
KKTC’ye seyahat etmek isteyenler 1 Ekim’den itibaren fotoğrafsız kimlik ...
İNGİLTERE TÜRKİYE'Yİ KIRMIZI LİSTEDE TUTTU
İngiltere, mayıs ayında kırmızı listeye aldığı Türkiye'yi kırmızı listeden çıkarmadığını duyurdu
 
GÜNDE YARIM MİLYON TURİST ANTALYA'DA TATİL YAPIYOR
Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, kentin ...
TURİZMDE DOLULUK YÜZDE 100'E ULAŞTI
Yaz aylarının gelmesiyle turizm sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Kurban ...
ANTALYA’YA 5 AYDA GELEN TURİST 1 AYDA GELDİ
Antalya Havalimanı'na 6 ayda 1.5 milyona yakın turist geldi. Pandemi kısıtlamalarının ...
 
EYLÜL SONUNA KADAR 3 MİLYON RUS TURİST
ATOR: Rusya’dan Türkiye’ye eylül sonuna kadar yaklaşık 3 milyon turist gidebilir
RUSYA'DAN İLK TURİST KAFİLESİ GELDİ
Rusya'nın 2 aydır uyguladığı uçuş kısıtlamasının ardından ilk turist kafilesi, ...
SEYAHAT KISITLAMASINI ŞARTLI KALDIRDI
Almanya, 25 Haziran'dan itibaren turistik gezi ve ziyaretler için üçüncü ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası