pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
25 Mayıs 2022 Çarşamba - 11:34

ÇAY EN ETKİN YÖNETİCİLER ARASINDA

Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, Türkiye’nin En Etkin İnsan Kaynakları Yöneticileri arasında gösterildi

ÇAY EN ETKİN YÖNETİCİLER ARASINDA

İnsan kaynakları (İK) ve yönetim alanında Türkiye’nin en büyük şirketlerinin düşünce önderlerini ve karar alıcılarını bir araya getiren CHRO Summit 2022, 24 Mayıs Salı günü İstanbul’da gerçekleşti. Etkinlik kapsamında düzenlenen ödül töreninde Türk Hava Yolları Genel Müdür (İnsan Kaynakları) Yardımcısı Abdulkerim Çay, Türkiye’nin en etkin 50 İnsan Kaynakları lideri arasında gösterildi.

Yeniden şekil alan iş dünyasında insan kaynakları fonksiyonunun önemine dikkat çeken “En Etkin İK Liderleri Araştırması” Data Expert iş birliği ile yürütüldü. Türkiye'nin en büyük 1.000'den fazla şirketinin insan kaynakları yönetim süreçlerine liderlik eden kişilerin başarılarını değerlendiren araştırma sonucuna göre, en etkin 50 İK yöneticisi etkinlikte bir araya geldi. Liderler konuşmalarında pandemi sonrası yeni çalışma modelleri ve dijitalleşmenin insan kaynağına etkileri konularına odaklandı.  

Türk Hava Yolları’nda 2015 yılından bu yana İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Abdulkerim Çay ise konuşmacı olarak katıldığı “Yaşın ve cinsiyetin ötesinde: İstihdama bakış” panelinde Türk Hava Yolları’nın çok kültürlü yapısına değinerek gençlere havacılık sektöründe benzersiz bir kariyer fırsatı sunduklarını aktardı. Bayrak taşıyıcının deneyimli yöneticisi bununla birlikte Ortaklık olarak çalışanları arasında fırsat eşitliğinin daima gözetildiğini ve kadın istihdamı konusunda da büyük bir hassasiyetle çalışmaların yürütüldüğünü dinleyicilerle paylaştı.

‘ÜLKEMİZİN EN DEĞERLİ MARKASIYIZ’

Abdulkerim Çay elde ettiği başarı ile ilgili ise; “Yerde, gökte ve dünyanın dört bir yanında görev alan 65 bin kişilik Türk Hava Yolları ailemizin çabasıyla bugün dünyanın sayılı havayolu şirketlerinden birisi ve ülkemizin en değerli markasıyız. Dolayısıyla ben de bu gurur verici ödülü tüm çalışma arkadaşlarım adına alıyorum. Türk Hava Yolları olarak biliyoruz ki İnsan Kaynakları süreçlerimizi ne kadar geliştirirsek, çalışma arkadaşlarımızın motivasyonunu ne kadar artırırsak bayrağımızı da dünyanın dört bir yanında o kadar güçlü dalgalandırırız. Gökyüzündeki gurur yolculuğumuzda ülkemizin istihdamına katkı sağlamaya ve insan kaynakları süreçlerimizi öncü uygulamalar ile geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Abdulkerim Çay Kimdir?

1981 Amasya doğumlu olan Abdulkerim Çay, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur. Profesyonel kariyerine 2004 yılında T.C. Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’nde başlayan Çay, daha sonra T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı’nın (TYDTA) kuruluş aşamasında yer almış ve kurumda çeşitli yöneticilik görevleri üstlenmiştir.

2010 yılında TYDTA Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak özel sektörde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuş, Nisan 2015 itibarıyla Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. Çay, halen Aydın Çıldır Havalimanı işletme AŞ ve TCI (Turkish Cabin Interior) şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yürütmektedir. Evli ve dört çocuk sahibi olan Çay, ileri düzeyde İngilizce, temel seviyede Arapça ve Fransızca bilmektedir.

 
EMIRATES BALİ’YE İNİŞ YAPTI
 
TUM TÜRK LEZZETLERİNİ TANITIYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EMIRATES BALİ’YE İNİŞ YAPTI
Emirates, uçuşların 2020’de pandemi nedeniyle askıya alınmasından beri ilk kez Bali’ye iniş yaptı.
UZAYA GİDECEK İLK TÜRK 1 HAFTA DENEY YAPACAK
Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Yıldırım, Türk astronotun seçilme ve uzaya ...
BOLAT THY'DEKİ YENİ ÜCRET POLİTİKASINI AÇIKLADI
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, ...
 
THY’DE HEDEF 400 UÇAKLIK FİLO
THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, ”5 uçaklı filosundan ...
EN ÇOK ÇALIŞILMAK İSTENEN ŞİRKET PEGASUS
Pegasus Hava Yolları, öğrenci ve profesyonellerin oylarıyla ‘En çok çalışılmak ...
UZAY YOLCULUĞUNA SÜRPRİZ ADAY!
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 2019 yılında çıkan hortumda çalıştığı sebze ...
 
UZAYA GİTMEK İÇİN KAÇ KİŞİ BAŞVURDU?
Bakan Varank: “Açılan siteyi şu ana kadar 2.7 milyon kişi ziyaret etti, 27 bin başvuru yapıldı”
TALİBAN BAE İLE İMZAYI ATIYOR
Taliban, havaalanlarının işletilmesi için BAE’yle anlaşma imzalayacak.
ÖĞRENCİSİYLE HAVADA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ
Şok görüntüler! Rusya’da yaşanan olayda pilot uçağı otomatik pilota alıp ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası