pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
KUTLU OLSUN!
KUTLU OLSUN!
CANİK ORMANI SAMSUN’DA YÜKSELECEK
CANİK ORMANI SAMSUN’DA YÜKSELECEK
CORENDON GENÇ SPORCULARI BULUŞTURDU
CORENDON GENÇ SPORCULARI BULUŞTURDU
KOKPİT CAMI ÇATLADI
KOKPİT CAMI ÇATLADI
5 Ekim 2022 Çarşamba - 13:30

İSTANBUL HAVALİMANI 'DÜNYA'NIN EN İYİ HAVALİMANI'

Dünyanın sayılı seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler’ın yaptığı ankette, İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakarak Dünya'nın en iyi havalimanı olarak seçildi.

İSTANBUL HAVALİMANI  DÜNYA NIN EN İYİ HAVALİMANI

Merkezi New York ve Londra'da bulunan, 32 ülkede yayın yapan Condé Nast Traveler dergisinin okuyucuları arasında yapılan dünyanın en iyi havalimanı konulu anket sonuçlandı. 240 bin okuyucunun katıldığı ankette, İstanbul Havalimanı Dünya'nın en iyi havalimanı olurken, ikinci Singapur Changi Havalimanı, üçüncü sırada Güney Kore’deki Seul Incheon Havalimanı yer aldı.

İGA İstanbul Havalimanı CEO'su Kadri Samsunlu, Dünyanın en iyi havalimanı unvanını almalarını havalimanında düzenlenen bir etkinlikle duyurdu.

Törende bir konuşma yapan Samsunlu, "Bugün İstanbul Havalimanı, bayrak taşıyıcımız Türkiye'nin en büyük markası Türk Hava Yolları ile beraber kendisi de bir marka olma yolunda ilerliyor. Condé Nast Traveler okuyucularının seçim anketini önemsiyoruz. Buradaki seçiciler, bu dergiyi okuyan ve sosyal medyadan takip eden kişilerden oluşuyor. Bu seçimde 240 bin kişi oy attı. Bunun sonucunda geçen sene ikinci olduğumuz listede, bu sene dünyanın en iyi havalimanı olduk.  Dergi, New York ve Londra merkezli 32 ülkede faaliyet gösteren, tüm dünyada aylık 5 milyon dergi okurunun yanı sıra dijital alanda 16 milyon kişiye ulaşan büyük bir medya kuruluşudur. Yıllık olarak da takipçi sayısı 500 milyona ulaşıyor.

HEP ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ

Biz bu havalimanında hep önümüze bakıyoruz. Burada en önemli hedefimiz yolcularımızın unutulmaz bir deneyim yaşamaları. Yolcularımızın buradan giderken, yolcularımızı Türk Hava Yolları'na verirken, bir anıyı, bir tecrübeyi yanında götürmeyi sağlamalıyız" dedi.

YOLCU SAYISI BU SENE 60 MİLYONU AŞACAK

Tam kapasite ile hizmet verdikten bir sene sonra pandemi ile karşı karşıya kaldıklarını hatırlatan Samsunlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Pandemi bu projenin nazarı oldu. Açıldıktan bir süre sonra pandemiye yakalandı. O dönemde gerek bizim gerekse bayrak taşıyıcımızın Türk Hava Yolları'nın çevik yaklaşımının faydalarını bütün bu süreçte gördük. Bugün hem biz hem Türk Hava Yolları hem dirençli havayolu hem dirençli havalimanı olarak Avrupa'da en önlerde yer buluyoruz. Bunun yanında da bu sene yazın Avrupa'da yaşanan ciddi gecikmelerde bizden kaynaklanan bir sorun olmadığı için etkilenmedik. Bugün itibariyle yaklaşık 300 bin uçuşa geldik, 48 milyon yolcuyu geçtik. Sene sonunda 60 milyon yolcuyu aşacağımızı düşünüyorum."

 
THY İKİNCİ PİLOT ARIYOR
 
AYJET 17’NCİ KURULUŞ YILINI KUTLUYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY İKİNCİ PİLOT ARIYOR
Türk Hava Yolları, yetiştirilmek üzere II. Pilot alımı için ilan yayınladı
THY’DEN İNANILMAZ FİYATLAR
Türk Hava Yolları, Orta ve Kuzey Avrupa’ya gidiş-dönüş her şey dahil 149 ...
AIRBUS AIRSHOW’DA A220 İLE BOY GÖSTERECEK
Airbus, İstanbul AirShow'da inovasyon ve sürdürülebilirliğe odaklanacak
 
SUNEXPRESS HIZ KESMİYOR
SunExpress 8 milyonu aşkın yolcu taşıdı, Eylül ayının ardından Ekim için de kapasite artırıyor
THY’DEN ERKEN REZERVASYON FIRSATLARI
Türk Hava Yolları, erken rezervasyon kampanyasıyla Türkiye’nin dört bir ...
YENİ METRODA KAÇ DURAK VAR?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleşen ...
 
THY’DEN FAS UÇUŞLARIYLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU
Türk Hava Yolları (THY), Fas uçuşlarında koronavirüs tedbirleri kapsamında ...
HAVALİMANLARIMIZ REKORA KOŞUYOR
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen ...
İSTANBUL'UN YENİ METROSU AÇILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen İstasyonu'nda Pendik ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası