pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
‘EN İYİ UÇAK İÇİ EĞLENCE ÖDÜLÜ’ EMIRATES’E
‘EN İYİ UÇAK İÇİ EĞLENCE ÖDÜLÜ’ EMIRATES’E
5 SÜPER MUSHSHAK UÇAĞI MSB’YE KATILDI
5 SÜPER MUSHSHAK UÇAĞI MSB’YE KATILDI
5 Ekim 2022 Çarşamba - 00:10

AIRBUS AIRSHOW’DA A220 İLE BOY GÖSTERECEK

Airbus, İstanbul AirShow'da inovasyon ve sürdürülebilirliğe odaklanacak

AIRBUS AIRSHOW’DA A220 İLE BOY GÖSTERECEK

Airbus, 6-8 Ekim tarihlerinde Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek olan İstanbul Airshow'a katılacak ve havacılık sektörü ve sunduğu hizmetler ile Avrasya pazarındaki fırsatlara yaptığı katkılara odaklanacak. Airbus, ülkenin mevcut ve gelecekteki havacılık endüstrisi ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi ürün ve hizmetlerden oluşan bir portföy sunacak.

Statik alanda airBaltic’e ait A220 yer alacak. A220 Ailesi, geniş gövdeli bir uçak hissi verecek şekilde tasarlandı. Kabin, yolculara geniş koltuklar ve cömert kişisel alan sağlayarak çok rahat bir deneyim sunuyor. Ayrıca, A220 %25 daha az yakıt tüketimi ve CO2 emisyonu ile düşük gürültü seviyesi sayesinde önemli çevresel faydalar sağlıyor. Böylece A220 Ailesi uçakları kentsel operasyonlar ve gürültüye duyarlı havaalanları için ideal çözümler sunuyor.

Helikopterlerde, Airbus'ın çok yönlü tek motorlu, hafif, döner kanatlı aracı – havacılık start-up'ı Mavi Air tarafından AIREX'e getirilen #ACH130 Airbus Corporate Helicopters (#ACH) sergilenecek. H130, performansı, güvenilirliği, düşük ses seviyeleri, çok yönlülüğü ve maliyet açısından rekabetçiliği ile tanınıyor. H130, charter şirketleri, gezi şirketleri ve acil servisler dahil olmak üzere çeşitli operatörler arasında yaygın olarak kullanılıyor.

Sergi salonunda, Airbus standı C1’de, Airbus’ın en yeni uzun menzilli, geniş gövdeli çift motorlu jet uçağı #A350-1000'in, Çok Yönlü Tanker ve Stratejik Nakliye uçağı #A330 MRTT'nin, performans ve stilde tek motor referansı #ACH130'un ve tüm iş modellerine, dünyanın tüm bölgelerine ve her türlü koşula uygun bölgesel uçak #ATR72-600'ün ölçekli maketleri bulunacak.

Airbus ayrıca upgrade, uçak gövdesi ve belirli dijital hizmetlere odaklanan eğitimler de dahil olmak üzere geniş bir servis yelpazesi sunacak.

Fuarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından resmen açılmasının ardından ziyaretçiler Airbus'ın yenilikçi havacılık çözümlerini konuşma ve keşfetme fırsatı bulacaklar.

6 Ekim saat 15.00'te, sürdürülebilirlik konularına farklı bakış açıları getiren ve izleyiciler ile panelistler arasında açık diyaloğu teşvik eden "Havacılık Endüstrisinin Karbondan Arındırılması" başlıklı bir panel düzenlenecek. Airbus Avrupa Bölgesi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Wouter Van Wersch, Airbus'ın sürdürülebilirlik yol haritası hakkında öngörülerini paylaşacak.

7 Ekim günü saat 11.00'de Airbus, Kentsel Hava Hareketliliği (#UAM) Strateji Yürütme ve Ortaklıklar Başkanı Balkiz Sarıhan ile Gelişmiş Hava Taşımacılığı perspektifi hakkında bir oturum düzenleyecek.

Airbus Tek Koridor Pazarlama Müdürü Claude Debeauquenne, saat 13:00’da A220 tek koridorlu uçaklar hakkında özel bir basın brifingi verecek ve sonrasında Airbus A220 uçağını gezdirecek.

 
SUNEXPRESS HIZ KESMİYOR
 
O TUSAŞ ÇALIŞANI İŞTEN ÇIKARILDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SUNEXPRESS HIZ KESMİYOR
SunExpress 8 milyonu aşkın yolcu taşıdı, Eylül ayının ardından Ekim için de kapasite artırıyor
THY’DEN ERKEN REZERVASYON FIRSATLARI
Türk Hava Yolları, erken rezervasyon kampanyasıyla Türkiye’nin dört bir ...
YENİ METRODA KAÇ DURAK VAR?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleşen ...
 
THY’DEN FAS UÇUŞLARIYLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU
Türk Hava Yolları (THY), Fas uçuşlarında koronavirüs tedbirleri kapsamında ...
HAVALİMANLARIMIZ REKORA KOŞUYOR
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen ...
İSTANBUL'UN YENİ METROSU AÇILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen İstasyonu'nda Pendik ...
 
THY DUYURDU: TAYLAND’TA KISITLAMALAR KALKTI
Türk Hava Yolları, Tayland’da uygulanan Covid-19 kısıtlamalarının kaldırıldığını duyurdu
MALEZYA SEFERLERİNİ ARTIRIYOR
Türk Hava Yolları(THY), Malezya seferlerini artırıyor
ÜNİFORMALARDA RADİKAL KARAR
Kıyafet yönetmeliğinde değişikliğe gittiklerini duyuran İngiltere merkezli ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası