pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
15 Haziran 2022 Çarşamba - 13:19

İKİ ÖDÜL DAHA KAZANDI

Emirates, 2022 APEX Regional Passenger Choice Awards®’ta En İyi Wi-Fi ve En İyi Yiyecek & İçecek ödüllerini kazandı

İKİ ÖDÜL DAHA KAZANDI

Dünyanın dört bir yanından yolcular Emirates’i Ortadoğu’daki En İyi Wi-Fi ve En İyi Yiyecek & İçecek ödüllerine layık gördü. Ödüller İrlanda’nın başkenti Dublin’de düzenlenen prestijli 2022 APEX Regional Passenger Choice Awards® töreninde havayoluna takdim edildi.

Bu yılki ödüller için, dünyanın dört bir yanından yaklaşık 600 havayolunun gerçekleştirdiği bir milyondan fazla uçuşta seyahat ettiği tasdiklenmiş yolculardan, havayolu deneyimlerine beş alt kategoride (koltuk konforu, kabin hizmeti, yiyecek & içecek, eğlence ve Wi-Fi) puan vermeleri istendi.

Emirates, mümkün olan en iyi yolcu deneyimlerini sunmak için aralıksız sürdürdüğü çalışmaları iki ödülle taçlandırırken ödüllerin dağıtılmaya başladığı 2010’dan beri kazandığı toplam APEX ödülü sayısını 30’a çıkardı.

En İyi Yiyecek & İçecek ödülü, Emirates’in yüksek kalite sunan, bölgesel lezzetlerden ilham alan yemek ve kapsamlı içecek menüsüne layık görüldü. Havayolunun ayrıntılara gösterdiği özen sayesinde, her damağa hitap eden 4600’e yakın tariften elde edilen 110’dan fazla yemek, düzenli bir operasyon ile uçağa yükleniyor. Emirates ayrıca en iyi şampanyalar, özel şaraplar ve alkollü içkilerin yanı sıra alkolsüz kokteyller ve içeceklerden, özenle seçilmiş çay ve kahvelere kadar geniş bir seçenek sunan içecek servisine de özel önem veriyor.

Bağlantıda kalmanın yerde olduğu kadar göklerde de vazgeçilmez bir ihtiyaç olduğunu bilen Emirates, 2007’de tüm filosunu cep telefonu bağlantısı ile donatan ilk havayolu olmasının yanı sıra, bugün her bir uçağında Wi-Fi hizmeti de sunuyor. Tüm Business ve First Class yolcuları ile Skywards Platinum ve üzeri yolculara ücretsiz bağlantı seçeneklerini uygun planlar ile sunan Emirates, geçtiğimiz yıl, MB kullanımlarını basitleştirmek için sınırlı planlarını sınırsız planlar veya süreli planlarla değiştirdi.

Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice, ailelere ve çocuklara özel 150 kanalın yer aldığı toplamda 5000’den fazla kanalla, global yolcu kitlesine hitap eden 40 dilde eşsiz bir içerik yelpazesi sunuyor. Ayrıca, 4000 saatin üzerinde film ve dizi, 3500 saate yakın müzik ve podcastin yer aldığı bir seçkinin yanı sıra spor tutkunları için büyük spor etkinliklerinin de yer aldığı beş canlı TV kanalı sunuyor. Uçak içi ice platformu bu yaz ve sonrasında seyahat eden herkes için yeni, heyecan verici ve özel içerikler sunacak.

Yolcularına daima “İyisiyle Uçun” vaadini sağlamak için kararlılıkla çalışan Emirates, tüm kabin sınıflarındaki yolcuları için üstün ürün ve hizmetlerini daha da ileri seviyelere taşımak adına büyük yatırımlar yapıyor. Emirates yakında 120 uçağını en yeni Premium Ekonomi kabiniyle donatmanın yanı sıra, diğer kabinlerde de en yeni iç mekan tasarımını hayata geçirmek için devasa bir kabin tadilat programı başlatacak.

APEX Passenger Choice Awards® koltuk konforu, kabin hizmeti, yiyecek & içecek, eğlence ve Wi-Fi kategorilerinde mükemmelliği ödüllendiriyor. Concur® şirketine ait dünyanın en yüksek puanlı seyahat organizasyon uygulaması TripIt® ile yapılan ortaklık sayesinde, anonim yolcu geri bildirimleri tarafsız ve üçüncü taraf yolcu geri bildirimlerine ve iç görülerine dayanıyor.

 
INTERNET EXPLORER RESMEN KAPATILDI
 
THY ULUSLARARASI UÇUŞLARINI TÜRK HAVA YOLLARI İSMİYLE YAPACAK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TÜRKSAT 5B UYDUSU HİZMETE ALINDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türksat Genel Müdürlüğünün Gölbaşı ...
İSG 2019 RAKAMLARINA ÇOK YAKLAŞTI
Yılın ilk 5 ayında yaklaşık 12 milyon yolcuya hizmet vererek 2019’daki ...
SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI İKİNCİ PİSTİ
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak yeni pistin sene ...
 
THY'NİN İSMİ DEĞİŞİYOR!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamalar sonrasında ...
TURKISH AIRLINES YERİNE TÜRKİYE HAVA YOLLARI TARTIŞMASI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu THY uçaklarının üzerine artık 'Turkish ...
TCI YERLİ UÇAK TUVALETİ GELİŞTİRDİ
Türk Hava Yolları’nın bir iştiraki olan TCI, uçak kabinleri için yepyeni ...
 
TURKISH AIRLINES YAZISI TARİH OLUYOR!
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Turkish Airlines değil, Türkiye Hava ...
'TC-LAG' İLK UÇUŞUNU YAPTI
Anadolujet’in ilk yeni nesil uçağı olan 'TC-LAG' kuyruk kodlu Boeing 737- ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NA İKİ ULUSLARARASI ÖDÜL
Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği (APEX) tarafından “Olağanüstü Başarı” ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası