pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
BOZDOĞAN’DAN ‘KAAN’ AÇIKLAMASI
BOZDOĞAN’DAN ‘KAAN’ AÇIKLAMASI
3 AYDA 2 MİLYONDAN FAZLA YOLCU
3 AYDA 2 MİLYONDAN FAZLA YOLCU
30 Ocak 2023 Pazartesi - 12:18

TURKISH CARGO’DAN YENİ REKLAM FİLMLERİ

Turkish Cargo, mega hub’ı SMARTIST’in, dünyayı birbirine bağlayarak küresel ekonomiye sunduğu fırsatları anlatan reklam filmlerini yayınladı

TURKISH CARGO’DAN YENİ REKLAM FİLMLERİ

Kıtaları çevreleyen geniş uçuş ağını Türkiye’nin eşsiz coğrafi avantajıyla birleştirerek başarı çıtasını her geçen gün yükselten Turkish Cargo, dünyanın en gelişmiş hub’larından biri olan SMARTIST tesisinde faaliyet gösteriyor. Küresel marka, sahip olduğu bu gücü ve potansiyelini reklam film serileriyle anlatıyor.

Üç ayrı film olarak çekilen serinin ilk filminde; Güney Asya’da yetişen ve aynı gün içerisinde Amerika’da bir restoranda servis edilen Barramundi balığının okyanus ötesi yolculuğu konu ediliyor. İkinci film Paris’te bir müzayedede açık artırmaya sunulan Çin hanedanlığına ait kıymetli bir seramiğin Fransa’ya getirilişini anlatıyor. Afrika’da üretilen Boynuzlu kavunun yolculuk hikayesini konu alan üçüncü film ise Japonya’da bir manav tezgahında geçiyor. Filmlerin sonunda; her biri farklı ülkelere ait bu ürünlerin İstanbul’dan geldiğini duyanların şaşkınlıklarını gizleyememesi üzerine; “Dünyanın lojistik merkezi: SMARTIST’’ vurgusu yapılıyor.

BOLAT: ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTIK

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat; “Bayrak Taşıyıcı Türk Hava Yolları olarak; havacılık tarihinin başlangıcından günümüze kadar olan süreçte hatırı sayılır bir yol kat ettik ve çok önemli başarılara imza attık. Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olduk. Beklentilerin ötesinde sunduğumuz hizmet kalitemiz ve çevik yapımızla rakiplerimizden pozitif yönde ayrıştık. Dünyanın en büyük hub’ları arasında yer alan mega kargo tesisimiz SMARTIST’i inşa ettik. Bu stratejik yatırımımız ile doğu ve batı arasındaki ticaretin köprüsü olduk. Tüm bu başarılarımız; coğrafi avantajımız kadar, havacılığın başlangıç dönemlerinde, “İstikbal göklerdedir” vizyonu doğrultusunda çizilen stratejinin bir sonucudur ve asla tesadüf değildir.

İSTANBUL’U DÜNYANIN LOJİSTİK MERKEZİ HALİNE GETİRİYORUZ

Bu nedenle Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılı olan 2023 yılı bizim için çok daha ayrı bir önem taşıyor. Ülkemizin 100. yıl hedefleri doğrultusunda, Türk Hava Yolları olarak bizler de geçmiş dönemlerdeki başarılarımızdan aldığımız cesaretle çok daha ötesini hedefliyoruz. Yaptığımız yatırımlar, oluşturduğumuz stratejilerimizle İstanbul’u dünyanın lojistik merkezi haline getiriyoruz.” dedi.

TÜRKİYE’NİN 100. YILINDA DÜNYANIN LOJİSTİK MERKEZİ SMARTIST

İstanbul Havalimanı’nda tek çatı altında en büyük endüstriyel bina olacak şekilde tasarlanan SMARTIST, 50’den fazla ülkeye 4 saatlik uçuş mesafesiyle benzersiz bir konumda yer alıyor. Dünyanın dört bir yanından gelen otomotivden bozulabilir gıdalara kadar çok geniş yelpazedeki ürünler önce SMARTIST’e uğrayarak buradan Türk Hava Yolları'nın geniş uçuş ağındaki ülkelere dağılıyor. Mega tesis yalnızca eşsiz konumu ve büyüklüğü ile değil, lojistik, depolama, otomasyon ve akıllı sistem teknolojileriyle de öne çıkıyor. Turkish Cargo'nun uçuş ağındaki liderliği ve altyapı yatırımları ile İstanbul'un eşsiz coğrafi avantajları birleştiğinde ise SMARTIST, uluslararası ticaret için benzersiz bir geçiş kapısı olma özelliği kazanıyor.

Dünyadaki üretim ve ticaret merkezlerine ulaşım için en iyi bağlantıları sağlayan Turkish Cargo, kaliteli hizmet anlayışı ile sunduğu cazip olanakları, müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına geliştirmeye devam ediyor. Küresel taşıyıcı, her geçen gün artan lojistik talebe yönelik özel ve pratik çözümler üreterek bölgesel ve küresel ticareti geliştirirken, ihracatçı firmalara da destek olmayı sürdürüyor.

 
‘WORLD CLASS’A HOŞ GELDİNİZ’
 
CORENDON TOUR OF ANTALYA’YA HAZIRLANIYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘WORLD CLASS’A HOŞ GELDİNİZ’
Singapur Hava Yolları (SIA) bugün televizyon, basılı, dijital, dış mekan ...
FLYBE İKİNCİ KEZ İFLAS ETTİ
İngiltere merkezli havayolu şirketi Flybe, tüm uçuşlarını durdurarak iflasını ...
THY UÇAĞINA YILDIRIM DÜŞTÜĞÜ AN!
Son dakika... Antalya'da fırtına ve kötü hava şartları hava ulaşımını ...
 
SABİHA GÖKÇEN’DEN YOLCULARA UYARI
Sabiha Gökçen Havalimanı yarıyıl tatili dolayısıyla yolculara havalimanına ...
THY KABİN MEMURUNA YUMRUKLU SALDIRI
Türkiye’den sınır dışı edilen Tunuslu bir yolcu, uçakta kabin memuruna ...
CORENDON ITB BERLIN İÇİN İKİNCİ UÇAĞI PLANLADI
Geçtiğimiz haftalarda ITB Berlin 2023 fuarı için Antalya’dan Berlin’e ...
 
BOEING 737 TERMİNALE ÇARPTI!
Lion Air’e ait Boeing 737 tipi uçak Endonezya’nın Merauke Mopah Havalimanı'nda terminale çarptı
BOEING’İN DÖRDÜNCÜ ÇEYREK SONUÇLARI
Boeing, dördüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı. Buna göre, gelirler 20 milyar ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NA YENİDEN GELİYOR
Güney Kore'nin önde gelen havayolu şirketi Korean Air, Kovid-19 salgını ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası