pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
18 Mayıs 2022 Çarşamba - 21:51

THY’YE UÇAK FİNANSMANINDA 4 ÖDÜL

Türk Hava Yolları, Airline Economics ve Airfinance Journal tarafından dört ayrı finansman ödülüne lâyık görüldü.

THY’YE UÇAK FİNANSMANINDA 4 ÖDÜL

THY, Dublin’de gerçekleştirilen ‘’Airfinance Journal’’ ve ‘’Airline Economics Aviation 100’’ ödül törenlerinde “Yılın Finansmanı (Avrupa)”, “Yılın Yapılandırılmış Finansmanı”, “Yılın Anlaşması (Global)” ve “Yılın Anlaşması (Avrupa)” ödüllerini aldı.

Güçlü finansal yönetim anlayışı ve mali yapısıyla pandemi döneminde dünyanın en başarılı havayolu şirketleri arasında yer alan, tüm çalışanlarıyla pandemi sonrasında en hızlı yükselişi gerçekleştiren Türk Hava Yolları, aldığı finansal kararlarıyla küresel havacılık endüstrisinde öncü taşıyıcı olmaya devam ediyor.

Küresel marka, 5 ve 9 Mayıs tarihlerinde Dublin’de gerçekleştirilen ‘’Airfinance Journal’’ ve ‘’Airline Economics Aviation 100’’ ödül törenlerinde uçak finansman modelleri ile dört farklı kategoride ödüle layık görüldü. Ödül töreninde bayrak taşıyıcıyı, Türkiye’nin en başarılı finans liderleri arasında yer alan Genel Müdür (Mali) Yardımcısı Doç. Dr. Murat Şeker temsil ederek uluslararası arenanın takdirlerini topladı.

ŞEKER: BİZİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUK

Ödüllerle ilgili görüşlerini açıklayan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi ve Genel Müdür (Mali) Yardımcısı Doç.Dr. Murat Şeker şunları söyledi:

“Öncelikle, Airline Economics ve Airfinance Journal’a bizleri böylesi önemli ödüllere lâyık gördükleri için Türk Hava Yolları ailesi adına teşekkür etmek istiyorum. Hepimiz için zorlu geçen böyle bir dönemde, uçak finansmanı alanında özellikle de son yıllarda çizdiğimiz yükselen grafiği, bu ödüllerle taçlandırmış olmak bizim için büyük mutluluk. Birçok kez ödüle layık görülen bu performansımızı daha da iyileştirmek adına çalışmalarımızı bilfiil sürdürürken, Türk Hava Yolları’nın yükselen küresel itibarına ve marka değerine bu noktada da ivme kazandırıyor olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi. 

Türk Hava Yolları, ACG garantili İtalyan vergi kalkanlı finansman yapısını ilk kez kullanan havayolu olarak, Societe Generale tarafından finanse edilen 3 adet A321 NEO uçağının ve BNP Paribas’ın aranjörlüğünde BNP Paribas, Citibank, Bank of America ve CaixaBank tarafından US Ex-Im garantili Fransız vergi kalkanlı yapı ile finanse edilen 9 adet B737 MAX uçağı ile 3 adet GEnx yedek motorun yaklaşık 550 milyon USD değerindeki finansmanlarıyla; “Yılın Finansmanı (Avrupa)”, “Yılın Yapılandırılmış Finansmanı”, “Yılın Anlaşması (Global)” ve “Yılın Anlaşması (Avrupa)” ödüllerini aldı.

Türk Hava Yolları uçak finansmanı ekibi, farklı yapılardaki uçak finansmanı işlemleri konusunda bilgi sahibi olan deneyimli kadrosu ile havayolu endüstrisinde en düşük finansman maliyetli işlem oranlarına ulaşmayı başarmaktadır. Küresel marka, 2009 yılından bu yana gerçekleştirdiği ve birçoğu ilk kez uygulamaya konulmuş yaratıcı finansman modelleri ile ‘Global Transport Finance’, ‘Airline Economics’, ‘Airfinance Journal’ ve ‘Bonds, Loans & Sukuk Turkey’ gibi dünyaca ünlü kuruluşlar tarafından her yıl farklı finansman ödüllerine layık görüldü. Bayrak taşıyıcı, son 10 yılda gerçekleştirdiği yaklaşık 15 milyar USD tutarındaki finansman işlemleriyle toplam 28 adet uluslararası finansman ödülü kazanarak bu alanda da başarısını zirveye taşıdı.

 
EUROLEAGUE’DE FINAL FOUR ZAMANI
 
BAKANLIKTAN ATATÜRK HAVALİMANI AÇIKLAMASI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EUROLEAGUE’DE FINAL FOUR ZAMANI
Turkish Airlines EuroLeague Final Four 2022 Yeni Metaverse, EuroLeague Land ile başlıyor
ÇİN UÇAĞI KASITLI ŞEKİLDE Mİ DÜŞÜRÜLDÜ?
ABD basınında çıkan haberlere göre, mart ayında düşen China Eastern Airlines ...
SABİHA GÖKÇEN’DE KAZANAN HAVAİST OLDU
Son dakika! İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile şehir merkezi arasında ...
 
THY 6 AIRBUS A350 DAHA ALIYOR
Türk Hava Yolları(THY), filo genişletme planları kapsamında 6 adet Airbus ...
CUMHURBAŞKANINDAN ATATÜRK HAVALİMANI AÇIKLAMASI
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk ...
ÖZEL JETLERE YAKIT TEDARİKİNE SORUŞTURMA!
Rekabet Kurulu, yargı kararı üzerine Petrol Ofisi Havacılık Operasyonları ...
 
ÇELEBİ’DEN DİYARBAKIR’A CIP LOUNGE
Çelebi Havacılık, Türkiye’deki hizmetlerine yeni bir halka daha ekliyor. ...
EMIRATES KABİN MEMURU ALACAK
Emirates Hava Yolları’nın işe alım uzmanları, gelecek 6 hafta boyunca ...
BAKAN KURUM: BURADA ŞÖLENLER, KONSERLER DÜZENLEYECEĞİZ
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Atatürk Havalimanı'na ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası