pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
BAKANLIKTAN OTEL AÇIKLAMASI
BAKANLIKTAN OTEL AÇIKLAMASI
TÜRK MÜŞTERİ ‘MİLLİYET FARKI’ ÜCRETİ ÖDEDİ
TÜRK MÜŞTERİ ‘MİLLİYET FARKI’ ÜCRETİ ÖDEDİ
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
1 Mart 2024 Cuma - 22:11

THY ‘TURKISH AIRLINES RED’İ TANITTI

Türk Hava Yolları, Pantone iş birliğiyle “Turkish Airlines Red’’i tanıttı. Peki 'Turkish Airlines Red' neyi temsil ediyor?

THY ‘TURKISH AIRLINES RED’İ TANITTI

Türk Hava Yolları, süregelen büyümesini ve küresel erişimini yansıtan önemli bir hamleyle, Türk Hava Yolları logosunun ikonik kırmızı rengini ön plana çıkarmak amacıyla, renk otoritesi Pantone Renk Enstitüsü™ ile iş birliği yaptı. Bu iş birliği, havayolunun istikrarlı yolculuğunda farklı bir adımı simgelerken; marka kimliğinin her geçen gün güçlendiğini vurgulamayı hedefliyor.

“Turkish Airlines Red”in tanıtımı, Türk Hava Yolları'nın Melbourne'e ilk uçuşunu gerçekleştirmesi ve uçuş ağını 6 kıtaya genişletmesi de dahil olmak üzere, önemli kilometre taşlarına ulaşmaya devam ettiği bir dönemde gerçekleşti. Bu başarı, filosunun 450 uçağa ulaşmasıyla birleştiğinde Türk Hava Yolları'nın dünya çapında kültürleri, insanları ve destinasyonları birbirine bağlama konusundaki kararlılığının da altını çiziyor.

NEYİ SİMGELİYOR?

Bu başarıların özünü oluşturan “Turkish Airlines Red”, havayolunun dinamik yapısını ve Türk misafirperverliğinin sıcaklığını temsil ediyor. Bu renk, Türk Hava Yolları’nın benzersiz hizmet ve seyahat deneyimi sunmaya olan bağlılığını da vurguluyor.

İş birliğine ilişkin değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları İletişim Başkanı Rafet Fatih Özgür; ‘’Türk Hava Yolları Kırmızısı'nı oluşturmak için Pantone Renk Enstitüsü ile yaptığımız iş birliği, markamızın gelişiminde önemli bir dönüm noktası. Bu yeni renk, sadece görsel kimliğimizi geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda genişleyen küresel ayak izimizi ve filomuzun büyümesini de kanıtlıyor. Bu durum aynı zamanda, kıtaları birbirine bağlama konusundaki mükemmellik ve yenilikçilik anlayışımızın bir işareti.’’ dedi.

Pantone Renk Enstitüsü™ Başkan Yardımcısı Laurie Pressman; "Türk Hava Yolları uçuş ağını dünya çapında 130 ülkeye genişletirken, “Turkish Airlines Red”in oluşturulmasında kendileriyle iş birliği yapmaktan büyük heyecan duyduk. Cesur tavrı ve öncü ruhuyla yeni deneyimlerin heyecanını vadeden bir kırmızı tonu olan 'Turkish Airlines Red' keşfedilmemiş olana doğru bir yolculuğa çıkma tutkumuzu uyandırıyor. Güçlü ve enerji dolu, dinamik bir kırmızı ton olan 'Turkish Airlines Red', ufkumuzu genişletiyor, kalplerimizi ve zihinlerimizi yaşamın bütünlüğüne açma arzumuzu harekete geçiriyor." dedi.

Türk Hava Yolları, zirveye uçmaya devam ederken; eşsiz hizmet anlayışını ve kalitesini de “Turkish Airlines Red” ile tescillemiş oldu.

 
THY MELBOURNE SEFERLERİNE BAŞLADI
 
THY’NİN 6.KITASI AVUSTRALYA OLDU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY MELBOURNE SEFERLERİNE BAŞLADI
Türk Hava Yolları Melbourne seferlerine başladı. Melbourne’e yapılan ilk ...
THY NE TEKLİF ETTİ, HAVA-İŞ NE CEVAP VERDİ?
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, ...
THY'DE ÇALIŞANLARA NE KADAR ZAM YAPILDI?
Son dakika... Türk Hava Yolları (THY), yetkili Hava-İş Sendikası ile devam ...
 
HAVACILIĞA DAİR KARELER İZMİR’DE
İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda Havacılığa Dair Kareler Fotoğraf Sergisi açıldı
2024 AIR TRANSPORT WORLD'DE İKİ ÖDÜL ALDI
Singapore Airlines (SIA) Grubu, Air Transport World (ATW) dergisinin prestijli ...
İSTANBUL'DA HANGİ SEFERLER İPTAL EDİLDİ?
Son dakika! İstanbul’da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün ...
 
UÇUŞU OLAN YOLCULAR DİKKAT!
Son dakika! Beklenen fırtına nedeniyle bugün (29.02.2024) Sabiha Gökçen ...
İŞ BİRLİKLERİNİ GENİŞLETİYORLAR
Air New Zealand ve Singapore Airlines, Joint Venture İş Birliğinin genişletilmesi ...
İGA'DA HEDEF EĞİTİMİN DE MERKEZİ OLMAK
Dünya havacılık akademileri temsilcileri İstanbul’da buluştu. İGA İstanbul ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası