pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
29 Şubat 2024 Perşembe - 12:20

2024 AIR TRANSPORT WORLD'DE İKİ ÖDÜL ALDI

Singapore Airlines (SIA) Grubu, Air Transport World (ATW) dergisinin prestijli yıllık Hava Yolu Endüstrisi Başarı Ödülleri'nde iki ödül kazandı. Singapore Airlines CEO'su Goh Choon Phong, Liderlikte Mükemmeliyet Ödülü'nü kazanırken, Scoot, 2024 Yılın Düşük Maliyetli Hava Yolu Ödülü'nü aldı.

2024 AIR TRANSPORT WORLD DE İKİ ÖDÜL ALDI

Singapore Airlines CEO’su Goh Choon Phong, 2024 Liderlikte Mükemmeliyet Ödülü'ne layık görüldü. Singapore Airlines'ın düşük maliyetli yan kuruluşu Scoot, Yılın Düşük Maliyetli Hava Yolu seçildi. Bu yılki iki ödüle ek olarak ATW 2023'te Singapore Airlines Yılın Hava Yolu seçilmişti.

ATW Havayolu Endüstrisi Başarı Ödülleri, Aviation Week Network olarak bilinen ATW, CAPA ve Routes’un editörleri ve analistlerinden oluşan bir panel tarafından verilmesiyle hava taşımacılığı sektöründe en beğenilen organizasyonlar arasında yer alıyor.

Air Transport World Genel Yayın Yönetmeni Karen Walker şunları söyledi:

"Singapore Airlines ve düşük maliyetli taşıyıcısı Scoot, müşteri hizmetleri, yenilikçilik, operasyonel performans ve çalışanlarıyla ilgilenme konusunda küresel standartları belirleyen son derece saygın hava yollarıdır. Bu vizyon sahibi bir liderlik gerektirir; bu nedenle Bay Goh Choon Phong'u 2024 ATW Liderlikte Mükemmeliyet ödülüne ve Scoot'u da 2024 ATW Yılın Düşük Maliyetli Hava Yolu ödülüne layık gördüğümüz için çok mutluyum. Her iki ödül de fazlasıyla hak edilmiş durumda."

Liderlikte Mükemmeliyet Ödülü, yalnızca Goh'un Singapore Airlines’a yaptığı katkılarına ek olarak, aynı zamanda Singapore Airlines ve Scoot'un Covid-19 salgınının yol açtığı zorluklardan güçlü bir şekilde kurtulmasını da takdir ediyor. Onun liderliğinde, sınırlar yeniden açılırken her iki taşıyıcı da ilk sırada yer aldı ve havayolu endüstrisindeki liderlik konumlarını başarıyla korudu.

Singapore Airlines, ağına, ürün ve hizmet tekliflerine ek olarak dijital yeteneklerine yatırım yaparak dünya çapında uçtan uca müşteri deneyimine olan bağlılığını göstermeye devam etti. Air India ve Vistara'nın yaklaşan birleşmesi yoluyla çoklu merkez stratejisinin bir parçası olarak Hindistan'daki stratejik varlığını da derinleştirdi. Bu birleşme tamamlandığında yapılan hamle Air India Grubunun %25,1 hissesini getirmiş olacak.

Singapore Airlines CEO’su Goh Choon Phong şunları söyledi: "Müşterilerimize, hissedarlarımıza ve ortaklarımıza, değerini çok iyi bildiğimiz güçlü destekleri için teşekkür etmek istiyorum. Yatırım yapmaya ve gelişmeye devam edeceğiz. Müşterilerimizin seyahat deneyimlerini geliştirmek ve sektör lideri konumumuzu korumak için çok çalışıyoruz. Bu ödülü Singapore Airlines Grubundaki herkes adına kabul ediyorum. Pandeminin getirdiği zorlukların üstesinden gelmek zor bir yolculuk oldu. Başarımız bunun bir kanıtıdır. Fedakarlıkları, azmi ve adanmışlıkları sayesinde eskisinden daha güçlü çıkmamızı sağlayan muhteşem Singapore Airlines ailesine teşekkür ederim.”

Scoot'un Yılın Düşük Maliyetli Hava Yolu olarak tanınması, müşterilerine kusursuz ve benzersiz bir seyahat deneyimi sağlama konusundaki kararlılığının bir nişanesidir. Hava yolu yeni uçakları teslim almaya, ağını genişletmeye, eğitimli iş gücünü geliştirmeye, altyapısını güçlendirmeye, üretkenliği artırmaya ve müşteri deneyimini geliştirmek için teknolojiye yatırım yapmaya devam ediyor. Bu girişimler, Scoot için rekor yolcu geliri, doluluk oranı ve karla sonuçlandı.

Scoot CEO’su Leslie Thng şunları söyledi: “ATW tarafından 2024 Yılının Düşük Maliyetli Hava Yolu olarak tanınmaktan onur duyuyoruz. Bu ödül, Scoot ailesinin, özellikle de pandemi nedeniyle yaşanan zorlu yılların ardından gösterdiği özverinin ve sıkı çalışmanın bir sonucudur. Büyümenin bir sonraki aşamasına geçerken fırsatları aramaya ve sınırları zorlamaya devam ediyoruz. Ayrıca bölgedeki lider düşük maliyetli taşıyıcı konumumuzu korumak için Singapore Airlines sinerjisinden yararlanarak çevik ve yenilikçi kalacağız."

 
MOTORİNE İNDİRİM!
 
VON DER LEYEN'İN ‘ÖZEL JET’ HEVESİ KRİZ ÇIKARDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İSTANBUL'DA HANGİ SEFERLER İPTAL EDİLDİ?
Son dakika! İstanbul’da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün ...
UÇUŞU OLAN YOLCULAR DİKKAT!
Son dakika! Beklenen fırtına nedeniyle bugün (29.02.2024) Sabiha Gökçen ...
İŞ BİRLİKLERİNİ GENİŞLETİYORLAR
Air New Zealand ve Singapore Airlines, Joint Venture İş Birliğinin genişletilmesi ...
 
İGA'DA HEDEF EĞİTİMİN DE MERKEZİ OLMAK
Dünya havacılık akademileri temsilcileri İstanbul’da buluştu. İGA İstanbul ...
O BELGEYİ ALAN İLK HAVAYOLU OLDU
Pegasus Hava Yolları, “Green Check-Yeşil Kontrol Belgesi”ni en yüksek ...
ALAKOÇ KAPTAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Gana’nın başkenti Akra’da yatıda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden ...
 
KAAN'IN SESİ
Türk Havacılık Uzay Sanayii’nin (TUSAŞ) geliştirdiği Türkiye'nin ilk milli ...
THY TEKNİK’TEN YENİ İŞ BİRLİĞİ
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Silk Way West Hava Yolları ile Komponent Hizmet Anlaşması imzaladı
THY KAPTAN PİLOTU HAYATINI KAYBETTİ
Son dakika... Türk Hava Yolları Kaptan Pilotlarından Kayhan ALAKOÇ, geçirdiği ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası