pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
18 Ocak 2023 Çarşamba - 22:23

THY ÇALIŞANLARINA 3 MAAŞ MÜJDESİ

Ahmet Bolat’tan THY çalışanlarına 3 maaş sürprizi! THY çalışanları Nisan ve Temmuz aylarında 3 maaş alacak. İşte detaylar…

THY ÇALIŞANLARINA 3 MAAŞ MÜJDESİ

Türk Hava Yolları’nın tüm yöneticileri Antalya Zirvesi’nde buluştu. Zirvede, 2022 yılında elde edilen başarılı sonuçlar değerlendirildi ve THY’nin gelecek 10 yılını şekillendirecek projeler masaya yatırıldı

2003’TE BUTİK BİR HAVAYOLU

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Antalya Zirvesi’ne ilişkin yaptığı açıklamada, “20 Mayıs 1933 tarihinde 4 uçak (toplam 28 koltuk), 7 pilot, 1 telsizci, 8 makinist ve 8 memurla hizmete başlamış Türk Hava Yolları’mızın, 2022 yılı başarısını konuşmak ve gelecek 10 yılını şekillendirmek üzere tüm yöneticilerimizle Antalya’da bir araya geldik. 2003 yılında “butik havayolu” olarak anılan Ortaklığımız, 20 yılda ortalama %12.2 gibi bir ivmeyle ve her sene kar yaparak büyümüş. (Detaylara dikkatli olanlar 2016’daki terör ve 2020’deki pandemi nedeniyle olan zararları hatırlayacaklardır.) Geçtiğimiz haftalarda arkadaşlarla sürekli toplandık ve Sapanca’daki toplantılarda detaylarını konuştuğumuz 2023-2033 Stratejilerimizin üzerinden defalarca geçtik.

Nasıl bir THY hedefliyoruz 2033 yılında? Detaylar şimdilik ticari sır ama şu kadarını söyleyeyim; ülkemize bugüne göre yaklaşık 3 kat büyüklükte ekonomik değer üretecek ve dünyanın 59. büyük ekonomisi olacak bir “Türk Havayolu Ekosisteminden” bahsediyoruz. Ve buna tüm kalbimizle inanıyoruz.” dedi.

7.4 LÜK BÜYÜME ÖNGÖRÜSÜ

Bolat sözlerine şöyle devam etti:

“2003 yılının 65 uçaklık butik havayolunu, yılda ortalama %12.2 büyüterek Avrupa’nın en büyük 1. network taşıyıcısına dönüştüren, dünyanın en değerli 10. havayolu haline getiren kadrolar, aynı inanç ve azimle, ülkemizdeki siyasi istikrarın da devamıyla yeni hedeflerine başarıyla ulaşacaklar inşaAllah. (30 yıllık sevdanın geçen 20 yılına nazaran, gelecek 10 yılında daha temkinli (%7.4) bir büyüme öngördük.)

TRİPLE MAAŞ

Şimdi gelelim bazı yayın organlarında konuşulan “triple maaşa”. Malum Ocak ayı zammı TİS gereği %16.4 gibiydi. Öncelikle sosyal haklardaki başka iyileştirmelerin yanında maaş zammını %20 yaptık.

2022’de ödemiş olduğumuz performans primleri toplam karımızın % 11.3’ünü bulmuştu. Buna rağmen kabin ekiplerimize özel bir sözüm olmuştu. Bu nedenle sadece kabin arkadaşlarımıza seyyanen net 10 bin TL ödeyeceğiz.

2023 yılı başarı ödülümüzün oranını karımızın %15’ine yükselttik: Nisan ve Temmuz ayında birer maaş olarak ödüllendireceğiz. Yani Nisan ayında 3 maaş ve Temmuz ayında aynı şekilde 3 maaş vereceğiz. Yaptığımız karın %15’inden bu 2 maaşın toplamını düşeceğiz. Ne kalıyorsa onları da 2023 Aralık maaşıyla birlikte ödeyeceğiz.

Geçen sene olduğu gibi bu ödüller aynı şekilde tüm iştiraklerimizdeki arkadaşlarımıza da uygulanacak.

TAŞERON ŞİRKETLERDE ÇALIŞANLAR THY’Lİ OLUYOR

Malum geçen sene taşeron çalışanlarımıza net 25 bin TL prim ödedik. Bu sene ne yapacağız? Taşeron şirketlerde sadece bizim için çalışan tüm arkadaşlarımız, Mart-Nisan ayına kadar THY’li olacak. %100 THY’nin iştiraki olan TK-Hizmet-Servis AŞ’yi kurarak hepsini ailemizin gerçek üyesi yapacağız. (Bu güzel müjdelerden dolayı da oldukça keyfim yerine geldi, fotoğraf 2.) Günün sonunda kadın yöneticilerimizle selfi yaptım.

Yüce Rabbimden kazasız-belasız, huzur ve bereket dolu bir yıl diliyorum.”

 
UKRAYNA'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ !
 
İSTANBUL HAVALİMANI EN ÇOK BAĞLANTI VEREN İKİNCİ HAVALİMANI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ORTAKLAR BÜYÜMEYE ODAKLANDI
Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in Yönetim ...
CUMHURBAŞKANINDAN THY YÖNETİCİLERİNE VİDEOLU MESAJ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları’nın Antalya’da başlayan ...
THY PERSONEL MAAŞLARINI YÜZDE 20 ARTIRDI
Son dakika... Türk Hava Yolları, 27. Dönem Toplu İş Sözleşmesi’ne göre ...
 
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: BUGÜN OLSA YAPILAMAZDI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı’nın ...
50 A350 UÇAĞINA YÜKSEK HIZLI İNTERNET
Emirates 50 yeni A350 model uçağında yüksek hızlı geniş bant internet ...
UÇAĞIN DÜŞMESİNE CANLI YAYIN MI SEBEP OLDU?
Nepal’de Yeti Havayolları uçağının düşmesine uçaktan cep telefonu ile ...
 
THY’DEN DOĞU AVRUPA KAMPANYASI
Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa’ya gidiş-dönüş her şey dahil 109 Dolar’dan ...
THY UÇAKLARINDA İLK SIRA KİMLERE VERİLECEK?
Türk Hava Yolları, aldığı yeni kararla bundan söyle uçaklarda ilk sırayı ...
ONUR YILMAZ VATANJET GENEL MÜDÜRÜ OLDU
HEAŞ’ta Mart 2021-Ocak 2023 arasında İş Jeti/Hava Taksi İşletme Direktörü ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası