pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TEL AVİV UÇUŞLARINI GEÇİCİ OLARAK DURDURDU
TEL AVİV UÇUŞLARINI GEÇİCİ OLARAK DURDURDU
BEN GURION’DA UÇUŞLAR YENİDEN BAŞLADI
BEN GURION’DA UÇUŞLAR YENİDEN BAŞLADI
KUDÜS’TE DEMİR KUBBE DEVREYE GİRDİ
KUDÜS’TE DEMİR KUBBE DEVREYE GİRDİ
İRAN İHA VE FÜZELERİ YÜKSEKOVA’DA GÖRÜLDÜ
İRAN İHA VE FÜZELERİ YÜKSEKOVA’DA GÖRÜLDÜ
11 Mayıs 2022 Çarşamba - 19:52

STRATEJİK ORTAKLIKLARINI AÇIKLADILAR

Qatar Airways ile Virgin Australia, Arabian Travel Market'te yeni stratejik ortaklığını açıkladı. Yeni anlaşma, Virgin Australia ve Qatar Airways yolcularına benzersiz ödüller ve her iki havayolunun ağında sorunsuz seyahat sunan kapsamlı bir kod paylaşımı anlaşması ve benzersiz üyelik ortaklığı avantajları içeriyor.

STRATEJİK ORTAKLIKLARINI AÇIKLADILAR

Anlaşma Qatar Airways yolcuları için Avustralya'daki 35 destinasyonda, Virgin Australia yolcuları için dünya çapında 140'tan fazla destinasyonda artan seyahat seçenekleri ve avantajları sunacak.

Qatar Airways, 2021 Skytrax endüstri ödüllerinde 'Dünyanın En İyi Havayolu' seçildi ve Avustralya'nın en sevilen taşıyıcısı Virgin Australia, bugün her iki havayolunun ağlarını, dinlenme salonlarını ve üyelik programlarını önemli ölçüde genişletecek yeni bir stratejik ortaklığı duyurdu.

Yıl ortasında başlayacak olan ortaklık, Qatar Airways'in Avustralya ağ geçitleri ve Melbourne, Sidney dahil olmak üzere önemli Virgin Australia merkezleri arasında uygun aktarma seçenekleriyle, Avustralya ve Qatar Airways'in küresel ağı arasında seyahat ederken yolculara daha fazla erişim, benzersiz müşteri deneyimi ve benzersiz avantajlar sağlayacak. Brisbane, Adelaide ve Perth ile yapılan anlaşmalar, Avustralya için kritik bir ticaret ve turizm artışı sağlarken, her iki havayolunun müşterileri için yeni bir seyahat fırsatları dünyası sunacak.

Ortaklık anlaşması, Qatar Airways'in önemli bir varlık gösterdiği Dubai'deki Arabian Travel Market'in başlangıcında duyuruldu.

Qatar Airways şu anda Melbourne, Sidney, Brisbane ve Perth'e günlük uçuşların yanı sıra Adelaide'ye Auckland, Yeni Zelanda'ya devam eden haftalık üç uçuş gerçekleştiriyor. Yeni kod paylaşımı anlaşması sayesinde, Qatar Airways yolcuları, Virgin Australia'nın geniş iç hat ağındaki Cairns, Gold Coast, Alice Springs ve Broome dahil olmak üzere Avustralya'nın önemli turistik destinasyonları da dahil 35 varış noktasına tek bir rezervasyonla sorunsuz bir şekilde seyahat edebilecek. Qatar Airways yolcuları ayrıca Virgin Australia'nın Fiji ve Queenstown, Yeni Zelanda dahil olmak üzere yakın zamanda yeniden faaliyete geçen kısa mesafeli uluslararası pazarlarına da erişebilecek. Benzer şekilde, Virgin Australia müşterileri ve havayolunun ödüllü Velocity Frequent Flyer üyeleri, Virgin Australia misafirleri için, Qatar Airways'in geniş ağına erişim, çok çeşitli destinasyonlara tek noktadan bağlantı ve Virgin Australia web sitesi aracılığıyla Qatar Airways uçuş rezervasyonu yapma olanağı sağlar. 

Qatar Airways, Avrupa'da 54 şehre haftada 600'den fazla uçuşla hizmet veriyor ve Virgin Australia müşterileri için çok çeşitli yeni seçenekler sunuyor. Aynı şekilde, Qatar Airways yolcuları, www.qatarairways.com  üzerinden Virgin Australia ağına uçuş rezervasyonu yapabilir.

Stratejik ortaklık, Qatar Airways Privilege Club üyelerinin Virgin Australia ile uçarken Avios kazanmalarına ve kullanmalarına olanak tanıyan karşılıklı üyelik avantajlarını da içerecek ve Velocity üyelerine Qatar Airways hizmetlerinde seyahat ederken benzer avantajlar sağlanacak. Privilege Club ve Velocity üyeleri ayrıca, statü kademesine bağlı olarak ücretsiz dinlenme salonu erişimi, ücretsiz ekstra bagaj hakkı, öncelikli check-in, öncelikli uçağa biniş ve sırasıyla Virgin Australia ve uçuş sırasında öncelikli bagaj teslimi gibi çok çeşitli diğer benzersiz avantajlardan yararlanacak. Qatar Airways Privilege Club kısa süre önce Avios ile ortaklığı aracılığıyla programını geliştirerek üyeleri için tahakkuk ve geri ödeme fırsatlarını önemli ölçüde genişletti.

Virgin Australia ile olan ortaklık, Qatar Airways'in Avustralya'yı dünyaya bağlama konusundaki uzun vadeli taahhüdüne dayanmakta. COVID-19 salgını sırasında, Qatar Airways, Avustralya'ya sürekli olarak uluslararası hizmetler sunan ve Avustralyalıların evlerine dönmeleri için kritik bağlantılar sağlayan tek havayoluydu.

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker şunları söyledi:

"Avustralya ile güçlü, uzun süreli bir ilişkimiz var ve Virgin Australia ile bu anlaşma en çok ihtiyaç duyulan bir zamanda geliyor. Bu ortaklık Avustralyalı yolculara Aileleri ve arkadaşları ile yeniden bağlantı kurabilmek ve ticaretin çarklarını devam ettirebilmek için son iki yılda şiddetle özledikleri dünyaya erişim sağlayacaktır. Daha uzaklara seyahat edenler için, merkezimiz Hamad Uluslararası Havalimanı'nın ödüllü olanaklarından yararlanarak ileriye doğru yolculuklarını mümkün kılacaktır. Ayrıca güzel, kozmopolit Avustralya ülkesini Katar'a uçan yolcularımıza da açacaktır.”

Virgin Australia Group İcra Kurulu Başkanı Jayne Hrdlicka şunları söyledi:

“Bugün, uluslararası seyahat etmeye aç olan Virgin Australia ve Velocity Frequent Flyer üyeleri için harika bir haber. Unutulmaz seyahat deneyimleri yaratmaya inanılmaz derecede odaklandık ve Qatar Airways ile olan yeni ortaklığımız, Virgin Australia'nın ayak izini Orta Doğu, Avrupa ve Afrika'da önemli ölçüde genişletecek ve konuklarımıza dünyayı sorunsuz bir şekilde görebilmeleri için yüzlerce imkan daha sunacak. Virgin Australia ve Qatar Airways, ödüllü hizmetleriyle tanınırlar ve güçlerini birleştirmeleri, birlikte Avustralya, Orta Doğu, Avrupa, Afrika ve ötesi arasında seyahat ederken inanılmaz bir deneyim sunabilmemiz anlamına gelir. Qatar Airways, pandemi sırasında zor koşullarda dünyayla hayati bağlantıyı sürdürmekte Avustralya için çok önemli bir ortak oldu. Qatar Airways'in Virgin Australia ailesine katılmasından gurur duyuyoruz ve konuklarını yıl ortasında Virgin Australia hizmetlerinde ağırlamayı dört gözle bekliyoruz."

 
UÇUŞLARDA MASKE KALKIYOR MU? KRİTİK TARİH NE?
 
BIDEN’DEN KONGRE’YE: F-16’LARI ONAYLAYIN
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
UÇUŞLARDA MASKE KALKIYOR MU? KRİTİK TARİH NE?
Son dakika gelişmesi! Avrupa’da birçok uçuşta maske zorunluluğu kalkmaya ...
EMIRATES BİNİŞ KARTI AYRICALIKLARI
Emirates Biniş Kartı, 2022 Yaz Sezonu İçin Dubai’de pek çok ayrıcalıklı ...
NEPAL HAVAYOLLARI HİTİT’LE UÇUYOR
Nepal’in ulusal havayolu şirketi, Hitit ile dijital dönüşümünü tamamladı
 
DASSAULT SYSTMES’İN YENİ YÖNETİM KADROSU
Dassault Systèmes, Yönetim Kurulu Başkanı Charles Edelstenne’in, şirket ...
İGA'DAN HATIRALARI CANLANDIRAN İMAJ FİLMİ
İGA İstanbul Havalimanı, yeni imaj filmini “Sihirli Yolculuk Burada Başlar” ...
ZAFER HAVALİMANI SEFERLERİNE BAŞLIYOR
Avrupa’nın en büyük havayolu şirketlerinden Eurowings, uluslararası sefer ...
 
İSTANBUL HAVALİMANI’NIN YENİ MİSAFİRİ
İstanbul Havalimanı’nın son misafiri, merkezi Libya’nın Bingazi şehrinde ...
İZMİR’DE KAPASİTE ARTIRIYOR
İzmir’in ana taşıyıcısı SunExpress, İzmir’de kapasite artışına giderek ...
HİTİT'TEN SON 5 YILIN EN YÜKSEK PERFORMANSI
Hitit Bilgisayar, 2022’nin ilk çeyreğini son beş yılın en yüksek performansı ile kapattı
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası