pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
11 Mayıs 2022 Çarşamba - 16:24

EMIRATES BİNİŞ KARTI AYRICALIKLARI

Emirates Biniş Kartı, 2022 Yaz Sezonu İçin Dubai’de pek çok ayrıcalıklı fırsat sunuyor. İşte Emirates biniş kartını gösteren yolculara Dubai ve BAE’deki yüzlerce noktada sunulan özel fırsatlar…

EMIRATES BİNİŞ KARTI AYRICALIKLARI

Emirates Yolcularına Hediye Dubai Marina Cruise gezisi

Bir seyahat belgesinden veya seyahat anısından çok daha fazlası olan Emirates biniş kartı, bu yaz Dubai’deki en avantajlı ve cazip fırsatların kapılarını açıyor. Emirates, 1 Mayıs - 30 Eylül tarihleri arasında beş ay boyunca, Dubai’ye veya Dubai aktarmalı başka noktalara seyahat eden tüm yolcularına My Emirates Summer Pass ile pek çok fırsat sunuyor.

Emirates yolcuları yüzlerce mağaza, eğlence ve restoranda sadece biniş kartlarını ve geçerli bir kimlik göstererek Dubai genelinde çok avantajlı indirimlerden faydalanabilecekler. Ayrıca, Mayıs ayı boyunca Dubai’yi ziyaret eden yolcular Arap Körfezi’nden şehrin en ikonik mimarilerinin benzersiz panoramik manzaralarını seyredebilecekleri Dubai Marina Cruise gezisini Emirates’in konuğu olarak yapabilecekler.

Tour Dubai’nin bir saat süren Marina Cruise Turu Gezisine tek girişlik ücretsiz bilet için ön rezervasyon gerekmiyor. Emirates yolcularının gezi yapacakları gün bilet gişesinde dijital veya basılı geçerli bir biniş kartı ve kimlik göstermeleri yeterli olacak. Tekne gezisi sadece 1-31 Mayıs tarihlerinde 10:00 ve 16:00 saatleri arasında yapılacak.

Promosyon döneminde Emirates ile Dubai’ye dönüş yapan BAE sakinleri ve vatandaşları da My Emirates Summer Pass kapsamında harika fırsatlardan yararlanabilecekler. Ziyarete gelen arkadaş ve akrabaları da Calvin Klein ve Tommy Hilfiger gibi gözde markaların outlet mağazalarındaki fırsatlardan faydalanabilir veya Bath & Body Works’ten çılgınca alışveriş yapabilirler. Aileler yaz sıcağında ferahlamak için Atlantis Aquaventure’ı tercih edebilir veya IMG world of Adventure’daki adrenalin dolu etkinliklere katılabilirler.

Öğleden sonralarını bir spa merkezinde sakin bir şekilde geçirmek isteyen çiftler Sofitel Spa with L'Occitane’da kendilerini şımartabilir veya Arabian Adventures ile özel bir çöl safarisine çıkarak gün batımında Arabistan antiloplarını izleyebilirler.

Dubai tatilinin olmazsa olmazlarından biri olan otobüsle şehir turunda da indirim geçerli olup tarihi Dubai Koyu’nda bir tekne gezisi sonrası diledikleri Rove otelinde yiyecek ve içeceklerde geçerli %20’ye varan indirimlerden yararlanabilirler. Accor Hotels de My Emirates Pass gösterildiği takdirde yiyecek ve içeceklerde %20 indirim sunuyor.

 
NEPAL HAVAYOLLARI HİTİT’LE UÇUYOR
 
BILL GATES COVID-19'A YAKALANDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
NEPAL HAVAYOLLARI HİTİT’LE UÇUYOR
Nepal’in ulusal havayolu şirketi, Hitit ile dijital dönüşümünü tamamladı
DASSAULT SYSTMES’İN YENİ YÖNETİM KADROSU
Dassault Systèmes, Yönetim Kurulu Başkanı Charles Edelstenne’in, şirket ...
İGA'DAN HATIRALARI CANLANDIRAN İMAJ FİLMİ
İGA İstanbul Havalimanı, yeni imaj filmini “Sihirli Yolculuk Burada Başlar” ...
 
ZAFER HAVALİMANI SEFERLERİNE BAŞLIYOR
Avrupa’nın en büyük havayolu şirketlerinden Eurowings, uluslararası sefer ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NIN YENİ MİSAFİRİ
İstanbul Havalimanı’nın son misafiri, merkezi Libya’nın Bingazi şehrinde ...
İZMİR’DE KAPASİTE ARTIRIYOR
İzmir’in ana taşıyıcısı SunExpress, İzmir’de kapasite artışına giderek ...
 
HİTİT'TEN SON 5 YILIN EN YÜKSEK PERFORMANSI
Hitit Bilgisayar, 2022’nin ilk çeyreğini son beş yılın en yüksek performansı ile kapattı
THY’DEN TK 7709 AÇIKLAMASI
Türk Hava Yolları (THY), Anadoluet’in TK 7709 sayılı Tel Aviv-İstanbul ...
ANADOLUJET UÇAĞINDA İLGİNÇ OLAY!
İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’nda kalkışa hazırlanan Türk uçağında ilginç ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası