pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
17 Kasım 2022 Perşembe - 16:30

SABİHA GÖKÇEN'DE MCDONALD'S DİJİTAL SİPARİŞ EKRANLARI

“Şehrin havalimanı” Sabiha Gökçen, dış hatlar terminalinde hizmete açılan Türkiye’nin ilk McDonald's dijital sipariş ekranları ile yolcularını yeni bir seyahat deneyimine davet ediyor.

SABİHA GÖKÇEN DE MCDONALD S DİJİTAL SİPARİŞ EKRANLARI

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (İSG), fast food restoran zinciri McDonald's’ın yurt dışındaki birçok restoranında yer alan dijital sipariş ekranlarını Türkiye’de ilk kez dış hatlar terminalinde hizmete sundu. Yeni metro hattının da hizmete girmesiyle şehrin içinde hızlı ve keyifli seyahat vurgusunu güçlendiren İSG, dijital sipariş ekranları sayesinde seyahatlerinde zaman yönetimine önem veren ve uçağına yetişmek için acelesi olan yolcuların yeme içme alanlarında geçirecekleri zamandan tasarruf etmelerine imkân tanıyor.

YOLCULAR SIRA BEKLEMİYOR

Son teknoloji dijital sipariş ekranlarıyla sıra beklemeden siparişe imkân veren uygulama sayesinde, Türkiye'de bir ilk olarak masaya servis hizmeti de mümkün oluyor. Böylelikle sipariş süreçlerini de hızlandıran ve dünyada hızla yayılan uygulamayla İSG, müşteri deneyimine yeni bir boyut kazandırıyor.

ALBAYRAK: PRATİK VE KEYİFLİ SEYAHATE ODAKLIYIZ

“Yolcularımıza en iyi, en hızlı ve en modern hizmeti sunmak için çalışıyoruz” diyen Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı Genel Müdürü Berk Albayrak, “Bu kapsamda McDonald’s, Türkiye’de ilk defa havalimanımızdaki restoranlarında son teknoloji dijital sipariş ekranlarını hizmete sunarak sıra beklemeden sipariş verme imkânı sunmaya başladı. Teknoloji ve inovasyon alanındaki gelişmeleri merceğimize alarak dijitalleşmeye odaklanıyoruz. Konforlu, pratik ve keyifli bir seyahat deneyimi için entegre teknolojilerle en son yenilikleri sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Geleceğin deneyimi vizyonuyla McDonald’s’ın dijital dönüşümü kapsamında ilk adımları atan McDonald’s Türkiye CEO’su Mwaffak Kanjee ise, hızlı restoran sektörünü dönüştürme hedeflerinin ilk hamlesi olarak Sabiha Gökçen Havalimanı restoranlarında dijital sipariş ekranlarını hayata geçirdiklerini belirtti. Kanjee, “Bu uygulamayı ilk defa Sabiha Gökçen Havalimanı’nda hizmete sunmaktan çok mutluyuz. Türkiye’de bir ilk olarak, kiosktan sipariş verenler için masaya servis hizmetini de başlatıyoruz. Temel hedefimiz, sipariş süreçlerini daha da hızlandırarak yolcuların memnuniyetini artırmak ve daha keyifli bir McDonald’s deneyimi yaşamalarını sağlamak” ifadelerini kullandı.

YENİLİKÇİ VE DİJİTAL HAVALİMANI

Yolcu memnuniyetine hitap eden uygulamalarla dikkatleri üzerine çeken “şehrin havalimanı” Sabiha Gökçen, bir süre önce de avantaj ve ayrıcalıklarla dolu Türkiye’nin ilk havalimanı sadakat ödül programı ISG PORTPAL’ı yolcularıyla buluşturmuştu. Uçuş takibinden avantajlı kampanyalara kadar, konforlu ve keyifli bir yolculuk için ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri yolcularına sunan İSG, yapay zeka destekli dijital teknolojileri yoğun şekilde kullanarak yolcu memnuniyetini artırıyor.

 
EMIRATES VE GULF AIR ORTAK UÇACAK
 
SUNEXPRESS’TEN GENÇLERE İŞ FIRSATI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EMIRATES VE GULF AIR ORTAK UÇACAK
Ortaklık, Gulf Air yolcularına Avrupa, Afrika, Güney Amerika ve Uzak Doğu’ya ...
THY OC VE EKİP TERMİNALİNE LEED V4.1 İŞLETME SERTİFİKASI
Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı’ndaki Operasyon Merkezi (OC) ve ...
HEAŞ YÖNETİMİ DHMİ’YE GEÇTİ
Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı meydan otoritesi ve işletmecisi ...
 
THY VE THK İŞ BİRLİĞİNE GİTTİ
Türk Hava Yolları Uçuş Akademisi (TAFA) ve Türk Hava Kurumu, Bakım-Onarım, ...
THY DUYURDU; BAE UÇUŞLARINDA…
Türk Hava Yolları (THY), Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) uçuşlarında Kovid-19 ...
66 YAŞINDAKİ ADAM HOSTESİ TACİZ ETTİ
Jet2 Havayolu uçağında 66 yaşında olduğu açıklanan bir erkek yolcu, kabin ...
 
EKİM AYINDA AVRUPA HAVACILIĞININ ZİRVESİNDEYİZ
Avrupa Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı EUROCONTROL, Ekim 2022 Dönemi Hava ...
EMIRATES GRUBU’NDAN REKOR PERFORMANS
Emirates Grup: Geçen yılki 5,7 milyar BAE dirhemi (1,6 milyar ABD doları) ...
PIA İSTANBUL HAVALİMANI’NA UÇUYOR
Pakistan Uluslararası Havayolları (PIA), İGA İstanbul Havalimanı’na uçuşlarına başladı
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası