pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
EMIRATES’TEN TÜRKİYE TURİZMİNE DESTEK
EMIRATES’TEN TÜRKİYE TURİZMİNE DESTEK
TEI MALEZYA’DA DSA 2024'E KATILIYOR
TEI MALEZYA’DA DSA 2024'E KATILIYOR
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
12 Ağustos 2022 Cuma - 22:59

QATAR AIRWAYS YOLCULUK TURU’NU BAŞLATTI

Qatar Airways, FIFA Dünya Kupası Katar 2022'ye gitmek için 100 Günü kutladı ve Avrupa genelinde 'Yolculuk Turu'nu başlattı

QATAR AIRWAYS YOLCULUK TURU’NU BAŞLATTI

Havayolu, taraftarlara FIFA Dünya Kupası'na birden fazla her şey dahil seyahat kazanma şansı ve ayrıca sadece maç biletleri sunuyor. Yolculuk Turu, diğer 12 Avrupa şehrini ziyaret etmeden önce 13 Ağustos'ta Londra'da başlayacak.

Qatar Airways, FIFA Dünya Kupası Katar 2022'ye kadar olan 100 günü, Katar'ı Avrupa çapında interaktif bir otobüs turu olan ve birçok şanslı kazanana bu kış dünyanın en büyük spor turnuvasına katılma şansı veren interaktif bir otobüs turu olan 'The Journey Tour' aracılığıyla hayranlarıyla buluşturarak kutluyor.

13 Ağustos'ta Londra'da başlayacak olan Qatar Airways, inanılmaz derecede yetenekli Neymar Jr.'a karşı yeteneklerini test etme, Katar'ın tarihi ve FIFA Dünya Kupası hakkında daha fazla bilgi edinme ve ilk MetaHuman kabin ekibi Sama ile tanışma fırsatı da dahil olmak üzere taraftarlar için çeşitli etkileşimli deneyimler sunacak olan 'The Journey Tour'a ev sahipliği yapacak. Qatar Airways markalı otobüs, Avrupa'nın çeşitli şehirlerinde statik olarak sergilenecek ve taraftarları geçmeye ve kendilerini Dünya Kupası ateşine kaptırmaya davet edecek.Taraftarlar ayrıca, maç biletleri kazanma şansı için #FlyToQatar2022 hashtag'ini ve dönüş uçuşları, konaklama ve maç biletlerini içeren FIFA Dünya Kupası Katar 2022'ye her şey dahil Qatar Airways seyahat paketlerini kullanarak deneyimlerini sosyal medyada paylaşma fırsatına sahip olacaklar.

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker şunları söyledi:

"Qatar Airways olarak, FIFA'nın Resmi Havayolu Ortağı olarak bu inanılmaz turnuvayı desteklemekten gurur duyuyoruz. Sadece 100 gün kala, 'The Journey Tour' aracılığıyla bu etkinliğin heyecanını ve tutkusunu oluşturmaya yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz ve bu Kasım ayında başlama vuruşu için taraftarları Katar'da ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. "'The Journey Tour' 13 Ağustos'tan itibaren Avrupa'da başlıyor ve Londra, Manchester, Brüksel, Amsterdam, Berlin, Münih, Frankfurt, Düsseldorf, Kopenhag, Zürih, Paris, Madrid ve Barselona'da durakları planlanıyor. Favori takımlarına tezahürat yapmak için koltuklarını güvence altına almak isteyen taraftarlar, biletler hızla tükendiği için Qatar Airways seyahat paketlerini mümkün olan en kısa sürede satın alarak bunu yapmalıdır. İzlenecek birkaç kolay adımla, dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar tercih ettikleri maçlar için koltuklarını rezerve edebilir ve https://www.qatarairways.com/app/fifa2022/en

favori takımlarını takip edebilirler.2022 FIFA Dünya Kupası için geri sayım yaklaşırken, dünya gözlerini Katar'a çeviriyor. Hayranlar, bir dizi eğlence, yemek seçeneği ve kültürel cazibe merkezi ile Arap geleneklerinin ve modernitenin eşsiz bir karışımını deneyimleyecekler. https://www.youtube.com/watch?v=vin4vGqPtTM giderek en son Katar kampanyasını izleyebilirsiniz.

2017'den beri FIFA'nın Resmi Havayolu Ortağı olan Qatar Airways, FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın 2019 ve 2020 sürümleri ve hepsi Katar'da düzenlenen FIFA Arap Kupası da dahil olmak üzere mega etkinliklere sponsor oldu. Havayolu ayrıca, Orta Doğu'da bir ilk olan yaklaşan FIFA Dünya Kupası Katar 2022'yi de hevesle bekliyor.

Toplulukları spor yoluyla bir araya getirme hedefinde Dünyanın En İyi Havayolu, FIFA Dünya Kupası Katar 2022, Paris Saint-Germain, FC Bayern München, Concacaf, CONMEBOL ve binicilik, uçurtma sörfü, padel ve tenis gibi birden fazla spor disiplininde ek ortaklıklar içeren kapsamlı bir küresel spor ortaklığı portföyüne sahip.

 
HİTİT VE TAZI’DEN İŞ BİRLİĞİ
 
EMIRATES MAURITIUS SEFERLERİNİ ARTIRIYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HİTİT VE TAZI’DEN İŞ BİRLİĞİ
Türkiye’nin havacılık teknolojileri alanında küresel markası Hitit ile ...
FRAPORT TAV’DAN BİR SERGİ DAHA
FRAPORT TAV Antalya Havalimanı DEN ART’ın farklı sanatçılarını karma sergide buluşturdu
AFYON'DA DÜŞEN UÇAK GÖRÜNTÜLENDİ
Afyonkarahisar’da dün akşam zorunlu iniş yaptığı açıklanan eğitim uçağı ...
 
RUSLARIN TEK ÇIKIŞ YOLU TÜRKİYE
Ukrayna krizi yüzünden Batı’nın hava sahasını Rus yolcu uçaklarına kapatması ...
THY TEMMUZDA 7.8 MİLYON YOLCU TAŞIDI
Türk Hava Yolları (THY), temmuz ayında iç ve dış hat olmak üzere toplam 7.8 milyon yolcu taşıdı.
AFYONKARAHİSAR'DA EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ
Afyon Kocatepe Üniversitesi Hayvan Çiftliği yerleşkenin içerisine sivil ...
 
BAKAN: 20 YILDA 100 YILLIK İŞ YAPTIK
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıldır yapmış ...
EMIRATES YARDIMCI PİLOT ARIYOR
Emirates, kariyerlerini zirveye taşımak ve Dubai yaşam tarzının keyfini ...
THY TEKNİK - HONEYWELL İŞ BİRLİĞİ
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve Honeywell iş birliğini güçlendiriyor
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası