pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
12 Ağustos 2022 Cuma - 23:39

EMIRATES MAURITIUS SEFERLERİNİ ARTIRIYOR

Emirates, Mauritius’a bağlantı imkânını artırarak 1 Ekim 2022’den itibaren günde üç sefer gerçekleştirmeye başlayacak

EMIRATES MAURITIUS SEFERLERİNİ ARTIRIYOR

Emirates günde iki sefer tarifesinin yeniden başlamasının hemen ardından, 1 Ekim 2022’den itibaren Mauritius’a uçuş sıklığını artırmayı planladığını duyurdu. 31 Ocak 2023’e kadar devam edecek olan ek akşam seferi, Mauritius uçuşları için artan talebi karşılayacak ve ada ülkesine bağlantı imkânını artıracak.

Emirates’in üçüncü günlük Mauritius seferi aşağıdaki tarifeye göre gerçekleştirilecek (uçuş saatleri yerel saatlere göre belirtilmiştir):

EK 709 sefer sayılı uçuş Dubai’den 22:10’da kalkıp 04:45’te Mauritius’a varacak. EK 710 sefer sayılı uçuş ise Mauritius’tan 06:30’da kalkarak 13:05’te Dubai’ye varacak.

Üçüncü günlük sefer Mauritius kalkışlı ve varışlı seyahatlerde koltuk kapasitesini yaklaşık %35 artırarak yükselen talebi karşılayacak ve en yoğun seyahat sezonlarından birinde turizm sektörüne daha fazla destek sağlayacak. Ek sefer hâlihazırda Airbus A380 ile günde iki kez gerçekleştirilen seferleri tamamlayacak ve ayrıca sabahın geç saatlerinde iniş yapan EK 0701 sefer sayılı mevcut uçuşa ve akşamın erken saatlerinde iniş yapan EK 0703 sefer sayılı uçuşa ek olarak Sir Seewoosagur Ramgoolam Uluslararası Havalimanı’na sabah varış seçeneği de sunacak. Böylece, Mauritius’a seyahat eden yolcular seyahatlerini planlarken daha fazla esnekliğe sahip olacak. Mauritius’tan seyahat eden yolculara da Dubai'ye ve Dubai üzerinden Emirates'in 130'dan fazla uçuş noktasından oluşan global ağına kolay ve güvenli bir şekilde ulaşım için bolca seçenek sunulmuş olacak. Aynı gün gerçekleşen üç sefer için Air Mauritius ile ortak uçuş anlaşması bulunan havayolu, ada ülkesine yapılan seyahatlerde yolcularına daha fazla erişim imkanı ve kolaylık sağlayacak.

Emirates Havayolları ve Grubu Başkanı ve Genel Müdürü Şeyh Ahmed Bin Said Al Maktum yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Üçüncü günlük seferimizi gerçekleştirme talebimizi dikkate alan Mauritius’taki yetkililere teşekkür ederiz. Hava bağlantısı uluslararası turizm açısından kritik öneme sahiptir ve bu ek koltuklar uçuş ağımızdaki noktalardan Mauritius’a daha da fazla ziyaretçi gelmesini sağlayarak yükselen talebe yanıt verecek. Emirates olarak, gelen yolcu talebini desteklemede kilit rol oynamak için kararlılıkla çalışıyor ve 2023 Haziran ayına kadar 1,4 milyon turist ağırlama hedefine ulaşması için hükümete destek veriyoruz.”

Emirates, Mauritius Turizm Tanıtım İdaresi (MTPA) ile yaptığı ve Emirates’in global uçuş ağında ada ülkesinin tanıtılmasını amaçlayan Mutabakat Anlaşmasını bu yıl Mayıs ayında yeniledi. Mauritius son derece popüler bir tatil destinasyonu olup pandemi sonrası istikrarlı büyüme göstermeye devam ediyor.

Emirates ile seyahat eden yolcular, ödüllü şeflerden oluşan bir ekip tarafından geliştirilen ve çok sayıda birinci sınıf içecek seçeneğinin eşlik ettiği, yöresel lezzetlerden ilham alan ve birden fazla bölümden oluşan menülerle yolcularına gökyüzünde eşsiz bir mutfak deneyimi sunuyor. Yolcular arkalarına yaslanarak Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice ile film, dizi, müzik, podcast, oyun, sesli kitap ve daha fazlasını içeren özenle hazırlanmış global eğlence içeriklerinin yer aldığı 5000’den fazla kanalın keyfini çıkarabilirler.

Emirates’in Dubai-Mauritius arasındaki üçüncü günlük seferi, daha fazla yolcu taşımanın yanı sıra şirketlere 30-40 ton daha uçak altı kargo kapasitesi sağlayarak daha fazla ithalat-ihracat fırsatı sunacak ve global ticaret yollarını daha da genişletecek.

Emirates Mauritius seferlerine Eylül 2002’de haftada üç uçuşla başladı ve şu anda Hint Okyanusu ülkesine seferlere başlamasının 20. yılını kutluyor.

Emirates, seyahat güveninin artması ve uluslararası seyahat protokollerinin gevşetilmesiyle birlikte artan yolcu talebine yanıt olarak ulaşım imkânlarını artırmayı sürdürüyor. Bağlantı imkânlarını artırarak Tel Aviv tarifesini günde iki sefere çıkaran ve kısa bir süre önce Londra Stansted’e yolcu seferlerini yeniden başlatan Emirates, yolcuların tekrar havayoluyla seyahat etmeye başlamasıyla pandemi öncesi sefer sıklığını yeterli düzeyde yeniden yakaladı.

 

 
QATAR AIRWAYS YOLCULUK TURU’NU BAŞLATTI
 
ROLLS-ROYCE ULTRAFAN’DA SON AŞAMAYA GEÇTİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
QATAR AIRWAYS YOLCULUK TURU’NU BAŞLATTI
Qatar Airways, FIFA Dünya Kupası Katar 2022'ye gitmek için 100 Günü kutladı ...
HİTİT VE TAZI’DEN İŞ BİRLİĞİ
Türkiye’nin havacılık teknolojileri alanında küresel markası Hitit ile ...
FRAPORT TAV’DAN BİR SERGİ DAHA
FRAPORT TAV Antalya Havalimanı DEN ART’ın farklı sanatçılarını karma sergide buluşturdu
 
AFYON'DA DÜŞEN UÇAK GÖRÜNTÜLENDİ
Afyonkarahisar’da dün akşam zorunlu iniş yaptığı açıklanan eğitim uçağı ...
RUSLARIN TEK ÇIKIŞ YOLU TÜRKİYE
Ukrayna krizi yüzünden Batı’nın hava sahasını Rus yolcu uçaklarına kapatması ...
THY TEMMUZDA 7.8 MİLYON YOLCU TAŞIDI
Türk Hava Yolları (THY), temmuz ayında iç ve dış hat olmak üzere toplam 7.8 milyon yolcu taşıdı.
 
AFYONKARAHİSAR'DA EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ
Afyon Kocatepe Üniversitesi Hayvan Çiftliği yerleşkenin içerisine sivil ...
BAKAN: 20 YILDA 100 YILLIK İŞ YAPTIK
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıldır yapmış ...
EMIRATES YARDIMCI PİLOT ARIYOR
Emirates, kariyerlerini zirveye taşımak ve Dubai yaşam tarzının keyfini ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası