pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
9 Kasım 2022 Çarşamba - 10:05

ORTAKLIKLARINI GENİŞLETİYORLAR

Virgin Australia, Singapur Hava Yolları ile ortaklığını genişleterek codeshare uçuşlarına devam ediyor

ORTAKLIKLARINI GENİŞLETİYORLAR

Uzun süredir devam eden ittifak ortakları Virgin Australia ve Singapur Hava Yolları, Virgin Australia ortak uçuşlarının Singapur Hava Yolları'nın küresel ağındaki bir dizi varış noktasına satışına yeniden başladı.

Anında yürürlüğe giren duyuru, yolcuların Avustralya, Asya, Afrika, Avrupa ve ötesinde sorunsuz seyahat için doğrudan virginaustralia.com üzerinden rezervasyon yapabileceğini gösteriyor.

Bu yılın başlarında KrisFlyer ve Velocity üyeleri için ödül bilet rezervasyonlarının ve kilometre/Puan dönüşümünün yeniden başlamasının ardından bir sonraki adım taşıyıcının ortaklığını pandemi öncesi operasyonlara döndürmesi şeklinde devam ediyor. Mil ve Puan kazanımları pandemi boyunca değişmeden kalırken, bugünkü duyuru, uluslararası seyahat talebi artmaya devam ettikçe müşteriler için ortaklığın tüm avantajlarını yeniden ortaya çıkarıyor.

2011'de stratejik bir ortaklık kurduklarından bu yana, Virgin Australia ve Singapur Hava Yolları, COVID-19 pandemisinin başlangıcından önce yolcular için avantajlarını güçlendirmeye devam ederek dünyanın en faydalı sık uçan yolcu programı bağlantılarından birini sağladı. Ortaklık sayesinde, yolcular artık her iki hava yolunun uçuş ağları üzerinden çok sayıda uluslararası ve yerel varış noktasına erişebiliyor ve bu da kusursuz bağlantı seçenekleriyle dolu bir seyahat dünyası yaratıyor.

Virgin Australia Grup Baş Strateji ve Dönüşüm Sorumlusu Alistair Hartley, ortaklığın pandemi öncesi operasyonlara geri döndüğünü görmekten heyecan duyduğunu söyledi. “Singapur Hava Yolları, on yılı aşkın bir süredir Virgin Australia'nın değerli bir ortağıdır ve müşterilerimiz için daha sorunsuz bir rezervasyon deneyimi yaratarak ortak uçuşların satışını yeniden başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Yolcularımız artık, Asya ve ötesindeki popüler turistik yerler de dahil olmak üzere, doğrudan virginaustralia.com aracılığıyla Singapur Hava Yolları'nın küresel ağındaki birçok varış noktasına uçuş arayabilir ve rezervasyon yapabilir.

Singapur Hava Yolları ile ortaklığımızı genişletmek, sadık müşterilerimize uluslararası seyahat ederken daha fazla seçenek ve değer sunabilmemiz, Singapur Hava Yolları'ndaki harika seyahat deneyimleri aracılığıyla dünyayı görmenin daha fazla yolunu yaratabilmemiz anlamına geliyor” dedi.

Singapur Hava Yolları Pazarlama Planlama Kıdemli Başkan Yardımcısı JoAnn Tan şunları söyledi:

“Virgin Australia, on yılı aşkın bir süredir Singapur Hava Yolları'nın uzun vadeli bir ortağıdır ve ortak müşterilerimizin Avustralya'daki ve dünyadaki önemli noktalara uçmasına yardımcı olur. SIA uçuşlarında VA codeshare koltuk seçeneğinin geri dönüşü, Avustralya’lıların nerede olurlarsa olsunlar dünyayı sorunsuz bir şekilde keşfetmeleri için daha da fazla fırsat sağlıyor. Asya'da daha fazla ülke seyahat kısıtlamalarını kaldırdıkça, Avustralya'yı da bu bölgelerden gelen gezginlere açıyor.”

Virgin Australia, Singapur Hava Yolları'nın Singapur'daki ana üssünün yanı sıra Vietnam'da Ho Chi Minh City, Güney Kore'de Seul, Avrupa'da Amsterdam, Kopenhag ve Paris, Birleşik Krallık'ta Londra ve Endonezya'da Jakarta dahil olmak üzere Singapur Hava Yolları ağındaki 23 ülkeyi kapsayan 42 şehirde codeshare uçuş gerçekleştirecek. Singapur Hava Yolları, Yeni Zelanda'daki Queenstown’un da ilave edilmesiyle birlikte Virgin Australia'nın yurt içi ve yurt dışı ağında 31 varış noktasını kapsayan 64 güzergahta ortak uçuşlar sunmaya devam ediyor.

İki taşıyıcı, ilgili onaylara bağlı olarak önümüzdeki haftalarda Singapur Hava Yolları ağı genelinde daha fazla varış noktasına ortak uçuşları genişletmek için birlikte çalışmaya devam edecek.

Bugünkü duyuru ile birlikte, dünya genelindeki havalimanı geliş ve gidiş bilgi panoları, Singapur Hava Yolları uçuşlarında bir kez daha Virgin Australia 'VA' hava yolu koduna sahip olacak.

Virgin Australia ve Singapur Hava Yolları, 2011 yılında ittifak ortaklıklarını kurdular ve bu anlaşma 2022'de beş yıl daha uzatıldı.

 
ÇİFT TESCİLLİ YOLCU UÇAKLARI KONUSU
 
THY'DEN UCUZ BİLET KAMPANYASI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ÇİFT TESCİLLİ YOLCU UÇAKLARI KONUSU
Rusya Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri, iki ayrı yerde kaydı bulunan çift ...
İGA’DA YENİ SİSTEM HİZMETE GİRİYOR
İstanbul Havalimanı’nda Gelişmiş Yer Hareketleri Rehberlik ve Kontrol ...
THY ALMAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI
Türk Hava Yolları, bir grup Alman gazeteciyi ağırladı. Buluşmada şirketin ...
 
İSTANBUL HAVALİMANI'NA 2050 FİDAN DİKİLECEK
İstanbul Havalimanı’nın işletmecisi İGA, havalimanı çevresinde 2050 fidan dikecek
NANE: İYİLEŞME VE DİMDİK AYAKTA DURMA ZAMANI
IATA Wings of Change Europe etkinliğinde konuşan IATA Yönetim Kurulu Başkanı ...
HAVACILIĞIN GELECEĞİ İSTANBUL’DA MASAYA YATIRILIYOR
Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından, Pegasus Hava ...
 
THY UÇAĞI RUSYA’DA ACİL İNİŞ YAPTI
Basınç sensörü alarm veren Türk Hava Yolları (THY) uçağı, Rusya’da acil iniş yaptı
3 YIL SONRA İLK DOĞRUDAN UÇUŞ
Kolombiya ve Venezüella arasında bozulan ilişkilerin düzelmesinin ardından ...
TRABZON’DA YENİ HAVALİMANI TARTIŞMASI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, tartışma konusu olan ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası