pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
FREEBIRD KÖLN’DEN BODRUM'A UÇUYOR
FREEBIRD KÖLN’DEN BODRUM'A UÇUYOR
MİLYONLAR AKINCI İHA'YI TAKİP ETTİ
MİLYONLAR AKINCI İHA'YI TAKİP ETTİ
AKINCI TÜRKİYE'DEKİ GÖREVİNE DÖNDÜ
AKINCI TÜRKİYE'DEKİ GÖREVİNE DÖNDÜ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN AÇIKLAMA
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN AÇIKLAMA
22 Ekim 2021 Cuma - 10:49

EMIRATESTEN KOBİ'LERE EXPO 2020 FIRSATI

Emirates Dubai Expo'yu ziyaret eden küçük ve orta ölçekli firmalara kazançlı bir fırsat sunuyor. Girişimciler Expo 2020 Dubai sırasında %25 bonus puanla Business Rewards daha çok mil kazanabilirler

EMIRATESTEN KOBİ LERE EXPO 2020 FIRSATI

Şimdiye kadarki en büyük World Expo etkinliği sırasında Dubai'yi ziyaret eden KOBİ'ler, zengin iş olanakları ve KOBİ'lerin büyümesine destek olacak networking fırsatları için ideal bir platformda bir araya gelmenin meyvelerini toplayacak.

Expo 2020'nin Premier İş Ortağı ve Resmi Havayolu Sponsoru Emirates, KOBİ'lerin Dubai'de şimdiye kadar gerçekleşen bu en büyük etkinliği ziyaret ederek elde edebilecekleri avantajları artırıyor. Expo 2020 Dubai tarihlerinde Dubai'yi ziyaret etmeyi planlayan küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ'ler) Emirates'in yeni Business Rewards teşvikiyle altı ay sürecek mega etkinlik sırasında daha da fazla ödül kazanacak.

Yüzde 25 daha fazla Business Rewards Puanı

KOBİ'lere özel olarak tasarlanan fırsat kapsamında, havayolu, kurumsal sadakat programının üyelerine etkinlik boyunca Dubai uçuşlarında geçerli olmak üzere bonus Emirates Business Rewards Puanı veriyor. Emirates Business Rewards üyeleri, 31 Mart 2022 tarihine kadar gerçekleştirilecek seyahatler için, 15 Kasım 2021'e kadar uçuş rezervasyonları yaptıkları taktirde yolculuklarında %25 daha fazla Business Rewards Puanı kazanarak ödül bakiyelerinin daha hızlı arttığını görecekler. Bu özel fırsatla firmalar Expo'ya ev sahipliği yapan Dubai'yi ziyaret ederek uçuşlarında harcadıkları her 1 ABD Doları için 1.25 Puan kazanabilecekler.

Business Rewards Puanları yolcuların yanı sıra firma sahipleri ve çalışanları dahil Business Rewards programına kayıtlı olan firmaların bünyesindeki uygun kişiler için uçuş rezervasyonu ve kabin sınıfı yükseltme işlemleri için kullanılabiliyor. Emirates Business Rewards programında halihazırda 20.000'den fazla kayıtlı KOBİ bulunuyor, profesyonel hizmetler ve danışmanlık firmaları, teknoloji sağlayıcıları ve tüccarların yanı sıra emlak, inşaat, BT, sağlık ve daha birçok sektörde faaliyet gösteren firmalardan oluşan üyeleri kazançlı fırsatlar bekliyor.

Expo 2020 Dubai açıldı ve dünyanın dört bir yanından girişimciler, firmalarını büyütmek, iş ağlarını geliştirmek, zenginleştirmek ve yeni pazarlara ulaşmak için zengin etkinlik programı ve yeni iş bağlantıları fırsatlarıyla şimdiye kadarki en büyük ve en kapsamlı World Expo'nun sunduğu imkanlardan faydalanabilecek.

192 ülkenin katıldığı Expo 2020 Dubai'nin 17 milyonu yurt dışından olmak üzere 25 milyon ziyaretçiye ulaşması bekleniyor. Orta Doğu, Afrika ve Güney Asya (MEASA) bölgesinin ev sahipliği yaptığı ilk World Expo olan etkinlik, firmalara toplamda 3,5 milyar kişiden oluşan devasa ve hızla gelişen bir pazarın sunduğu fırsatlardan yararlanabilecekleri bir platform sağlıyor.

"Connecting Minds, Creating the Future" temasıyla düzenlenecek olan Expo 2020 Dubai, kapsamlı sunumları ve zengin programıyla dünyanın dört bir yanından en iyi iş birliği, yenilikçilik ve yardımlaşma örneklerini sergileyerek, sürdürülebilirlik, mobilite ve fırsat konularındaki kilit sorunlara çözümler bulmak için en iyi zihinleri bir araya getirerek insanlara ilham vermeyi hedefliyor. Küresel etkinliği ziyaret eden KOBİ'ler iş olanakları için çok büyük bir potansiyelden faydalanabilir ve ülke stantlarının yanı sıra geleceğe ve yarının dünyasında bir fark yaratan inovasyonlara göz atmak için özel stantlara uğrayarak sanat, kültür ve eğlence dolu bir altı ayın keyfini çıkarabilirler.

Daha da cazip fırsatlar

Emirates'in yolcularına her yönüyle cömert fırsatlar sunmasıyla Dubai'ye iş seyahati yapmak hiç bu kadar cazip olmamıştı. Uçuşlarda Emirates Business Rewards kazanmanın yanı sıra, bir KOBİ bünyesinde yer alan ve Emirates'in ödüllü yolcu sadakat programı Emirates Skywards üyeleri aynı uçuşlarda Skywards Milleri de kazanıyorlar.

Expo 2020 Dubai süresince, Emirates yolcularına 31 Mart 2022 tarihine kadar Dubai'de geçirdikleri her dakika için 1 Skywards Mili kazanma şansı veriyor. Kampanya Expo döneminde Emirates'ten satın alınan Dubai biletleri için geçerlidir.

 
TAV İLK DOKUZ AYDA 88,1 MİLYON AVRO NET KAR AÇIKLADI
 
JAPONYA SAVAŞ UÇAKLARINI HAVALANDIRDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TAV İLK DOKUZ AYDA 88,1 MİLYON AVRO NET KAR AÇIKLADI
TAV Havalimanları yılın ilk dokuz ayına ilişkin finansal sonuçları açıkladı. ...
DHMİ İDARİ VE TEKNİK MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALACAK
DHMİ Genel Müdürlüğüne 2 idari ve 3 teknik müfettiş yardımcısı alınacak
İSTANBUL HAVALİMANI ÇALIŞANLARININ YÜZDE 99'U AŞILANDI
İstanbul Havalimanı'nda çalışanların aşılanma oranı yüzde 99'a ulaştı
 
PEGASUS'TAN 2050’YE KADAR NET SIFIR KARBON TAAHHÜDÜ
Pegasus Hava Yolları; IATA’nın 77. Yıllık Genel Kurulu’nda kabul edilen ...
EMIRATES’TEN EXPO 2020 FIRSATLARI
Emirates, Expo 2020 sırasında Dubai'yi ziyaret eden ailelere heyecan verici ...
CORENDON SALOMON CAPPADOCIA ULTRA-TRAIL
64 ülkeden 1972 sporcuya ev sahipliği yapan ve Kapadokya’da unutulmaz ...
 
BUGÜN DÜNYA HAVA TRAFİK KONTROLÖRLERİ GÜNÜ
Bugün 20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü
ABD’DE 21 KİŞİYİ TAŞIYAN UÇAK DÜŞTÜ
ABD’nin Teksas eyaletinde 3 mürettebat ve 18 yolcusu bulunan uçak düştü. ...
ROLLS-ROYCE’TAN NET SIFIR İÇİN KRİTİK ADIM
Rolls-Royce, Airbus ve Shell, uzun mesafeli havacılığın net sıfıra geçişi ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası