pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
KUTLU OLSUN!
KUTLU OLSUN!
1 Ağustos 2022 Pazartesi - 19:36

EMIRATES TÜRKİYE’DEKİ 35. YILINI KUTLUYOR!

Dünyanın en büyük uluslararası havayolu olan Emirates, Türkiye’ye uçuşlarının 35. yılını kutluyor. İlk olarak 31 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul seferlerine başlayan Emirates, Boeing 727 tipi uçaklarıyla haftada iki defa gerçekleştirdiği operasyonlarla, sadece bir senede 15.600’dan fazla yolcu taşıdı. Emirates şu anda, İstanbul çıkışlı 17 seferi ile Dubai aktarmalı 130’u aşkın uçuş noktasına hizmet vermeye devam ediyor.

EMIRATES TÜRKİYE’DEKİ 35. YILINI KUTLUYOR!

İSTİKRARLI ŞEKİLDE BÜYÜDÜ

Türkiye’de uzun vadeli bir ticaret, turizm ve ekonomi ortağı olan Emirates, dünya standartlarında servis hizmeti ve yüksek kaliteli ürünleri ile havayolunu seven Türk gezginlerden yüksek talep gördü. Türkiye’deki 35 yılı boyunca, istikrarlı bir şekilde uçuşlarını artıran Emirates, sunduğu uçak içi hizmetlerini de sürekli geliştiriyor.

TÜRKİYE’DE TEK FIRST CLASS HİZMETİ

Emirates, ayrıca 1 Ekim 2021 tarihinde amiral gemisi A380 ile İstanbul’dan (İstanbul Havalimanı) uçuş gerçekleştiren ilk havayolu oldu. Türkiye’den gerçekleşen uçuşlarda First Class servisi veren tek havayolu olan Emirates, adeta gökyüzünün yıldızı ve filosunun amiral gemisi A380 modeli uçağıyla 33 uçuş noktasına sağladığı seferlerini de kademeli olarak artırıyor.

Emirates yolcuları, her bir kabin sınıfında yenilikçi ürünler ve kişiye özel dokunuşların yanı sıra 130 farklı milliyetten oluşan kabin ekibinin sıcak misafirperverliği eşliğinde havayolunun ödüllü hizmetinin keyfini çıkarıyorlar. Yolcular ayrıca çeşitli içecek seçenekleri eşliğinde bölgesel lezzetlerden esinlenerek hazırlanmış menülerin tadını çıkarırken, çok sayıda Türkçe film ve içeriklerinin yer aldığı 5.000’den fazla kanal sunan uçak içi eğlence sistemi ice ile keyifli bir uçuş gerçekleştirecekler.  

Kargo Hizmeti

Emirates SkyCargo, 31 Temmuz 1987'den beri Türkiye'nin güvenilir ve lider hava kargo taşıyıcılarından biri olarak Türkiye ile dünya arasında önemli bir ticaret hacmi sağlarken, 35 yıllık tecrübesi, verimli ve geniş gövdeli filosu ile Türk hava kargo pazarına çözüm odaklı hizmet ve büyük ölçekte bir kargo kapasitesi sunuyor.

Emirates, SkyCargo aracılığıyla Türkiye'nin ihracatına dünya çapında önemli katkılar sağlıyor. Hazır giyim, tekstil ve aksesuarları, kumaş, otomotiv parçaları, kimyasallar, endüstriyel ürünler ve kuruyemiş gibi ihracatın yanı sıra Türkiye, dünyanın Covid-19 ile mücadelesine destek olacak ürünlerin ihracatında da önemli bir üs haline geldi. Emirates SkyCargo uçuşları, koruyucu önlükler, tıbbi maskeler, sterilize edilmiş el jeli ürünleri ve tıbbi ilaçlar dahil olmak üzere kişisel koruyucu ekipmana yönelik hammaddelerin dünyanın birçok yerine taşınmasına yardımcı olarak bu ürünlerin tesliminde önemli bir rol oynamaktadır.

BAHAR BİRİNCİ: EMIRATES DUBAİ’Yİ TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNE, TÜRKİYE’Yİ DE DUBAİ’NİN GÜNDEMİNE TAŞIDI 

Emirates’in Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Bölge Müdürü Bahar Birinci; “Emirates olarak Türkiye’de sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizle yolcularımıza benzersiz deneyimler yaşatıyoruz. 35 yıldır Dubai üzerinden hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden yolcular için global bağlantı sağlamada oynadığımız rolden büyük gurur duyuyoruz. Bir havayolunun en önemli görevlerinden biri uçtuğu ülkeler ile kendi ülkesi arasında ticari ve turistik bağlantıları ve ilişkileri kuvvetlendirmektir. Emirates, Türkiye’ye uçuşlarının başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalar ile Dubai’yi Türkiye’nin gündemine, Türkiye’yi de Dubai’nin gündemine taşıdı.

Özellikle pandeminin etkilerinin hala sürdüğü bu değişken dönemde de yolcularımızın güvenle seyahat etmelerini sağlamak için teması azaltan akıllı teknoloji kullanıyor, yerde ve uçakta eşsiz bir seyahat deneyimi sunmak için yeni ürün ve hizmetlere yatırım yaparak sektörde öncülük etmeye devam ediyoruz.

Dubai Uluslararası Havalimanı Terminal 3’teki Ekonomi check-in alanına yerleştirilen self check-in kioskları, entegre biyometrik okuyuculardan oluşan dünyanın ilk Akıllı Tünel pasaport uygulaması ve dijital menülere hem çevrimiçi hem çevrimdışı olarak kişisel cihazlarından erişebilmesi gibi sağladığımız yenilik ve hizmetler yolcularımıza kolaylıkla ve gönül rahatlığı içinde seyahat etme imkanı sunuyor.

Her durumda en iyi hizmeti sağlama taahhüdümüzü yerine getirerek, Türk yolcuların dünyayı güvenle keşfetmelerine yardımcı olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

 
THY’DEN TARİHİ REKOR
 
THY KABİN MEMURU YAŞ SINIRINI DEĞİŞTİRİYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY’DEN TARİHİ REKOR
Son dakika... Türk Hava Yolları (THY), 31 Temmuz Pazar günü yolcu sayısı rekoru kırdı.
THY CO2MISSION PROGRAMINI HAYATA GEÇİRDİ
Uçuş kaynaklı karbon salımının dengelenmesini amaçlayan Türk Hava Yolları, ...
A400M YANGIN AVCISI OLACAK
Airbus, İspanya'daki uçuş test kampanyası sırasında A400M yeni nesil hava ...
 
KÜÇÜKÖNAL’A AABI’DAN ANLAMLI ÖDÜL
Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ...
SOUTHWIND KABİN MEMURU ARIYOR
Yeni kurulan Antalya merkezli Southwind Airlines, kabin memuru alacağını yayınladığı ilanla duyurdu
LUFTHANSA PİLOTLARI GREVE GİDİYOR
Avrupa'da hava yolu şirketlerinde kriz sürüyor. Son olarak Alman havayolu ...
 
ANTALYA HAVALİMANI'NDA YENİ REKOR
Antalya Havalimanı 30 Temmuz Cumartesi 1069 uçak trafiğine hizmet verdi. ...
CORENDON’DAN SEFER İPTALLERİ AÇIKLAMASI
Corendon Airlines, Avrupa’daki havalimanlarında yaşanan operasyonel problemler ...
OTOBÜS FİYATI UÇAK BİLETİNE YAKLAŞTI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Şu anda tüm seferler ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası