pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
KOTİL’DEN ‘KAAN FİLOSU’ MÜJDESİ
KOTİL’DEN ‘KAAN FİLOSU’ MÜJDESİ
THY TEKNİK MÜHENDİS ARIYOR!
THY TEKNİK MÜHENDİS ARIYOR!
HİTİT BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
HİTİT BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
CORENDON AIRLINES’TAN AÇIKLAMA
CORENDON AIRLINES’TAN AÇIKLAMA
28 Aralık 2022 Çarşamba - 12:02

EMIRATES FUTBOLCULARI DUBAİ’DE AĞIRLADI

AC Milan, Arsenal ve Olympique Lyonnais’li oyuncular, Dubai’de Emirates’in “sokak” futbolu ile birbirlerine meydan okudular

EMIRATES FUTBOLCULARI DUBAİ’DE AĞIRLADI

Emirates, ‘Aralarında en iyi şut çeken kim?’ adıyla viral olarak Dubai “sokak” futbolu mücadelesi tasarladı. Bu oyun için AC Milan, Arsenal ve Olympique Lyonnais’li futbolcuları yaratıcı ve usta golleri ile eğlenmeye davet etti. Futbolcular bir yandan Burj Khalifa ve Burj Al Arab’ı ziyaret ederken bir yandan da Arabian Adventures ile Dubai çölünde gezme fırsatı buldu.

Oyun kapsamında oyunculardan beklenen tek şey, 86 cm boyutundaki ekstra küçük bir kaleye, farklı mesafe, açı ve yükseklikten, gözleri bağlı olarak ustaca şut atmaları idi.

Olympique Lyonnais’den Alexandre Lacazette, Corentin Tolisso, Anthony Lopes, Moussa Dembele, Houssem Aouar ve Maxence Caqueret ilk sırada yer aldı. İkonik Burj Khalifa’nın yarattığı ilham verici atmosferde, oyuncular keskin vuruş becerilerini, ayak hareketlerini ve zeki pas yeteneklerini sergiledikleri bir antrenman gerçekleştirdi; kaleyi bulma çabalarına gollerin yanı sıra kaçırılan şutlar, şakalar ve talihsizlikler de eşlik etti.

Ardından Arsenal’dan takım kaptanı Martin Odegaard önderliğinde Kieran Tierney, Eddie Nketiah ve Nathan Butler-Oyedeji hünerlerini gösterdiler. Oyuncular olağanüstü bir Burj Al Arab manzarası eşliğinde plaj futboluna kendi tarzlarını katarak birbirlerinin becerilerini test ettiler ve muhteşem rövaşata vuruşlar sergilediler.

AC Milan oyuncuları Pierre Kalulu, Ciprian Tatarusanu ve Aster Vranckx ise saha değiştirmeyi denediler ve Dubai çölünde dış unsurlarla da mücadele ederek gollerini etkileyici bir şekilde kaydettiler. 

Son olarak, oyuncular gözleri bağlı bir şekilde çok küçük bir hedefe şut atmaya çalıştılar. Bazı oyuncular kaleyi doğru tuttururken, bazıları ise “karanlıkta şut” atmak ile yetindi.

Emirates, FacebookYouTube Shorts ve Instagram Hikayelerine ek olarak Olympique Lyonnais, AC Milan ve Arsenal sokak futbolu mücadelelerinin konu alındığı TikTok skeçleri paylaştı.

Oyuncular sıcak hava antrenmanları ve Dubai Super Cup turnuvasındaki maçları devam ederken bu mücadele için de zaman ayırdılar. Emirates benzersiz turnuvalara katılmaları ve futbol sezonunun son ayağına hazırlanmak adına sıcak hava antrenmanları yapmaları için büyük kulüpleri BAE’ye getirmeye devam ediyor. Dubai, oyuncuların boş zamanlarını değerlendirebileceği çok sayıda çekici etkinliğin yanında birinci sınıf antrenman sahaları ve yılın tamamında açık spor alanları ile kış antrenmanları için tercih edilen bir yer haline geldi. 

Havayolu şirketinin çalışmaları Dubai’nin birinci sınıf bir spor üssü ve profesyonel spor etkinlikleri için merkez olma statüsünü daha da destekliyor.

 
BU SÖZLER THY’NİN PATRONU BOLAT’A AİT
 
UÇAKLAR SABİHA GÖKÇEN'E İNEMEDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BU SÖZLER THY’NİN PATRONU BOLAT’A AİT
THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, marttan itibaren Anadolujet’te ...
THY UÇUŞ OKULUNUN KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, ...
THY'NİN 2023 HEDEFİ 88 MİLYON YOLCU
THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY’nin ...
 
SABİHA GÖKÇEN DIŞ HAT GELEN YOLCUDA REKOR
Türkiye’nin en büyük ikinci uluslararası havalimanı olan Sabiha Gökçen’e ...
HAVACILIKTA KRİZ YÖNETİM ATÖLYESİ
Singapur Hava Yolları Türkiye Ekibi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Sivil ...
THY ŞANGHAY UÇUŞLARINA BAŞLIYOR
Kısa süre öncesine kadar "sıfır Covid" politikasıyla çok sıkı önlemler ...
 
SAUDIA SATIŞ ACENTELERİ İLE BULUŞTU
Suudi Arabistan Hava Yolları Saudia, 2022 yılında en fazla satış yapan ...
TÜRKİYE’DE KABİN MEMURU ARIYOR
Dünyanın en hızlı büyüyen global havayolu şirketi Emirates, çok uluslu ...
EMIRATES DİNLENME SALONLARI 30’U GEÇTİ
Emirates’in Dubai Uluslararası Havalimanı'ndaki Yolcu Salonu C’de yer ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası