pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
5 Kasım 2021 Cuma - 15:40

EMIRATES AVUSTRALYA KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR

Emirates, Avustralya’ya olan seyahat taleplerini karşılamak için seferleri sıklaştırarak, kapasitesini artırıyor

EMIRATES AVUSTRALYA KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR

Havayolu, halihazırda Boeing 777-300ER ile gerçekleştirdiği, 1 Aralık’tan itibaren ise simgesi haline gelen A380 uçaklarıyla gerçekleştireceği günlük Sydney seferlerinde hızla artan talebe cevap vermek için yaklaşık %50 ek uçuş kapasitesi sunuyor.

Emirates, aşılarını tamamlamış, karantina zorunluluğu olmayan yolcularına Sydney ve Melbourne’e tam kapasite seferlerle seyahat etme imkanı sunuyor. Havayolu sınırların yeniden açılmasıyla Avustralya’nın seyahat sektörünün canlandırılmasına da katkı sağlayacak.

Avustralya sınırlarını Kasım ayında yeniden uluslararası yolculara açarken, bu gelişmeyi memnuniyetle karşılayan Emirates, hızla artan Avustralya gidiş-geliş seyahat taleplerini karşılamak üzere ülkeye yaptığı seferlerini artırdı. Yeni Güney Galler eyaletinde hedeflenen aşılama oranına ulaşılması ve Victoria eyaletinde de hedefe yaklaşılmasıyla birlikte her iki eyalet de vatandaşlarının karantina zorunluluğu olmadan Avustralya'ya geri dönmesine izin verecek.

Seyahat kısıtlamalarının gevşetilmesiyle birlikte Emirates, Dubai ile Sydney arasındaki EK414/415 seferlerinin sıklığını artırarak Boeing 777-300ER uçaklarıyla günlük seferler yapmaya başladı. EK408/409 sefer sayılı Melbourne uçuşları haftada dört kez yapılıyor ve talep doğrultusunda sefer sayısı artırılabilecek.

Avustralya seyahat sektörünün toparlanma yolunda olduğunu gösteren bir başka olumlu gelişme de, Sydney ve Melbourne seferlerinin tam kapasiteyle, tüm bilet sınıflarından toplam 354 yolcuyla gerçekleştiriliyor olması. Avustralya vatandaşları, ülkede daimi oturma izni olanlar ve bu kişilerin yakın aile fertleri, ister tatil amacıyla dünyanın başka ülkelerine, ister ailelerini veya arkadaşlarını ziyaret etmek için ülkelerine seyahat etsinler, pandemi sürecinin başından bu yana ilk kez, Avustralya Tıbbi Ürünler İdaresi (TGA) onaylı bir COVID-19 aşısı yaptırmaları şartıyla, herhangi bir kısıtlama olmadan bu iki noktaya artık yeniden seyahat etme olanağına sahipler.

1 Aralık tarihinden itibaren Emirates'in amiral gemisi A380 uçakları da Dubai-Sydney rotasındaki günlük seferler için tekrar Avustralya semalarına dönüyor. Yolcuların gözdesi bu uçağın, premium kabinlerdeki 76 Business Class ve 14 First Class koltuğun yanı sıra Ekonomi Class’taki 426 koltuğuyla birlikte toplam 516 koltukla hizmet verecek.

Emirates Avustralya-Asya Bölgesi Başkan Yardımcısı Barry Brown, havayolunun Avustralya faaliyetlerini artırması konusunda yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Hak ettikleri uçuş kapasitesi ve sıklığıyla Avustralyalılara yeniden hizmet etmeye başladığımız için büyük mutluluk duyuyoruz. Normalleşme adımlarını yolcularımızın da takdirle karşıladığını düşünüyoruz zira Avustralya'daki evlerine dönmek isteyen aşılanan yolcular için bu artık kapasite sınırlaması olmadan seyahat edebilecekleri ve Yeni Güney Galler'e veya Victoria'ya indikten sonra karantinaya girmek zorunda kalmadan ailelerine daha kısa süre içinde kavuşabilecekleri anlamına geliyor. Ayrıca Avustralyalılar, 1 Kasım'dan itibaren yurt dışı tatili ve seyahati planları yapmaya başladılar. Bu gelişme tabi ki bizler için de iyi bir haber anlamına geliyor. Dubai’deki merkezimiz üzerinden 120 farklı uçuş noktasını kapsayan ağımıza erişimi olan yolcularımıza hizmet etmeye hazırız, ki bu da Expo 2020 Dubai'nin güzelliklerini yaşamak üzere Dubai'de mola vermeyi düşünen yolcularımız için çok elverişli olacak."

Yolcular, www.emirates.com.tr adresini ziyaret ederek veya tercih ettikleri seyahat acenteleri aracılığıyla uçuş rezervasyonu yaptırabilirler. Avustralya'ya giriş şartları, yolculuk öncesi COVID-19 test gereklilikleri ve zorunlu belgeler hakkında bilgi edinmek isteyen yolcular emirates.com.tr adresindeki seyahat gereksimimleri sayfasını inceleyebilirler. Yolcuların, Avustralya hükümeti ve eyalet hükümetleri tarafından değiştirilebilecek, geçerli olan seyahat gereksinimlerini uçuş rezervasyonu yaptırmadan önce kontrol etmeleri önemle tavsiye edilmektedir.

Brown konuşmasına şöyle devam etti:

"Pandeminin başından bu yana zorlukların üstesinden gelmeye gayret ettiğimiz bir dönemde bize sadakatlerini gösteren yolcularımıza teşekkür etmek istiyoruz. Avustralya'ya her zamankinden daha fazla bağlıyız ve A380 uçaklarımızla hizmet verdiğimiz giderek artan popüler uçuş noktalarımıza Sydney'i ekleyeceğimiz için özellikle heyecanlıyız. Yolcularımız amiral gemimiz olan A380 uçaklarının ferah tasarımını ve sunduğu imkanları çok beğeniyor. Aralık ayından itibaren Sydney uçuşlarında da bu sıra dışı uçaklarda seyahat etme şansına sahip olacaklar."

Emirates ve Quantas yolcuları iki havayolu şirketi arasındaki uçuş ortaklığı sayesinde geniş bir uçuş ağına erişim sağlıyor. Emirates yolcuları Emirates’in seferler düzenlediği 120 varış noktasına ek olarak Avustralya'daki 55 noktaya erişme imkanına sahip olurken, Quantas yolcuları de Emirates ile Dubai'ye ve Avrupa, Orta Asya ve Kuzey Afrika'da 50 şehre ulaşma imkanı buluyor.

Emirates'in Brisbane ve Perth uçuşları hükümetin zorunlu kıldığı kapasite sınırlamalarıyla devam edecek. Bu noktalara seyahat eden tüm yolcular Queensland ve Batı Avustralya'daki seyahat kısıtlamaları gevşetilene dek 14 günlük zorunlu karantinaya tabi tutulacaklar.

 
FRAPORT TAV ANTALYA HAVALİMANI’NDA ATATÜRK SERGİSİ
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AIRBUS EKİM SİPARİŞ VE TESLİMATLARINI AÇIKLADI
Avrupalı uçak üreticisi Airbus, Ekim 2021 sipariş ve teslimat rakamlarını açıkladı
ATATÜRK HAVALİMANI’NIN MİLLET BAHÇESİ YAPILMASI
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Atatürk Havalimanı ...
A319NEO SÜRDÜRÜLEBİLİR YAKITLA UÇTU
Yüzde 100 sürdürülebilir havacılık yakıtlı ile ilk A319neo uçuşu yapıldı
 
YOLCU RAHATSIZLANDI UÇAK İSTANBUL'A ACİL İNİŞ YAPTI
Trabzon - Düsseldorf seferini yapan uçak, yolculardan Ziya Özer'in (79) ...
AIR ASTANA BAKÜ UÇUŞLARINA YENİDEN BAŞLIYOR
Air Astana, Almatı'dan Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye tarifeli uçuşlarına ...
TRABZON-DİYARBAKIR UÇAK SEFERLERİ
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre, uçuş noktalarına ...
 
THY KASIM AYI UÇUŞ PLANINI GÜNCELLEDİ
Türk Hava Yolları (THY), Kasım ayı uçuş planını güncelledi
THY’DEN ABD’DE İKİ YENİ HAT
Türk Hava Yolları ABD’de iki yeni noktaya daha uçmayı planlıyor
LUFTHANSA PANDEMİDE İLK KEZ KR AÇIKLADI
Alman hava yolu şirketi Lufthansa Grubu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası