pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
17 Kasım 2021 Çarşamba - 13:25

BANGKOK’A AIRBUS A380’LE UÇACAK

Emirates, imza niteliğindeki A380 seferlerinin 28 Kasım'da Bangkok Suvarnabhumi Havalimanı'nda tekrar başlayacağını duyurdu

BANGKOK’A AIRBUS A380’LE UÇACAK

Uçak kapasitesinin artırılması, Tayland'ın aşı yaptırmış olan uluslararası turistlere yeniden açılmasının hemen ardından, Emirates'in, bu popüler tatil noktasını ziyaret eden yolcu talebindeki güçlü artışı karşılamasına yardımcı olacak.

Günlük A380 uçuşları EK372/373 sefer numarasıyla gerçekleştirilecek ve havayolunun yaşadığı seyahat talebi artışına yanıt olarak Bangkok uçuşlarında ihtiyaç duyulan kapasiteyi ve sıklığı sağlayacak. Bangkok’a sefer yapacak olan ikonik Emirates A380 uçağı, First Class, Business Class ve Ekonomi Sınıfı koltuklarıyla hizmet verecek. Kullanıma alınan iki katlı uçak, Phuket üzerinden Bangkok'a haftada beş kere EK378/379 sefer sayısıyla gerçekleştirilen ve 1 Aralık'tan itibaren sefer sıklığının artırılması planlanan uçuşlara ek olarak, halihazırda üç sınıflı Boeing 777-300ER uçağıyla günlük olarak gerçekleştirilen EK384/385 sefer sayılı mevcut seferlere takviye niteliğinde olacak.

EK372 sefer sayısıyla her gün yapılacak Bangkok A380 seferi, Dubai'den her gün 09:30'da kalkacak ve 18:40'ta Bangkok'a iniş yapacak. EK373 sefer sayılı uçuşun ise Bangkok'tan 20:35'te kalkarak ertesi gün 00:50'de Dubai'ye inmesi planlanıyor. Tüm saatler yerel zaman dilimine göredir.

Emirates, 28 Kasım'da başlayacak A380 seferleriyle birlikte Bangkok'a ve Bangkok'tan seyahat eden yolculara 30 yılı aşkın süredir hizmet sunduğu ülkeye destek olmak adına günde üç sefer sunacak. Emirates, hükümetin çalışmaları öncülüğünde turizm sektörünün toparlanmasını kolaylaştırmada çok önemli bir rol oynuyor. Artırılan kapasite ve sefer sıklığı, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'dan tatilseverlerin Tayland'ın başkentine seyahat etme talebini karşılamaya yardımcı olacak.

Seyahat kısıtlamalarının gevşetilmesiyle, Emirates Dubai'deki merkezi üzerinden 120'den fazla noktayı kapsayan global uçuş ağındaki tercih edilen noktalara erişim sunarak, Tayland ve bölgedeki diğer noktalarda yer alan yolcularına hizmet verecek. Ek seferler dünya çapındaki yolcularına daha fazla seçenek, cazip saat planlaması ve rahat bağlantı imkânı sağlayacak.

8 BİN 600 EK KOLTUK

Dubai-Bangkok güzergahında A380 uçağıyla yapılacak ek sefer ve Phuket üzerinden gerçekleştirilen uçuş için planlanan ek seferler, Bangkok'un gelen ve giden yolcu trafiğindeki artışı karşılamak için 8600'den fazla ek koltuk sağlayacak ve bu sayı talep doğrultusunda artırılabilecek.

KISITLAMALARI KALDIRDI

Bu ayın başında, Tayland, Tayland vatandaşı olmayan yolcular için kısıtlamaları kaldırdı ve 60'dan fazla ülkeden aşısını yaptırmış olan yolcuların ülkeye karantinasız giriş yapmasına izin vererek turizme destek verdi. Muaf olmayan ülkelerden gelen yolcular ise Bangkok'a varışta yapılacak negatif sonuçlu bir PCR testi ve altıncı veya yedinci günde yapılacak zorunlu test ile Tayland'a karantinasız seyahat edebilecek. Tayland’a giriş şartları ve Tayland vatandaşı olmayanlar için seyahat gereksinimleri hakkında daha fazla bilgi için, yolcular emirates.com.tr’deki seyahat gereksinimleri sayfasını ziyaret edebilirler.

28 ŞEHRE A380 İLE UÇUYOR OLACAK

Emirates, dünya çapında kısıtlamaların gevşetilmesine paralel olarak, amiral gemisi A380 uçağını daha fazla uçuş noktasında kullanıma sunuyor. Şirket halihazırda altı kıtada 25 şehre A380 seferleri düzenliyor. Aralık ayının sonuna kadar, uçağın sefer yaptığı şehirlerin sayısı seyahat talebindeki hızlı toparlanmayı karşılamak için 28'e çıkarılacak.

Emirates A380 deneyimi, seyahat tutkunlarının uzun zamandır favorisi olmaya devam ediyor ve ekstra koltuk mesafesi ile konforunun yanı sıra tüm kabin sınıflarındaki yolcuların keyfini çıkartabileceği, geniş içerik seçenekleri sunan, sektördeki en büyük ekrana sahip olan ödüllü uçak içi eğlence platformu ice ile beğeni topluyor. Ünlü Uçak İçi Lounge ve Business Class'taki yatağa dönüşebilen koltukların yanı sıra First Class'taki özel süitler ve Shower Spa gibi imza niteliğinde özellikler sunan premium kabinlerde seyahat eden yolcular, yolculuk planları yaparken bu deneyimi tekrar tekrar yaşamak istiyorlar.

 
RUSYA'NIN İNSANSIZ CHECKMATE SAVAŞ UÇAĞI
 
THY’DEN ‘ESNEK SEYAHAT’ AVANTAJI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
RUSYA'NIN İNSANSIZ CHECKMATE SAVAŞ UÇAĞI
Rus devlet savunma şirketi Rostec, beşinci nesil insansız Checkmate savaş ...
BU ÜRÜNLER AIRBUS A380’DEN ÜRETİLDİ
A380'in ana tekerinden yapılan bir orta sehpa ister miydiniz? Peki ya ...
THY GÜNLÜK 1007 SEFERLE AVRUPA İKİNCİSİ
Türk Hava Yolları (THY), 8-14 Kasım arasında günlük 1007 sefer yaparak ...
 
BELAVIA BAE UÇUŞLARINA O YOLCULARI ALMAYACAK
Belarus’un havayolu şirketi Belavia, Birleşik Arap Emirlikleri(BAE) uçuşlarına ...
KATAR HAVA YOLLARI’NA 'ÇIPLAK ARAMA' SUÇLAMASI
Dünyanın en büyük havayolu şirketleri arasında yer alan Katar Havayolları, ...
EMIRATES’İN COVID-19 GÜNCEL GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Emirates, tüm yolcuları ve çalışanlarına güvenli ve sağlıklı bir seyahat ...
 
THY O ÜLKELERE UÇUŞLARI DURDURDU
Türk Hava Yolları, bu gece saat 00.00’dan itibaren Brezilya, Güney Afrika, ...
TUSAŞ YANGIN UÇAKLARINI YENİLİYOR
THK bünyesinde bulunan ve çalışabilir durumdaki 6 yangın uçağından 4'ünün ...
İLKER AYCI’YA JAPONYA DEVLET NİŞANI
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası