Ödülü alan AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, ”Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen “İhracatın Şampiyonları” ödül töreninde AJet’i temsilen kürsüde bulunmak ve ödülü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almak benim için büyük bir gurur kaynağı oldu.
Türkiye’nin en genç hava yolu olarak hizmet sektörünün öncü markaları arasında yer almak ve ülke ekonomisine katkı sunan kuruluşlar arasında gösterilmek, bizler için büyük bir onur.
Ülkemizin hizmet ihracatında ikinci yılını henüz geride bırakan genç bir hava yolu şirketi olmamıza rağmen, hizmet sektöründe ilk 10’da yer almayı başardık. Ülkemizin hizmet ihracatı hedeflerine verdiğimiz katkıyı artırarak yolumuza devam edeceğiz inşallah.

Bu vesileyle, Türkiye’nin üretim, ticaret ve ihracat vizyonuna liderlik eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve ihracat ekosistemimizin güçlenmesine katkı sağlayan tüm kurum ve paydaşlara şükranlarımı sunuyorum.” açıklamasını yaptı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |













Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri