İstanbul Havalimanı dış hatlar terminali giden yolcu katı 6 no’lu kapı önünde kurulan festival alanına yolcular ve çalışanlar ziyarette bulunuyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayesinde yapılan festivalde kara yollarından demir yollarına, deniz yollarından hava yoluna, haberleşmeden bilgi teknolojilerine Türkiye’ye çağ atlatan, gençlerin vizyonuna ilham olan eserler tanıtılıyor.
Ulaşım ve haberleşmenin tüm birimlerinin bir araya getirilerek, bütünleşik ve deneyimsel iletişim sahası yapılan festival, yolcular tarafında ilgi ile karşılanıyor.
Türkiye’nin her yerinde gençlerle buluşmayı geleneksel hale getiren UFEST, gençleri gelecek vizyonunun paydaşları haline getirmeyi amaçlıyor.
Festivalde yolcular ve çalışanlar ulaşımla ilgili merak ettikleri konuları sorarak bilgi ve deneyim sahibi oluyor.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |