pegasus
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TUSAS
PİLOTLAR VAKFI’NDAN ANITKABİR ZİYARETİ
PİLOTLAR VAKFI’NDAN ANITKABİR ZİYARETİ
TOURISTANBUL’DA HAVALINES İLE YENİ DÖNEM
TOURISTANBUL’DA HAVALINES İLE YENİ DÖNEM
AVRUPA O YASAĞI GEVŞETMEYE HAZIRLANIYOR
AVRUPA O YASAĞI GEVŞETMEYE HAZIRLANIYOR
BİR REKOR DA TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN!
BİR REKOR DA TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN!
AJET
29 Temmuz 2025 Salı - 16:53

PEGASUS ‘YILIN İŞVERENİ’ DAHİL 10 ÖDÜL KAZANDI

Pegasus, havacılık ve savunma sektöründe ‘Yılın İşvereni’ seçildi. Stevie Awards for Great Employers 2025’te 10 ödül birden kazandı.

PEGASUS ‘YILIN İŞVERENİ’ DAHİL 10 ÖDÜL KAZANDI

Pegasus Hava Yolları, insan kaynakları alanındaki projeleriyle Stevie® Awards for Great Employers 2025’te 10 farklı kategoride ödül kazanarak uluslararası alanda önemli bir başarıya imza attı. İşe Alım ve İşveren Markası, Eğitim ve Gelişim, Yetenek Yönetimi ve İç İletişim alanlarındaki etkili uygulamalarıyla öne çıkan Pegasus, aday ve çalışan deneyimine verdiği önemi bir kez daha tescil etti.

Pegasus Hava Yolları, insan kaynakları alanında dünyanın en saygın ödül platformlarından biri olan Stevie Awards for Great Employers 2025’te büyük bir başarıya imza attı. Şirket, bu yılki ödüllerde üçü altın, beşi gümüş ve ikisi bronz olmak üzere toplam 10 ödül kazandı.

Havacılık ve savunma sektöründe ‘Yılın İşvereni’ seçilen Pegasus, aynı zamanda genç yetenekleri işe alım ve geliştirme süreçlerine yönelik özgün uygulamalarıyla takdir topladı. Genç yetenek kazanımı alanında yürütülen ‘GoYoung’ programı ve güçlü karma öğrenme yaklaşımıyla tasarlanan ‘GoLead’ liderlik programı altın ödüle layık görüldü.

Şirketin yenilikçi kabin memuru işe alım programı ‘Cabin Crew Career Check’, lider gelişimi ve iş sonuçlarına katkı odağındaki ‘GoAhead’ liderlik programı, çeşitlilik ve kapsayıcılığı esas alan ‘Harmoni’ girişimi ile iç iletişim ve yetenek yönetimi stratejileri gümüş ödül aldı. Genç istihdamına yönelik Staj programı ‘JumpSeat’ ve Pegasus Pilot Yetiştirme Programı da bronz ödüle değer bulundu.

Stevie Awards 2025’te kazanılan bu başarı, Pegasus’un çalışan deneyimini iyileştirme ve genç yetenekleri bünyesine katma konusundaki stratejik vizyonunun bir yansıması oldu.

Bu yıl 20. yaşını kutlayan Pegasus, insan odaklı, kapsayıcı ve sürdürülebilir uygulamalarıyla havacılık sektöründe sadece misafirleri için değil, çalışanları için de ilham veren bir marka olma vizyonunu sürdürüyor.

 
SIA’DAN İLK ÇEYREKTE 405 MİLYON DOLAR KAR
 
PİLOTLAR VAKFI’NDAN ANITKABİR ZİYARETİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SIA’DAN İLK ÇEYREKTE 405 MİLYON DOLAR KAR
SIA Grubu, zorlu işletme ortamında ilk çeyreği 405 milyon dolarlık işletme ...
THY DÜNYANIN İLK İSLAMİ BANKASI İLE İMZALADI
Türk Hava Yolları, Airbus A350 Finansmanı için DIB ile önemli bir finansman ...
TÜRK HAVA SAHASINDA REKOR
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk Hava Sahası’nda rekor kırıldığını açıkladı.
 
SABİHA GÖKÇEN’DE 7 REKOR BİRDEN KIRILDI
Türkiye’nin yolcu sayısında en büyük 2’nci, Avrupa’nın ise en yoğun 9’uncu ...
AVRUPA O YASAĞI GEVŞETMEYE HAZIRLANIYOR
Avrupa Birliği (AB) havalimanları, el bagajları için 100 ml sıvı sınırını ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NDAN AVRUPA REKORU
İGA İstanbul Havalimanı, Avrupa’nın Günlük Yolcu Rekorunu kırdı. İGA İstanbul ...
 
BİR REKOR DA TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN!
İGA İstanbul Havalimanı’nın tüm zamanların yolcu rekorunu kırmasından ...
İGA'DA TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK YOLCU SAYISI
İGA İstanbul Havalimanı’nda dün (25 Temmuz 2025) tüm zamanların en yüksek yolcu sayısına ulaşıldı.
BAKANDAN THY TEKNİK’E SÜRPRİZ ZİYARET
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bugün Turkish Technic’in Atatürk Havalimanı ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TÜRK SAVUNMA SANAYİ IDEF 2025’TE GÖZ KAMAŞTIRDI
Özlem Çapan Özeren
KDM GELDİ, AMA SAHA DA SİSTEM DE HAZIR DEĞİL
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası