pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
16 Nisan 2022 Cumartesi - 11:31

İSTANBUL HAVALİMANI'NDA 'AR' İLE ALIŞ-VERİŞ DÖNEMİ

Benzersiz mimarisi, güçlü altyapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolculuk deneyimi ile açıldığı ilk yılda küresel bir aktarma merkezi olan İGA İstanbul Havalimanı, Dış Hatlar alışveriş alanında yolculara eşlik ederek mağazalar hakkında bilgi veren Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisini hizmete sundu.

İSTANBUL HAVALİMANI NDA   AR  İLE ALIŞ-VERİŞ DÖNEMİ

ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK TEKNOLOJİSİNİ HAYATA GEÇİRDİ

Yolcularının ihtiyaçlarını merkeze alarak her geçen gün hizmetlerini geliştirmeye odaklanan İGA İstanbul Havalimanı, bir objeyi sanal olarak ve 3 boyutlu bir şekilde mekâna yerleştiren "gerçek dünya" teknolojisi olarak adlandırılan ve kullanıcıların gerçek dünyada baktığı yerde olmayan bir nesneyi görmesine yarayan Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisini hayata geçirdi.

İGA İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Bosphorus alanında yolculara eşlik ederek mağazalar hakkında bilgi veren ve yönlendirmeler yapan CİGA karakteri, yolcuları mağazalar arasında gezintiye çıkarmanın yanı sıra kampanya teklifleri de sunuyor.

Yolcular, İstanbul Airport uygulamasına giriş yaptıktan sonra AR sekmesi üzerinden sisteme erişim sağlayabiliyor. CİGA karakteri mağazalara yaklaştığında ilgili mağaza adı pop-up şekilde beliriyor ve mağaza adına tıklandığında mağaza hakkındaki detaylar listeleniyor.

İstanbul Havalimanı’nda geçirilen zamanı eşsiz bir deneyime dönüştürmeyi hedefleyen İGA, AR teknolojisi sayesinde yolcularına anlaşmalı mağazaların kampanya teklifleri ve indirim kodlarını veriyor. Böylece yolcular CİGA karakteriyle mağazaları gezerken indirimlerden de yararlanma fırsatı bulabiliyor.

İGA İstanbul Havalimanı, Türkiye’de ilk defa bir havalimanında kullanılan AR teknolojisi sayesinde yenilikçi teknolojik gelişmelerin öncüsü misyonunu üstlenirken, alışveriş deneyimine de yeni bir boyut kazandırıyor.

İGA İstanbul Havalimanı’nda teknolojik alışveriş dönemi başlıyor…

İGA Dijital Hizmetler ve Ticaret'ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul, “Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisini kullanarak gerçekleştirilecek alışveriş İGA İstanbul Havalimanı’nın ticareti dijitalleştirmesinin ilk adımı olması bakımından son derece önemli. Teknolojik altyapımız, yolcularımıza sunduğumuz hizmet ve alışverişi çeşitlendiren geniş skalamızla birlikte havalimanımızdaki ticareti geliştirmek adına yaptığımız yeni bir uygulamayı hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz. Yolcularımız İGA İstanbul Havalimanı’ndaki dinamik kampanyaları ve indirim kodlarını artık AR teknolojisi ile takip edebilecek. AR teknolojisi kullanılarak oluşturduğumuz bu Marketplace/Pazaryeri havalimanımızdan seyahat edecek olan yolcuların alışveriş keyfine konfor sağlamasının yanı sıra hızlı ve kolay bir alışveriş keyfi sunacak” ifadelerini kullandı.

 
PEGASUS’UN PEGASUS ÇOCUK ORMANI
 
AKAR’DAN UKRAYNA AÇIKLAMALARI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PEGASUS’UN PEGASUS ÇOCUK ORMANI
Pegasus Hava Yolları, 23-24 Nisan tarihlerinde Pegasus’la uçan her çocuğun ...
EMIRATES SKYCARGO 1 MİLYAR DOZ AŞI TAŞIDI
1 milyar doz aşı: Emirates SkyCargo, COVID-19 aşılarının sevkiyatında ...
GAZİPAŞA-ALANYA İLK VİLNİUS UÇUŞLARINI KARŞILADI
Gazipaşa-Alanya Havalimanı, Get Jet ve Avion Express’in Litvanya’nın başkenti ...
 
PEGASUS ZAFER HAVALİMANI’NDAN 4 YERE UÇACAK
Pegasus Hava Yolları, Zafer Havalimanı’ndan 4 yeni noktaya sefer yapacak. ...
BAKAN İSTANBUL’DAN ADAY OLACAK MI ?
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul’dan belediye ...
KAPTANIN KOKPİTTE OMZU ÇIKTI
Londra Luton Havalimanı’ndan Fas'a giden EasyJet uçağının kaptan pilotunun ...
 
THY’NİN KUPA VOLEY’DEKİ RAKİBİ VAKIFBANK
Tarihinde ilk kez CEV Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden Türk Hava ...
KÜRESEL HAVACILIKTA ‘KADIN CEO’ DÖNEMİ
Uluslararası Havayolu Taşıyıcıları Birliği’nin (IATA) havayolu şirketlerine ...
QATAR AIRWAYS’TEN MARKA YENİLEME KAMPANYASI
Qatar Airways, insanları 'Haydi Uçmaya' ve olağanüstü yolculukları deneyimlemeye ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası