pegasus
İGA EK
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TUSAS
AJET’TEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL İNDİRİM
AJET’TEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL İNDİRİM
MRO SEKTÖRÜNDE İŞ BİRLİĞİ YAPACAKLAR
MRO SEKTÖRÜNDE İŞ BİRLİĞİ YAPACAKLAR
SINGAPORE AIRLINES ACENTELERİ ÖDÜLLENDİRDİ
SINGAPORE AIRLINES ACENTELERİ ÖDÜLLENDİRDİ
KÜRESEL ÖZEL HAVACILIĞIN YENİ GÖZDESİ
KÜRESEL ÖZEL HAVACILIĞIN YENİ GÖZDESİ
AJET
15 Haziran 2022 Çarşamba - 11:44

AKINCI İLK ATIŞ TESTİNDE 12’DEN VURDU

BAYKAR tarafından geliştirilen ve üretilen Bayraktar AKINCI TİHA, Sinop açıklarında gerçekleştirilen ilk atış testinde hedefi tam isabetle vurdu!

AKINCI İLK ATIŞ TESTİNDE 12’DEN VURDU

AKINCI TİHA, SageTubitak'ın geliştirdiği KGK-SİHA-82 (Kanatlı Güdüm Kiti) ile Sinop açıklarında hedefi tam isabetle vurdu.

BAYKAR’ın twitter hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, “Çorlu'dan kalkan Bayraktar #AKINCI TİHA, SageTubitak'ın geliştirdiği KGK-SİHA-82 (Kanatlı Güdüm Kiti) ile Sinop açıklarında gerçekleştirdiği ilk atış testini başarıyla tamamladı. Vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun...” denildi.

 

 
İSG 2019 RAKAMLARINA ÇOK YAKLAŞTI
 
TÜRKSAT 5B UYDUSU HİZMETE ALINDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YAZARLAR
Süleyman Şen
BAZI UÇAKLAR YERE Mİ İNECEK?
Özlem Çapan Özeren
Hong Kong Havalimanı’nda Kiosk Vandalizmi ve Kuralsız Yolcu
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası