pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
14 Ocak 2021 Perşembe - 13:11

AIR BALTIC’A SKYTRAX’TEN 5 YILDIZ

Havaş ve TAV İşletme Hizmetleri’nin yolcu ve ramp operasyonları ile lounge yönetimi konusunda iş birliğinde olduğu airBaltic, Skytrax tarafından Covid-19 güvenlik derecelendirmesinde 5 yıldız alan ilk havayolu oldu

AIR BALTIC’A SKYTRAX’TEN 5 YILDIZ

Letonya'nın önde gelen havayolu şirketi, aynı zamanda da Havaş ve TAV İşletme Hizmetleri’nin Riga Havalimanı'ndaki iş ortağı airBaltic, dünyanın en prestijli hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu olan Skytrax'tan 5 yıldızlı Covid-19 sertifikasını alan ilk havayolu şirketi oldu.

Yolcu ve çalışan temas noktalarında Covid-19 önlemlerini değerlendirmek için yapılan kapsamlı denetimde, airBaltic hizmet ve prosedürlerinin yanı sıra Havaş'ın sunduğu check-in, yolcu kabul, kabin dezenfeksiyon hizmetleri ile TAV İşletme Hizmetleri tarafından işletilen özel yolcu salonlarında hijyen ve yemek hizmeti standartlarına öncelik verildi.

ERNA: AIRBALTIC İLE UYUMLU BİR SİNERJİ YAKALADIĞIMIZA İNANIYORUM

Havaş Genel Müdürü Mete Erna, ‘’İştirakimiz Havaş Latvia ile Riga Havalimanı’nda 2010 yılından beri airBaltic Havayolları’nın tam kapsamlı yer hizmetleri operasyonlarını üstleniyoruz. Uzun soluklu iş birliğimizde airBaltic ile uyumlu bir sinerji yakaladığımıza inanıyorum. airBaltic’in Skytrax’in Covid-19 güvenlik derecelendirmesinde 5 yıldız alan ilk havayolu seçilmesinde katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm iş ortaklarımızın, yeni normal ile değişen seyahat deneyimine ve sağlık güvenliği koşullarına uyumlanmasında üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz. Covid-19 salgınının ilk gününden itibaren, titizlikle uyguladığımız uluslararası havacılık otoritelerinin belirlediği sağlık standartlarını eksiksiz sürdürerek havayolu işbirliklerimizin güvenilir çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

BATKIN: AIRBALTIC İLE 10 YILDIR GÜÇLÜ BİR İŞ BİRLİĞİ SÜRDÜRÜYORUZ

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı Güçlü Batkın ise bu başarının gurur verici olduğunu belirterek, iş ortakları airBaltic’e teşekkür etti. Batkın,“Kuzey Avrupa’nın önemli ülkeleri arasında yer alan Letonya’da airBaltic ile 10 yıldır güçlü bir işbirliği sürdürüyoruz. airBaltic ile bugüne kadar olduğu gibi Covid-19 sürecinde de hızlı ve çevik bir şekilde uyum sağlayarak, tüm önlemlerimizi yaptığımız içgörü çalışmaları ve uluslararası otoritelerin aldığı kararlar ışığında yeniden tasarladık. Lounge bölümümüzde personel eğitimleri ve hijyen kurallarına yönelik uygulamalara maksimum hassasiyet gösteriyoruz. Hazırladığımız Covid-19 Önlemleri Yönetmeliğimiz sayesinde, değişen koşullara kolay adaptasyon ve gerektiğinde hızlı müdahale etme imkanı sağlıyoruz. Güvenli bir seyahat deneyimi için sağlık ve hijyen alanındaki önlemlerimizi 19'dan fazla ülkedeki 34 havalimanında 1000’den fazla çalışanımızla birlikte sunmaya devam ediyoruz.” dedi.

GÜVENLİK DENETİMİNDE KAPSAMLI BİR DEĞERLENDİRME

Aralık 2020'de düzenlenen Covid-19 güvenlik denetimi sırasında, Londra merkezli derecelendirme kuruluşu Skytrax, yolcu ve çalışan temas noktalarına odaklanarak airBaltic’in uyguladığı güvenlik kurallarının yanı sıra lounge ve gıda hijyeni, check-in, bagaj, transfer ve yolcu kabul süreçlerini de içeren kapsamlı bir değerlendirme yaptı. Havaş, Riga’da airBaltic Havayolları’na yolcu ve bagaj işlemleri, ramp, uçak temizlik, de-icing dahil olmak üzere yolcu ve operasyon hizmetleri sunuyor.

 
TUSAŞ’IN DEV KOMPOZİT TESİSİ KURULDU
 
QATAR AIRWAYS ELMAS STATÜ KAZANDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SİNGAPUR HAVA YOLLARI'NDAN YENİ 500 MİLYON DOLARLIK TAHVİL İHRACI
Singapur Hava Yolları (SIA), ilk ABD doları cinsinden tahvil ihracı yoluyla ...
İSTANBUL HAVALİMANI DÜNYANIN EN İYİ HAVALİMANLARI ANKETİNDE ADAY
İstanbul Havalimanı, Travel and Leisure dergisinin düzenlediği “The Top ...
İSTANBUL'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ İDDİASI
Son dakika haberine göre, İstanbul Valiliği, Beykoz'da helikopter düştüğü ...
 
SAUDIA DIAMOND STATÜSÜNÜ KAZANDI
Suudi Arabistan Havayolları SAUDIA, APEX’in Uçuş Sağlığı ve Güvenliği ...
EMIRATES AMERİKA’DAKİ UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR
Havayolu Seattle, Dallas ve San Francisco'ya hizmet vermeye yeniden başlıyor. ...
THY DIAMOND STATÜSÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ
APEX ve SimpliFlying tarafından gerçekleştirilen değerlendirmede Türk ...
 
YURT DIŞI UÇUŞLARDA YÜZDE 40 İNDİRİM
Türk Hava Yolları yurtdışı uçuşlarında yüzde 40 indirim kampanyası başlatıyor
THY GENEL MÜDÜRÜ’NDEN ‘VENTİLLİ MASKE’ UYARISI
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, yolcuları uçakta ventilli maske takmamaları yönünde uyardı
KATAR UÇAĞI 3 YIL SONRA SUUDİ ARABİSTAN’DA
Suudi Arabistan, El-Ula Zirvesi’nde varılan anlaşmadan bir hafta sonra ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası