pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
EMIRATES’TEN TÜRKİYE TURİZMİNE DESTEK
EMIRATES’TEN TÜRKİYE TURİZMİNE DESTEK
TEI MALEZYA’DA DSA 2024'E KATILIYOR
TEI MALEZYA’DA DSA 2024'E KATILIYOR
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
26 Nisan 2024 Cuma - 17:03

EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?

TAV Havalimanları ve TAV Technologies kurum kültürü ve çalışan deneyimi üzerine çalışmalar yürüten araştırma kurumu Great Place To Work Enstitüsü tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Türkiye’nin en iyi işveren markaları arasında yer aldı.

EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?

TAV Havalimanları, havacılık bilgi teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren iştiraki TAV Technologies ile birlikte  Great Place To Work’un açıkladığı Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024 listesinde yer aldı. Çalışanlara yönelik anket ve değerlendirmelere göre belirlenen ödüller The Grand Tarabya’da 25 Nisan’da gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi.

TAV Havalimanları İnsan Kaynakları Grup Başkanı Hakan Öker, “TAV Havalimanları olarak tüm dünyada her gün on binlerce yolcuya en iyi seyahat deneyimini sunmak üzere çalışıyoruz. Bugün 8 ülkede işlettiğimiz 15 havalimanının yanı sıra servis şirketlerimizle birlikte 33 ülkede 110 havalimanında ayak izimiz bulunuyor. Havalimanı deneyiminin her aşamasında faaliyet gösteren 39 binden fazla çalışanımız, başarımızın en önemli bileşenlerinden biri. Onların değerlendirmesiyle belirlenen bu ödülü bir kez daha almaktan dolayı oldukça mutluyuz. Çalışanlarımızın ihtiyaç ve beklentilerine odaklanarak, kurumsal değerlerimizin rehberliğinde çalışan memnuniyetine yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

TAV Technologies İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özkan Sav, “En iyi İşverenlerden biri olduğumuzun tescillenmesi bizleri çok mutlu etti. Çalışma arkadaşlarımızın gelişimini ön planda tutan, katılımcı yönetim anlayışının yerleştiği ve iletişim kapılarının açık olduğu bir şirket kültürü yaratmak her zaman önceliklerimiz arasında yer aldı. Çalışanlarımızın düşüncelerini serbestçe ifade edebildikleri, karar süreçlerine katılabildikleri ve iş yaparken güven içinde oldukları bir atmosfer oluşturmak için her yıl yeni yaklaşımlar geliştiriyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın gelişimine büyük bir önem atfediyoruz ve olumlu bir çalışan deneyimini oluşturmak için yoğun bir çaba harcıyoruz. Çalışanlarımızın memnuniyeti ve ilerlemesi odaklı yaklaşımlarımızı sürdürerek, farklı uygulamalar geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin En İyi İşverenler Listesi, Great Place To Work tarafından çalışan deneyimlerine yönelik gerçekleştirilen analizlere dahil olarak Great Place To Work Sertifikası almaya hak kazanan yerel ve uluslararası organizasyonların performanslarının değerlendirilmesiyle oluşturuluyor.

 
İGA İSTANBUL HAVALİMANI’NA BİR SANAT ESERİ DAHA
 
ÜNLÜ HAKEM HAVALİMANINDA PARFÜM ÇALMIŞ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AYJET 12 PİLOTU DAHA MEZUN ETTİ
AYJET Uçuş Okulu, 114’üncü ve 116’ncı dönem pilotaj öğrencilerini mezun etti.
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
26 Nisan 1912 tarihinde Türkiye’nin ilk pilotu ve 1 numaralı Lisans sahibi ...
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV Havalimanları 2024’ün ilk üç ayına ilişkin finansal ve operasyonel ...
 
THY’DEN TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK YOLCU SAYISI
Türk Hava Yolları (THY), 2023 yılında yolcu sayısını yüzde 16,1 artırarak ...
THY RUSYA'YI BİLGİLENDİRDİ
Türk Hava Yolları (THY), Rusya'dan gelen yoğun şikayetler üzerine, Türkiye ...
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
Türk Hava Yolları (THY), Fransa’nın Lyon, Marsilya, Nice ve Paris kentlerine ...
 
KANADA'DAN AIRBUS'A RUS TİTANYUMU İZNİ
Rusya'dan titanyum ithalatına yasak getiren ilk ülke olan Kanada'da hükümet, ...
THY’DEN MİNİK DOSTLARIMIZA ‘PET LOUNGE’
Türk Hava Yolları (THY), business class ve özel üyelik kartı sahiplerine ...
ALMANYA CUMHURBAŞKANI DHL MERKEZİ’NDE
Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier DHL Express Türkiye’nin ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası