pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TUSAS
TGS’DE KÜLTÜR DÖNÜŞÜMÜ PROGRAMI EĞİTİMİ
TGS’DE KÜLTÜR DÖNÜŞÜMÜ PROGRAMI EĞİTİMİ
AIR FORCE ONE FİLOSUNA YENİ RENK
AIR FORCE ONE FİLOSUNA YENİ RENK
PEGASUS TACİKİSTAN’A UÇACAK
PEGASUS TACİKİSTAN’A UÇACAK
THY FENERBAHÇE'YE SPONSOR OLDU
THY FENERBAHÇE'YE SPONSOR OLDU
AJET
21 Şubat 2026 Cumartesi - 21:21

YAZARIMIZ ÖZLEM ÇAPAN ÖZEREN’İN EN ACI GÜNÜ

Kadıköy Bağdat Caddesi’nde yarış yapan iki otomobilden birinin ehliyetsiz sürücüsünün çarptığı Haberair.com Yazarı Özlem Çapan Özeren’in 26 yaşındaki yazılım mühendisi oğlu Berkay Şengel, tüm çabalara rağmen hayata tutunamamıştı. Berkay, bugün gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

YAZARIMIZ ÖZLEM ÇAPAN ÖZEREN’İN EN ACI GÜNÜ

Sık sık yaşanan trafik kazaları ve ölümlerle anılan Kadıköy Bağdat Caddesi'nde son kurban ne yazık ki yazarımız Maltepe Üniversitesi öğretim üyesi Özlem Çapan Özeren’in 26 yaşındaki oğlu Berkay Şengel oldu.

19 Şubat Perşembe akşamı saat 20.30 sularında sık sık yürüyüş ve spor yaptığı yolun karşısına geçmek isteyen Berkay’a kendi aralarında yarışan iki otomobilden biri çarptı. Ehliyetsiz sürücü Azad Baran H.’nin kullandığı beyaz renkli araç, hızını alamayarak kaldırımda bekleyen Berkay’a çarptı. Çarpmayla havada takla atan Berkay sert bir şekilde başını yere çarptı. Daha önce 5-6 sabıkası bulunan sürücü olay yerinden kaçtı.

Görgü tanıkları hemen ambulans ve polise haber verdi. Berkay, hastaneye kaldırılırken birkaç kez duran kalbi çalıştırıldı ancak kafatasının ağır darbe alması nedeniyle Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümünü başarıyla bitiren ve çalışmaya başlayan Berkay, hayatının baharında aramızdan ayrıldı.

‘ÇOK DÜRÜST BİR ÇOCUKTU’

Berkay Şengel, Üsküdar'da bulunan Karacaahmet Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye anne Özlem Çapan Özeren, Baba Bilen Air uçuş harekat uzmanı Hasan Gökhan Şengel, aile yakınları, dostları ve Berkay’ın okul arkadaşları katıldı. Anne ve baba taziyeleri kabul ederken, cenazeye katılanlar gözyaşlarına boğuldu.

Biricik oğlunun tabutuna sarılarak ağlayan anne Özlem Çapan Özeren, “Benim oğlum çok ahlaklı iyi, dürüst, dünyada kimseyi incitmeyen, harika bir çocuktu. 25 yıldır bana çok güzel bir hediyeydi o. Maalesef kaldırımda, yaya geçidinde kurallara uyan, ahlaklı bir insan olarak karşıdan karşıya geçmeyi beklerken, yarış yapan 2-3 tane arabanın çarpmasıyla hayatını kaybetti. Söylenebilecek o kadar az şey var ki! Bu ölümlerin durması gerekiyor. Berkay 25 yıldır bu memlekete hayırlı bir evlat olarak yetişti. Okullarını birincilikle bitirdi. Yazılım mühendisiydi. Çok dürüst bir çocuktu. Torpil bile kullanmadan işe girmenin çabası içerisindeydi. İyi bir evlattı. Ahlaklı yetiştirdik onu. Memlekete, Atatürk ilke ve inklaplarına uygun bir çocuk olarak yetiştirdik. İstedik ki bizimle beraber yaşamını devam ettirsin.

PIRLANTA GİBİYDİ

Bu memlekete hayırlı olacak bir evlattı. Şu an yanımızda değil, aramızda değil. Acımız çok büyük, benim kalbim yanıyor. Bu durumda olan annelerin hepsine sabırlar diliyorum. Bizim ocağımıza ateş düştü. Artık eskisi gibi değiliz. Bizim için yaşam bitti. Bundan sonra sadece Berkay’a uygun bir anne olabilmek için elimden geleni yapacağım.” dedi.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Berkay Şengel'in cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberair.com Ailesi olarak Berkay Şengel’e Allah’tan rahmet, yazarımız Özlem Çapan ÖZEREN ve baba Hasan Gökhan Şengel ile tüm aile yakınlarına ve dostlarına baş sağılığı ile dayanma gücü diliyoruz.

 
TGS’DE KÜLTÜR DÖNÜŞÜMÜ PROGRAMI EĞİTİMİ
 
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TGS’DE KÜLTÜR DÖNÜŞÜMÜ PROGRAMI EĞİTİMİ
Türk Hava Yolları’nın global vizyonunu daha da ileriye taşıyan Müşteri ...
CORENDON UÇUŞLARINDA MANGAL LAHMACUNA YOĞUN İLGİ
Corendon Airlines, Mangal Döner iş birliğiyle uçuş menüsüne eklediği Mangal ...
TÜRKİYE-KUZEY AMERİKA HATTINDA STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ
Pegasus Hava Yolları ile Air Canada arasında imzalanan interline anlaşması ...
 
PEGASUS TACİKİSTAN’A UÇACAK
Pegasus Hava Yolları, Tacikistan’ın başkenti Duşanbe’ye uçağını duyurdu.
İGA İSTANBUL HAVALİMANI’NDA RAMAZAN ŞENLİĞİ
İGA İstanbul Havalimanı, hazırladığı “Ramazan Şenliği” ve kurduğu ‘Ramazan ...
HEAŞ VE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ’NDEN STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ
Savunma Sanayii Başkanlığı iştiraki Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ...
 
TAV HAVALİMANLARI’NIN 2025 CİROSU
TAV Havalimanları 2025 yılına dair finansal ve operasyonel sonuçlarını ...
HİTİT’TEN 30’UNCU YILA GLOBAL BAŞARI
Hitit, 30’uncu yılına özel hazırladığı 2024 Faaliyet Raporu ile LACP Vision ...
CIRIUM’DAN IGA İSTANBUL HAVALİMANI’NA PLATİN ÖDÜL
Havacılık veri ve analiz alanında dünyanın en köklü kuruluşlarından Cirium, ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
PEGASUS’TAN DEV AVRUPA HAMLESİ
Özlem Çapan Özeren
Hong Kong Havalimanı’nda Kiosk Vandalizmi ve Kuralsız Yolcu
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası