pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
24 Haziran 2022 Cuma - 12:36

TURKISH CARGO’DAN STRATEJİK 3 YENİ HİZMET

Turkish Cargo, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine yeni kolaylıklar sağlayan hızlı ve öncelikli hizmetleri ile geleceğe yolcuğunu daha güçlü bir şekilde sürdürüyor. Marka, iş kalitesini artıracak ve müşteri beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak olan farklı hız kategorilerindeki 3 yeni hizmetini hayata geçirdi.

TURKISH CARGO’DAN STRATEJİK 3 YENİ HİZMET

Altyapı ve teknoloji yatırımlarına devam eden Turkish Cargo, iş süreçlerine en iyi şekilde entegre ederek hayata geçirdiği hızlı ve öncelikli hizmetleri; ’TK SMART, TK PREMIUM ve TK URGENT” ile uygun maliyet avantajı, esneklik, ayrıcalık ve yüksek hızlı gönderim imkânı sağlıyor.

Yeni hizmetlerle ilgili görüşlerini aktaran Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi; “Hızla gelişen lojistik ekosisteminin merkezinde yer alan hava kargo taşıyıcısı olarak bütün organizasyonumuzu sektörün gerekliliklerine göre dizayn ediyoruz. Bu doğrultuda geliştirdiğimiz farklı hız kategorilerindeki 3 yeni hizmetimizi tüm dünyadaki iş ortaklarımızın deneyimize sunuyoruz. Bu yeni hizmetlerimiz sayesinde müşterilerimiz; Turkish Cargo’nun geniş uçuş ağındaki küresel pazarlara çok daha kolay ulaşabilecekler’’ dedi.

Genel kargo gönderileri için geliştirilen TK SMART sunduğu uygun maliyet avantajıyla tasarruf imkânı sağlıyor. Rutin taşımalarda en çok tercih edilen bu hizmet ile gönderiler; ağırlık ve boyut sınırı olmadan taşınıyor. 

Kısa seyahat süresi gerektiren önemli gönderiler TK PREMIUM’un ayrıcalıklı dünyasıyla kısa opsiyon süresi, minimum bağlantı ve hızlı teslimat garantisiyle kabul ediliyor. TK PREMIUM kapsamında işleme alınan gönderilerin taşıması; FAB (Flown as booked) olarak hiç vakit kaybetmeksizin gerçekleştiriliyor. Yüksek önceliğe ihtiyaç duyan acentelere özel geliştirilen bu hizmet aynı zamanda; kapalı kargo uçuşlarında 300 kilograma kadar kapasite garantisi ve operasyonel süreçlerde yüksek öncelik sunuyor.

Aciliyeti olan son dakika gönderileri için sektördeki en hızlı çözümü sunan TK URGENT; kapasite garantisi, en iyi opsiyon süresi, minimum bağlantı ve mümkün olan en kısa seyahat süresi ile gönderim yapma imkânı sağlıyor. TK URGENT hizmetiyle gönderiler; FAB (Flown as booked) olarak ve belirli şartlar ve koşullar altında %100 ücret iade garantisiyle taşınıyor. Bu hizmete özel olarak geliştirilen “Urgent Team” ise; 7/24 ulaşılabilir olmakla birlikte rezervasyondan satış sonrasına kadar süreç takip özelliği sunuyor.

Dünyadaki üretim ve ticaret merkezlerine, ulaşım için en iyi bağlantıları sağlayan Turkish Cargo, kaliteli hizmet anlayışı ile sunduğu cazip olanakları, müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına geliştirmeye devam ediyor. Taşıyıcı, her geçen gün artan lojistik talebe yönelik özel ve pratik çözümler üreterek, bölgesel ticareti geliştirirken iş ortaklarına da destek olmayı sürdürüyor.

 
IL-76MD KALKIŞTA DÜŞTÜ
 
IL-76'NIN DÜŞÜŞ ANI BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
IL-76MD KALKIŞTA DÜŞTÜ
Rus Hava Kuvvetleri’ne ait Ilyushin Il-76MD tipi uçak, Rusya'daki Ryazan-Dyagilevo ...
SAMSUNLU DÜNYA HAVACILIĞINI YÖNETEN 28 KİŞİDEN BİRİ
İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu, dünya havacılığını yöneten 28 kişiden biri oldu
THY'DEN SUUDİ ARABİSTAN AÇIKLAMASI
Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs tedbirleri kapsamında Suudi Arabistan ...
 
VENEZÜELA'DA UÇAK KAZASI
Venezüela'da küçük uçağın düşmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti.
İSTANBUL-KUDÜS DİREKT UÇUŞLAR BAŞLIYOR
Son dakika! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail ile ilişkileri Büyükelçilik ...
DHMİ’NİN AR-GE PROJELERİ İLGİ GÖRÜYOR
Dünya Hava Trafik Yönetimi Fuarı’nda (World ATM Congress 2022) sergilenen ...
 
MİSAFİRLERİNİ SANATLA BULUŞTURUYOR
TAV Primeclass Lounge’lari birer sanat galerisine dönüşüyor. Bodrum Primeclass ...
GAZIPAŞA-ALANYA AIR SERBIA’YI KARŞILADI
Gazipaşa-Alanya Havalimanı, Air Serbia’nın Sırbistan’ın başkenti Belgrad’dan ...
AVRUPA ÜZERİNDE RÖTARLI UÇUŞ DÖNEMİ
Başta İngiltere ve Belçika olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinin havalimanlarında ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası