pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
BOZDOĞAN’DAN ‘KAAN’ AÇIKLAMASI
BOZDOĞAN’DAN ‘KAAN’ AÇIKLAMASI
3 AYDA 2 MİLYONDAN FAZLA YOLCU
3 AYDA 2 MİLYONDAN FAZLA YOLCU
10 Ekim 2020 Cumartesi - 11:05

TÜRK HAVA YOLLARI TEKNİK A.Ş.’DEN DEV YATIRIM

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., İstanbul Havalimanı’nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaat işlemlerini tamamlayarak İstanbul Havalimanı’nda yer alan ilk üs bakım hangarlarını müşterilerinin hizmetine sundu

TÜRK HAVA YOLLARI TEKNİK A.Ş.’DEN DEV YATIRIM

Türkiye’nin en büyük hangarları olma özelliğini taşıyan tesis 60.000 m2 kapalı alana sahip. Aynı anda 3 geniş, 6 dar gövde uçağa hizmet verebilen yeni üs bakım hangarları; sürekli büyüyen ve gelişen global MRO sektöründe Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin rekabet gücünü daha da artıracak.

SU İHTİYACI SARNIÇLARDAN ENERJİ İHTİYACI GÜNEŞ’TEN

İçinde yaşadığımız çevreyi önemseyen ve gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde bu hassasiyeti gözeten Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.; hizmete açtığı yeni hangarlarıyla da bu politikasını destekliyor. Su ihtiyacını sarnıçlar aracılığıyla yağmur sularından karşılayacak olan hangarlar, enerji ihtiyaçlarını da güneş enerjisinden sağlayacaklar. 

Hangar ceplerinde kullanılan yarı geçirgen polikarbonat paneller sayesinde güneş ışığından daha uzun süre faydalanılmasına imkân sağlayan hangarların ısıtılmasında da; bakıma alınan uçakların depolarında bulunan ve hangara alınırken boşaltılması gereken yakıtlar kullanılacak.

Son teknoloji sistem ve ekipmanlar ile donatılmış olan tesisin içerisinde ve çevresinde bulunan tüm unsurlar akıllı otomasyon sistemleri tarafından yönetilecek.

KARAMAN: TEKNİK HİZMETLERİMİZİ ÇOK DAHA İLERİ SEVİYELERE TAŞIYORUZ

Yeni üs bakım hangarlarının açılması ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman, “Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. başarı hikayelerine bir yeni mihenk taşı daha ekledi. İstanbul Havalimanı’nın; Türkiye’nin ve dünyanın yeni havacılık merkezi olduğuna inanıyor ve burada sunduğumuz havacılık teknik hizmetlerimizi yaptığımız yeni yatırımlar ile çok daha ileri seviyelere taşıyoruz. Ülkemiz sivil havacılığının büyümesini sürdürülebilir kılma ve müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunma noktasında kararlıyız. Dünyanın ve sektörümüzün içinde bulunduğu bu zor günlerde kabiliyetlerimiz ve kapasitemizdeki artışın bu taahhüdümüzü desteklediğini düşünüyorum.

45 UÇAĞA AYNI ANDA BAKIM HİZMETİ

Yapımını tamamlayarak ilk uçak bakımlarını gerçekleştirdiğimiz üs bakım hangarlarımız ile önemli bir büyüme sağladık. Çevre dostu yapılardan oluşan bakım kompleksimizde bütün fazların tamamlanması ile 45 uçağa aynı anda bakım hizmeti sunabileceğiz.” dedi.        

ÜSTÜN: ÜLKEMİZ HAVACILIĞINA HAYIRLI OLSUN

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün de twitter hesabından, “Çelikten kanatlarıyla devasa boyutları olan uçaklarımızın da ilgiye ve bakıma ihtiyacı var. THY Teknik A.Ş. uçaklarımıza, konforlu ve güvenli seyahatiniz için dünyanın en büyük (60bin m2 kapalı alan) üs bakım hangarlarından birini inşa etti. Ülkemiz havacılığına hayırlı olsun.” diye yazdı.

 

 
GÖĞÜS KANSERİ FARKINDALIK AYINA DESTEK
 
MIG-31’TEN STRATOSFERDE MANEVRALAR
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BEKİR BOZGUL 12 Ekim 2020 Pazartesi 14:05

Bir dönem Teknisyen olarak çalışanı olduğum Milli Havayolumuz THY ile her zaman gurur duydum duymayada devam edeceğim.Başarılarının devamı diliyorum...Emeği geçen her bir bireye ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
GÖĞÜS KANSERİ FARKINDALIK AYINA DESTEK
Qatar Airways, yolculara sunduğu ihtiyaç kitleri ve "Think Pink" menüsü ...
SABİHA GÖKÇEN’DE 4 AYDA 5,3 MİLYON YOLCU
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında nisan ve mayıs ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NA ULUSLARARASI SERTİFİKALAR
İstanbul Havalimanı, ‘Kalite, Müşteri Memnuniyeti, Çevre, Bilgi Güvenliği ...
 
THY’NİN UÇAK SAYISI 360’A YÜKSELDİ
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Kovid-19 pandemisinin tüm hızıyla ...
BA’İN İKİ KRALİÇESİ SON UÇUŞLARINI YAPTI
İngiliz Havayolu şirketi British Airways’in iki Boeing 747 uçağı son uçuşlarını ...
EL AL’I 27 YAŞINDAKİ ELİ KURTARACAK
Pandemi nedeniyle hayatta kalma mücadelesi veren İsrail’in bayrak taşıyıcı ...
 
HAVAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE S.METE ERNA ASALETEN ATANDI
Yer hizmetleri şirketi Havaş’ın, Temmuz 2020’den itibaren Genel Müdür ...
EYLÜL’DE 9 MİLYON 474 BİN YOLCU UÇTU
Eylül ayında iç ve dış hatlarda toplam uçak trafiği 112 bin 832 olurken, ...
QATAR AIRWAYS’TEN 48 SAATLİK ÖZEL İNDİRİM
Qatar Airways, 30 Eylül 2021'e kadar yapılacak olan seyahatler için 8 ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası