pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
23 Kasım 2023 Perşembe - 17:03

THY’YE ‘AKDENİZ TURİZM ÖDÜLÜ’

Türk Hava Yolları, Akdeniz Turizm Vakfı (Mediterranean Tourism Foundation) tarafından bu yıl 8.si düzenlenen prestijli ödül töreninde “Akdeniz Turizm Ödülü”nün sahibi oldu. Bu ödül, havayoluna Akdeniz turizmine katkıları ve bölgesel iş birliğini destekleme çabaları sonucunda layık görüldü.

THY’YE ‘AKDENİZ TURİZM ÖDÜLÜ’

2013 yılında kurulan ve bölge barışı, iş birliği ve refahını teşvik eden Akdeniz Turizm Fuarı, Akdeniz genelinde sürdürülebilir turizm potansiyelini artırmayı amaçlıyor. Vakıf, hükümet temsilcileri, uluslararası örgütler ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının önde gelen kültürel, toplumsal ve düşünce liderlerinin katılımıyla düzenlediği bu forum ile Akdeniz turizm gündemini şekillendirmeyi hedefliyor.

Genel oturum toplantısının yanı sıra uzmanlık atölyeleri ve tartışma platformunun yer aldığı forumun bu yılki açılış konuşması Malta Turizm Bakanı Clayton Bartolo ile Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ve organizasyonun Genel Sekreteri Andrew Agius Muscat tarafından gerçekleştirildi.

EKŞİ: BU OLDUKÇA KIYMETLİ BİR PAYE

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Akdeniz Turizm Vakfı Başkanı Tony Zahra ve Vakfın Genel Sekreteri Andrew Agius Muscat tarafından verilen ödülü alırken; “Bu hiç şüphesiz ülkemizin bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları’na verilen oldukça kıymetli bir paye. Tarihten bu yana önemli ve belirgin bir unsuru olduğumuz coğrafyamızın etkin turizm potansiyeline çok daha sürdürülebilir bir boyut kazandırmak için tüm paydaşlarımızla birlikte çalışıyor, bunun için hatırı sayılır mesai harcıyoruz. Bu çalışmalarımızın meyvesini görmek bizler için büyük mükafat ve bu doğrultuda Akdeniz Turizm Vakfı’nın (Mediterranean Tourism Foundation) bu önemli ödülü ile de bunu taçlandırmış olmak mutluluk verici. Bizi bu ödüle layık gören tüm organizasyon yetkililerine Türk Hava Yolları ailesi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Aynı etkinlikte düzenlenen “Tomorrow on Board” panelinde Türk Hava Yolları’nın Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, bu oturum esnasında sektörel gelişmeleri ele alırken; bayrak taşıyıcı havayolunun ülke turizmi başta olmak üzere, bölge turizmine sağladığı önemli katkıya ilişkin de değerlendirmede bulundu. “Bu bizim öncelikli misyonlarımızdan” diyen Olmuştur, “Şayet bugün dünyanın sayılı havayollarından biri isek, bunu nitelikli iş gücümüz, çalışma azmimiz ve hedef odaklılığımıza bağlamalıyız. Bunun yanı sıra da coğrafyamızın bize sağladığı avantaj ve ayrıcalıklar da bizi rakiplerimizden pozitif yönde ayrıştırıyor.” dedi.

Akdeniz Turizm Ödülleri, 2014 yılından bu yana her yıl düzenleniyor ve bölge turizminin en önemli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. Türk Hava Yolları, bu ödülle bir kez daha uluslararası alanda lider konumda olduğunu gözler önüne serdi.

 
EUROFIGHTER GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI MI?
 
BAKAN URALOĞLU: SABİHA GÖKÇEN'DE İKİNCİ PİST AÇILACAK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KESKİN TÜRKİYE YÜZYILINDA ULAŞIM PANELİNDE
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Keskin Karayolu 5. ...
KUYRUĞUNU PİSTE BÖYLE VURDU
Brezilya menşeli düşük maliyetli havayolu şirketi Azul’un ATR-72 uçağı, ...
PEGASUS'TAN UCUZ UÇAK BİLETİ KAMPANYASI
Pegasus Hava Yolları’ndan 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde bilet alanlar, ...
 
MAKSİMUM GÜÇ KAPASİTESİNE ULAŞTI
Rolls-Royce, UltraFan teknoloji demonstratörünün maksimum güç kapasitesine ...
AYJET’İN 113.DÖNEM MEZUNLARI
AYJET Uçuş Okulu, 113.dönem öğrencilerini mezun etti. 16 genç pilot adayı, ...
BATMAN'A NİYET AMSTERDAM'A KISMET!
Ankara Esenboğa Havalimanı’nda Batman’a gidecek yolcular, yer hizmeti ...
 
BOLAT: HEDEFİMİZ BÖLGEDE TEK BÜYÜK OLMAK
THY'nin Dünya'nın 7 büyük havayolu şirketinden biri olma yolunda önemli ...
SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI TUVALETLERİ YENİLENDİ
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı terminalindeki tuvaletler renovasyondan ...
CORENDON AIRLINES’TA 2 BİLETİN, 1'İ BİZDEN KAMPANYASI
Her yıl milyonlarca turisti en popüler tatil destinasyonlarına taşıyan ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası