pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
14 Mart 2023 Salı - 16:39

THY YÖNETİMİ UZAK DOĞU TURUNDA

Türk Hava Yolları üst yönetimi, Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat önderliğinde Uzak Doğu tanıtım turuna çıktı. Bolat, sosyal medya hesabından Hong Kong izlenimlerini aktardı

THY YÖNETİMİ UZAK DOĞU TURUNDA

Sosyal medya hesabından Uzak Doğu turuna dair izlenimlerini aktaran Bolat şunları yazdı:

“Türkiye’yi ve turizm potansiyelimizi tanıtmak için başladığımız Uzak Doğu turunda en önemli duraklarımızdan biri Hong Kong. TK 70 uçuşu ile pazar gecesi saat 02:05 başlayan yolculuğumuz Hong Kong saati ile dün 17:00 da bitti. Aradaki 5 saat farkı düşünürsek 10 saat rahat bir uçuş deneyimi yaşatan kaptanlarımız Hakan Canga, Mehmet Ertan Birkanlıer ve Fatih Çağlar İle uçuş boyunca yolcularımızı evinde hissettiren kabin ekibimiz Umut Adalan, Kader Akmeşe, Özgür Canlı, Fırat Büyüksayar, Tuğçe Akbaş, Aysu Çakmak, Barış Karacan, Cansu Okutan, Hüsna Şimşek, Bahar Kuzu, Semih Şen, Durmuş Gökçe ve Süleyman Gönülgül’e çok teşekkür ederim.

Sabah yaptığımız bölge toplantısında yıllık 4.2 milyar dolar gelir getiren bölgedeki yolcu ve kargo operasyonlarımıza dair yöneticilerimizle 2023 hedeflerimizi konuştuk. Pandemi öncesinde ülkemize yaklaşık 30 bin turist gönderen bu destinasyondan gelen misafir sayısını 70 bine çıkarmak için planlarımız hazır.

Ardından güne Cathay Pacific Chairman’i Patrick Healy ile gerçekleştirdiğimiz görüşme ile devam ederek, markamız ile Çinli taşıyıcılar ZTO Express ve Pal Air ortaklığı ile kurulan We World Express şirketi yöneticileri ile toplandık. Bölgenin giderek artan hava kargo ihtiyacına yönelik atacağımız adımları ele aldığımız toplantının ardından, Asya Uzakdoğu bölgesindeki ofislerimizde 10 ve 20 yılını dolduran dört yönetici arkadaşımız için düzenlenen rozet törenine katıldık. Bölgenin en popüler havayollarından olmamızı sağlayan arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Biraz hava almak için The Peak denilen Hong Kong’un en yüksek tepesine çıktık. Gökdelenlerin arkası Çin ana kıtasının başlangıcı. Oradan gelecek saldırılara karşı İngilizler zamanında benim hemen aşağımdaki yamaçlarda mevzi tutmuşlar. Arkadaşların dedikleri dünyanın en pahalı evleri bu zirvede bulunuyormuş. 3 katlı villalar için bahsettikleri miktarlar 80-100 milyon usd. Akla hemen “içi ne ile döşeli” geliyor. “Normal şeyler” dediler, manzara için veriliyormuş. Bilmiyorum sizce bu kadar paraya değer mi? Yol kenarında kalan asırlık ağacın kökleri set duvarına tablo gibi yayılmıştı.

Bugün sabah Filipinler’e bizi götürecek Cathay Pacific Havayolunun büyük ortağı Swire Grup’a ait otel de dahil olmak üzere birçok otelin kadraja girdiği görüntüyü aşağı limana inince çektim. (Ortasından yol geçen bina da Central Government Complex.) Swire grup ilk zamanlar bölgedeki tekstil ürünlerini Londra’ya taşımak için gemicilik ağırlıklı bir şirketmiş.

Akşam yemeğinde Hong Kong Başkonsolosumuz Sayın Peyami Kalyoncu ile ülkemizi Hong Kong ve Çin genelinde daha etkin tanıtmak için yapabileceklerimizi keyifli bir ortam eşliğinde değerlendirdik. Katılımı için Sayın Başkonsolosumuza teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

 
SUNEXPRESS‘TEN 2023 YAZ SEZONUNA 26 YENİ ROTA
 
AYJET 18 PİLOTU DAHA MEZUN ETTİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SUNEXPRESS‘TEN 2023 YAZ SEZONUNA 26 YENİ ROTA
SunExpress Hava Yolları, Türkiye’nin turizm elçisi olarak Türk ekonomisinin ...
THY UÇAĞI INDIGO RENKLERİNE BOYANIYOR
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., TC-LKD uçağını Indigo Hava Yolları renklerine boyamaya başladı
SUUDİ ARABİSTAN RIYADH AIR’İ DUYURDU
Suudi Arabistan, Riyadh Air adlı yeni havayolu şirketini duyurdu. Merkezi ...
 
ALMANYA'DA YÜZLERCE UÇUŞ İPTAL
Almanya’da Berlin-Brandenburg, Hamburg, Hannover ve Bremen havalimanlarındaki ...
TÜRK KABİN MEMURU ALACAK
Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılacak adaylar için 31 Mart 2023 ...
YENİ DESTİNASYONLAR AÇIKLADI
Qatar Airways, ITB Berlin 2023'te yedi yeni destinasyon, 11 devam etme ...
 
THY’DEN ALMANYA İPTALLERİ
Türk Hava Yolları (THY), Almanya’daki güvenlik personeli grevi nedeniyle ...
ANADOLUJET UÇAĞI ERZURUM’DA MOTOR VURDU
Türk Hava Yolları’nın (THY) alt markası Anadolujet’in, Ankara-Erzurum ...
THY’DEN BİLETLERE DÜZENLEME
Türk Hava Yolları, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler nedeniyle bazı düzenlemelere gitti
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası