pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TUSAS
BURSA-SABİHA GÖKÇEN SEFERLERİ BAŞLADI
BURSA-SABİHA GÖKÇEN SEFERLERİ BAŞLADI
DÜNYA KUPASI MAÇLARINI CANLI YAYINLAYACAK
DÜNYA KUPASI MAÇLARINI CANLI YAYINLAYACAK
ACI HABER! ŞEHİT SAYIMIZ 2’YE YÜKSELDİ
ACI HABER! ŞEHİT SAYIMIZ 2’YE YÜKSELDİ
İRAN'DA DÜŞÜRÜLEN ABD SAVAŞ UÇAĞI
İRAN'DA DÜŞÜRÜLEN ABD SAVAŞ UÇAĞI
AJET
9 Nisan 2026 Perşembe - 14:37

TAV HAVALİMANLARI’NA SERTİFİKA

TAV Havalimanları, iş yeri kültürü ve çalışan deneyimi alanında çalışmalar yürüten Great Place To Work tarafından gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda bir kez daha sertifika almaya hak kazandı.

TAV HAVALİMANLARI’NA SERTİFİKA

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları, Great Place To Work Türkiye Enstitüsü tarafından yürütülen ve çalışan deneyimlerini temel alan değerlendirme süreci sonunda, “harika bir iş yeri” kriterlerini karşılayarak sertifikasını yeniledi. Sertifikalandırma sürecinde, çalışanlara uygulanan kapsamlı ve anonim anketlerle şirketin güven, takım ruhu ve çalışan bağlılığı gibi temel unsurları ölçümlendi. TAV Havalimanları’nın yanı sıra, grup bünyesindeki BTA, Havaş, TAV İşletme Hizmetleri ve TAV Technologies de Great Place To Work sertifikasına layık görüldü.

TAV Havalimanları İnsan Kaynakları Grup Başkanı Melis Tunaveli, “TAV Havalimanları olarak yolcularımıza en iyi seyahat deneyimini sunmak için çalışıyoruz. Bugün, 8 ülkede işlettiğimiz 15 havalimanının yanı sıra iştiraklerimizle birlikte 30’dan fazla ülkede, 100’ü aşkın havalimanında varlık gösteriyoruz. Bu geniş operasyon ağının arkasında ise 45 bini aşkın çalışma arkadaşımızın bilgi birikimi bulunuyor. Gücümüzü insan kaynağımızdan alıyor, çalışan deneyimini kurumsal önceliklerimizin merkezine yerleştiriyoruz. Çalışanlarımızın doğrudan geri bildirimlerine dayanan bu sertifika bizim için bir gurur kaynağı. Bu başarıya katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum.” dedi.

Great Place To Work® hakkında

Great Place To Work®, çalışan deneyimine dayalı ölçümleme ve kurum kültürü danışmanlığı alanında küresel ölçekte faaliyet gösteren bağımsız bir araştırma ve danışmanlık kuruluşudur. 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede milyonlarca çalışanın katılımıyla gerçekleştirdiği analizlerle şirketlerin kurum kültürlerini değerlendirmekte ve geliştirmelerine katkı sağlamaktadır.

Great Place To Work Sertifikası, çalışanların doğrudan geri bildirimlerine dayanarak verilir. Sertifikasyon sürecinde Great Place To Work Trust Model™ (Güven Modeli) ve Trust Index™ (Güven Endeksi) Anketi temel değerlendirme araçları olarak kullanılır. Trust Index™ Anketi, kurum kültürünü çalışanların gözünden değerlendirerek güven, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhu gibi temel unsurlar üzerinden ölçüm yapar.

 
SINIR HATTINDA SAĞLIK NÖBETİ TUTANLAR
 
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SINIR HATTINDA SAĞLIK NÖBETİ TUTANLAR
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (ISG), "Havacılıkta Sınır ...
KEYVAN’DAN SEKTÖR DEĞERLENDİRMESİ
Değişen Hava Sahalarında Emniyetin Anahtarı: Güvenilir ve Güncel Havacılık Verisi.
BURSA-SABİHA GÖKÇEN SEFERLERİ BAŞLADI
Havaist’in Bursa’dan Sabiha Gökçen’e karşılıklı seferleri başladı.
 
DÜNYA KUPASI MAÇLARINI CANLI YAYINLAYACAK
Singapore Airlines yolcuları, 11 Haziran - 19 Temmuz 2026 tarihleri arasında ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NA DEV SANAT ESERİ
İGA İstanbul Havalimanı “İGA ART Sanat Projeleri Yarışması”nın kazananı ...
BİLGEN: SAVAŞTAN DOLAYI GÜNLÜK 140-150 UÇUŞ KAYBI VAR
İGA CEO’su Selahattin Bilgen, Uluslararası konjoktür ve Orta Doğu’daki ...
 
FREEBIRD GÖKLERDEKİ 25. YILINI KUTLUYOR
5 Nisan 2001’de İstanbul’dan Lyon’a gerçekleştirdiği ilk uçuşla havacılık ...
SAVAŞ KÖRFEZ’İN DEVLERİNİ SARSTI, THY SAHNEYE ÇIKIYOR
İran savaşıyla birlikte Dubai ve Doha gibi küresel aktarma merkezleri ...
AIR ASTANA FİLOSU GENİŞLİYOR
Air Astana bugün, üreticinin Almanya'nın Hamburg kentindeki tesisinden ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
PEGASUS’TAN DEV AVRUPA HAMLESİ
Özlem Çapan Özeren
Hong Kong Havalimanı’nda Kiosk Vandalizmi ve Kuralsız Yolcu
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası