pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
24 Nisan 2019 Çarşamba - 14:11

SİNGAPUR'DAN İSTANBUL HAVALİMANI'NA ÖVGÜ

Singapur Havayolları Avrupa Bölge Başkanı Subhas Menon, ‘Büyük Taşınma’nın ardından İstanbul Havalimanı'nın tam kapasite faaliyete geçmesiyle birlikte İstanbul'un havacılıkta önemli bir merkez olacağını belirterek, "İstanbul zaten böyleydi. Ancak İstanbul Havalimanı ile birlikte rakiplerine fark atarak dünyada birinci olacak. Biz bu hub bağlantısını kullanma konusunda çok tecrübeli bir havayoluyuz" dedi

SİNGAPUR DAN İSTANBUL HAVALİMANI NA ÖVGÜ

‘KÖTÜ GÜNLER-KIŞ GERİDE KALDI’

Yeşilköy'deki Renaissance Polat İstanbul Otel’de düzenlenen toplantıda gazetecilerle bir araya gelen Singapur Havayolları Avrupa Bölge Başkanı Subhas Menon, Singapur Havayolları'nın İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği operasyonlara ilişkin bilgi verdi. Birkaç ay sonra İstanbul - Singapur hattında Airbus A-350 tipi uçaklarla seferlere başlayacaklarını belirten Menon, şu an haftada 5 kez gerçekleştirdikleri seferleri haftada her güne çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Menon, "Ekonomik krizin ardından çok şükür kötü günler geride kaldı. Bunun en iyi göstergelerinden biri İstanbul Havalimanı'nın açılmış olmasıdır. İstanbul Havalimanı'nın hayata geçirilmesinden dolayı Türkiye'yi ve yapılan geliştirmelerden dolayı Türk Hava Yolları'nı çok takdir ediyorum. Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinde 10 bin parçadan oluşan, 47 bin ton malzeme taşındı. Bu çok etkileyici. İstanbul'un muhteşem bir hub bağlantısı olacak. Zaten böyleydi ancak İstanbul Havalimanı ile birlikte rakiplerine fark atarak dünyada birinci olacak. Biz bu hub bağlantısını kullanma konusunda çok tecrübeli bir havayoluyuz. Bu yüzden buradaki yetkilileri tebrik ediyoruz" dedi.

‘ERKEN BAŞLARSANIZ EN GÜZEL ŞEYLERE SİZ SAHİP OLURSUNUZ’

Subhas Menon, Singapur Havayolları olarak İstanbul'a 32 yıldır uçtuklarını anımsatarak, "Şuna inanıyoruz ki, bir şeye erken başlarsanız en güzel şeylere siz sahip olursunuz. Geç kalanlar, erken gelenlerin bıraktıklarıyla yetinmek zorunda kalırlar. İstanbul uçuşlarımızı hep sürdürmek istiyoruz" diye konuştu. 

"İSTANBUL'A AİRBUS A-350 İLE GELECEĞİZ"

Dünyada en  fazla ödül alan havayolu şirketi olan Singapur Havayolları'nın bunu neye borçlu olduğu ve yolcularına sundukları hizmetler konusunda değerlendirmelerde bulunan Menon, şunları söyledi:

"Havayolumuzun 3 temel değeri var. Bunlar, 'hizmette mükemmeliyet', 'ürün liderliği' ve 'en iyi bağlantı'. Bunları yaparken de en iyi personeli bünyemizde barındırıyoruz. Özellikle bizim için kabin mürettebatımız çok önemli. Ürün konusunda yeni geliştirmelerimiz var. Filomuzda 19 adet Airbus A-380 var. A-380'in dünyada ilk uçuşunu gerçekleştiren havayolu şirketiyiz. Şu anda Avrupa genelindeki uçuşlarımız yeni Airbus A-350 ile yapılıyor. İstanbul'a da en kısa zamanda A-350 ile geleceğiz. 2018 yılında 'Skytrax' tarafından dünyanın en iyi havayolu seçildik. Yine 'tripadvisor' tarafından da iki yıl üst üste dünyanın en iyi havayolu seçildik. Dünyanın en çok ödül alan havayoluyuz. Her zaman yolcularımıza söz verdiğimiz gibi en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. "

‘TÜRKİYE'YE OLAN TALEP ÇOK BÜYÜK’

Singapur Havayolları Avrupa Bölge Başkanı Subhas Menon, toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Şu an haftada 5 olan İstanbul-Singapur seferlerinin artırılıp artırılmayacağıyla ilgili bir soru üzerine "İstanbul Havalimanı'nda müthiş bir potansiyel var. Türk Hava Yolları, hem Star Alliance üyesi olarak hem de ortak bayrak uçuşlarımız açısından bizim partnerimiz. Singapur Havayolları, Türkiye'ye uçan ilk Asya’lı havayolu şirketi. Türkiye'de ne yaşanırsa yaşansın Singapur Havayolları hiçbir zaman uçuşlarını durdurmadı. 1999 depremini yaşadık, 15 Temmuz darbe girişimini yaşadık. Havalimanının bombalanmasını ve çok büyük krizleri yaşadık. Bütün bunlara rağmen Singapur Havayolları olarak hiçbir zaman uçuşlarımızı durdurmadık. Darbe girişimi öncesinde uçuşlarımızı haftada 7 frekansa çıkarmıştık. Ancak yaşanan olayların ardından birden talepler düştü ve biz de sefer sayımızı 3'e düşürdük. Zaman geçtikçe önce 4'e, sonra 5'e çıkardık. Şu an yapabileceğimiz en iyi rakam 5 ancak en kısa zamanda 7'ye çıkmak istiyoruz. Çünkü Türkiye'ye olan talep çok büyük" şeklinde yanıt verdi.

İSTANBUL - SİNGAPUR HATTINDA DOLULUK YÜZDE 100’E YAKIN

İstanbul-Singapur uçuşlarında doluluk oranlarının yüzde 96 olduğunu aktaran Menon, Singapur Havayolları'nın tüm uçuşlarda 2017'de 890 milyon Singapur Doları kâr ederek kapattığını, 2018'in de ilk 9 aylık sonuçlarına göre ilk 9 ayda 787 milyon Singapur Doları kâr ettiğini açıkladı. 

Basın toplantısında Subhas Menon'un yanı sıra Singapur Havayolları Türkiye Genel Müdürü Mark Seah da bir konuşma yaparken, Pazarlama ve Hizmetler Müdürü Derya Pekruh Gerçeker Singapur Havayolları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

 
NASA MARS'TA İLK 'DEPREMİ' KAYDETTİ
 
TRABZON HAVALİMANI PİSTİ ONARIMA ALINDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AIR FRANCE-KLM'DEN MİNİKLERE SÜRPRİZ
Air France ve KLM Havayolları, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ...
ONUR AİR FİLOSUNU 6 UÇAKLA BÜYÜTTÜ
Onur Air, birisi geçen yıl Reykjavik’ten Los Angeles’e 8 saat 40 dakika ...
THY'NİN ANKARA-BAKÜ UÇUŞLARI BAŞLADI
Türk Hava Yolları’nın Ankara ile Azerbaycan'ın başkenti Bakü arasında direkt uçak seferleri başladı
 
HAVA-SEN’DEN ZEHİR ZEMBEREK TİS AÇIKLAMASI
Hava-Sen Sendikası, Türk Hava Yolları ile Hava-İş Sendikası arasında imzalanan ...
NORVEÇ VE İSVEÇ’TEN UÇUŞLAR BAŞLADI
Tailwind Havayolları, 2019 yılı yaz döneminde uçuş gerçekleştirdiği ülke ...
TAV TEKNOLOJİ’YE IDC ÖDÜLÜ
International Data Corporation (IDC) Türkiye ofisinin onuncusunu düzenlediği ...
 
APRON VE TAKSİYOLLARININ YÜZDE 97’Sİ TAMAM
DHMİ Yönetim Kurulu Başkan ve Genel Müdür Vekili Mehmet Ateş, İzmir Adnan ...
THY’DEN UÇUCU EKİPLERE ÖZEL TERMİNAL
Türk Hava Yolları(THY) uçuş ekiplerinin İstanbul Havalimanı'nda kullanacağı ...
RÜYA UÇAK-DREAMLINER HATALI MI ÜRETİLDİ
ABD'li uçak üreticisi Boeing'in 787 Dreamliner uçağının "güvenliği tehlikeye ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası