pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ANTALYA HAVALİMANI'NDA 42 PERSONEL ZEHİRLENDİ
ANTALYA HAVALİMANI'NDA 42 PERSONEL ZEHİRLENDİ
THY YÜZLERCE ACENTEYİ AĞIRLADI
THY YÜZLERCE ACENTEYİ AĞIRLADI
BOEING'DE SULAR DURULMUYOR
BOEING'DE SULAR DURULMUYOR
HAVA ŞEHİTLERİ ANILDI
HAVA ŞEHİTLERİ ANILDI
20 Nisan 2019 Cumartesi - 14:25

PEGASUS’TAN MOSKOVA ATAĞI

Pegasus Havayolları Antalya, Alanya, Dalaman ve Bodrum’dan Moskova’ya uçmaya başlıyor

PEGASUS’TAN MOSKOVA ATAĞI

İnternet sitesi ve sosyal medya hesaplarından Moskova uçuşlarını duyuran şirket, bilet fiyatlarını da açıkladı. Pegasus ayrıca dünyanın önemli başkentlerinden olan Moskova’yı tanıtan bilgiler paylaştı.

Pegasus Moskova ile ilgili şu paylaşımları yaptı:

Moskova (DME) Uçuşları

Dünyanın en kendine özgü şehri Moskova seni selamlıyor. Moskova uçuşları için Pegasus ayrıcalığını tercih ederek tatil bütçeni rahatlatabilirsin. Uygun Moskova uçak bileti fiyatları sunan Pegasus, sana güvenli ve konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatacak.

Eşsiz mimari eserleri büyük hayranlık uyandıran şehirlerden biri olan Moskova, özellikle yaz aylarında çok keyifli oluyor. Dünyanın en yoğun işleyen ve mimarisiyle ünlü metro ağının olduğu şehir: Moskova. Aynı zamanda dünyada en çok milyarder barındıran şehir. Bu nedenle dünyanın en pahalı şehirleri sıralamasında en üstlerde yer alması hiç şaşırtıcı değil. Ülkenin politik halleri ve ismi değişse de Moskova hep başkentti. 1917’deki Rus Devrimi’nden sonra Rusya Sovyet Federatif Sosyalist Cumhuriyeti'nin başkenti oldu. Ardından SSCB başkenti olarak anıldı. Şu an Rusya Federasyonu’nun başkenti.

Moskova’da Gezilmesi Gereken Yerler

Kremlin: Eskiden çarların ikametgahı olan bu görkemli yapı, günümüzde gezginleri Rusya’ya çekiyor.

Aziz Vasil Katedrali: Soğana benzeyen rengarenk kubbeleri ve sıra dışı mimarisiyle masaldan çıkmışa benzeyen Aziz Vasil Katedrali mutlaka görülmeli.

Bolşoy Tiyatrosu: On dokuzuncu yüzyılda inşa edilen tarihi tiyatro salonu, günümüzde opera ve bale gösterileri için kullanılıyor.

Moskova’da Ne Yenir?

Borş Çorbası: Rus ulusal yemeği borş çorbası, lahana ve pancar gibi soğuğa dayanıklı sebzelerle hazırlanıyor. Çorba çoğunlukla smetan isimli bir krema ile beraber sunuluyor.

Pelmeni: Ketçap ve mayonezle beraber yedikleri pelmeni adlı bir çeşit mantının içine mantar, et, tavuk ya da çeşitli sebzeler konuluyor.

Dana Stroganoff: Moskova’ya gittiğinde bu lezzeti mutlaka denemelisin.

Moskova’da Nerede Yenir?

Kızıl Meydan: Moskova’nın en turistik caddesinde birçok kafe ve restoran konumlanmış. Moskova gece hayatının ünlü mekanları da burada bulunuyor.

Kuznetskiy Most: Rusya’nın en canlı caddelerinden biri Kuznetskiy Most’ta karnını doyurabileceğin ve eğlenebileceğin birçok mekan bulunuyor.

Maroseyka: Moskova’da ucuz yemek arıyorsan bu bölge etrafındaki restoranlarda uygun fiyatlarla karnını doyurabilirsin.

Moskova Görünümü

Sovyet döneminden kalma görkemli anıtları, seni sanki bir masaldaymışsın gibi hissettiren rengarenk sarayları ve dev gökdelenleriyle tam bir metropol olan Moskova, dört mevsim boyunca güzel görünen bir şehir. Pegasus’un Moskova uçuş fırsatlarıyla mükemmel bir tatil deneyimi seni bekliyor!

Moskova’da Ulaşım

Moskova toplu taşıma sistemini metro, otobüs, troleybüs, tramvay ve maşrutka denilen minibüsler oluşturuyor. Moskova şehir içi ulaşımı oldukça pratik. Gezin sırasında Kiril alfabesi sana zorluk çıkartabilir. Latin alfabesiyle hazırlanmış Moskova haritası edinerek bu problemi çözebilirsin.

İstanbul - Moskova Uçak Bileti

Şehirde 2 uluslarararası havaalanı bulunuyor. Siz Pegasus ile Domodedovo Uluslararası Havaalanı’na iniyorsunuz. Merkezden 34 km uzakta.

Şehre gitmek için birkaç yöntem mevcut. Aeroexpress trenleri havalimanı – Paveletsky İstasyonu arasında çalışıyor. Şehre varmanız yaklaşık 40 dakika sürüyor. Bir diğer seçenek ise Aeroexpress’e göre çok daha ucuz olan fakat her durakta mola verdiği için seyahat sürenizi 1 saat on dakikaya çıkaran Commuter.

Domodedovskaya İstasyonu’ndan çıkıp havalimanına varan ekspres otobüsler ise bir diğer seçenek. Yolculuk 30 dakika civarında sürüyor. Her 15 dakikada bir otobüs kalkıyor. Her gün 06:00 – 00:00 arasında hizmet veriyor.

Merkeze 22 km uzaklıkta olan havalimanından taksiyle şehre varmak da mümkün. Gelmeden önce +7(495) 967-8363 numaralı telefondan rezervasyon yaptıracak olursanız güvenli ve uygun fiyatlı arabalardan yararlanabilirsiniz.

 
SHGM’DEN ALKOL TALİMATI
 
RÜYA UÇAK-DREAMLINER HATALI MI ÜRETİLDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SHGM’DEN ALKOL TALİMATI
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü(SHGM), Kontrole Tabi Havacılık Personelinin ...
SHGM’DEN YEŞİL HAVAALANI KRİTERLERİNDE REVİZYON
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü(SHGM), Yeşil Havaalanı Projesi Sektörel ...
TAV’IN UMMAN OPERASYONLARINA ÖDÜL
TAV Havalimanları iştirakleri ATÜ, TAV İşletme Hizmetleri ve BTA’nın Umman ...
 
ERZURUM HAVALİMANI PİSTİNDE TADİLAT BAŞLATILDI
Devlet Hava Meydanları İşletmesi(DHMİ), Erzurum Havalimanı pistinde tadilat çalışmaları başlattı
ONUR AİR’DEN 3 YENİ UÇUŞ NOKTASI
Onur Air, Rusya’da Anapa ve Nalçik ile Makedonya’da Ohrid olmak üzere ...
İSG BURSA’DAN İKİ ÖDÜLLE DÖNDÜ
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG, Bursa Halkla İlişkiler ...
 
CORENDON'A İZMİR'DE YILIN TUR OPERATÖRÜ ÖDÜLÜ
Corendon Turizm Grubu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen ...
BTA 10 RESTORANIYLA İSTANBUL HAVALİMANI’NDA
TAV Havalimanları’nın iştiraki BTA, Atatürk Havalimanı’nda edindiği tecrübeyi ...
TURKISH CARGO’DAN MARS HAVA VE DENİZ KARGO’YA ÖDÜL
Mars Hava ve Deniz Kargo, Turkish Cargo ile en çok taşıma yapan ilk beş şirket arasında yer aldı
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası