pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
‘EN İYİ UÇAK İÇİ EĞLENCE ÖDÜLÜ’ EMIRATES’E
‘EN İYİ UÇAK İÇİ EĞLENCE ÖDÜLÜ’ EMIRATES’E
5 SÜPER MUSHSHAK UÇAĞI MSB’YE KATILDI
5 SÜPER MUSHSHAK UÇAĞI MSB’YE KATILDI
21 Kasım 2022 Pazartesi - 11:48

LATİN AMERİKA’DA VARLIĞINI GÜÇLENDİRİYOR

Emirates, Latin Amerika’daki uçuş ağını güçlendirerek Rio de Janeiro ve Buenos Aires seferlerine yeniden başladı. Havayolu, Brezilya’daki iki önemli noktaya ve Arjantin’in başkentine seferlerini yeniden başlattı.

LATİN AMERİKA’DA VARLIĞINI GÜÇLENDİRİYOR

Dubai çıkışlı ve varışlı olarak haftada dört kez yapılacak seferler, Rio de Janeiro ve Buenos Aires arasında bağlantı sağlıyor. Brezilya ve Arjantin’in başkenti arasındaki direkt sefer Emirates ile bölgede seyahat etmeyi kolaylaştırıyor.

SAMBA DANSÇILARI KARŞILADI

Emirates, COVID-19 salgını nedeniyle askıya alınan Güney Amerika’daki iki uçuş noktası Rio de Janeiro ve Buenos Aires seferlerini yeniden başlattı.

Boeing 777 uçağıyla yapılan EK247 sefer sayılı uçuşu Brezilya ve Arjantin’de sıcak bir karşılamaya sahne oldu. Rio de Janeiro’daki RIOgaleão, havayolu şirketinin şehre dönüşünü geleneksel bir su takı karşılama töreni ile kutladı. Yolcular ve kabin ekibini karşılayan samba dansçıları havalimanı yönetim ekibinin de katıldığı törende eğlenceli bir kültürel performans sergilediler.

Emirates yöneticileri arasında yer alan Amerika Kıtası Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Salem Obaidalla ve Brezilya Müdürü Stephane Perard, Dubai-Rio de Janeiro-Buenos Aires seferlerinin yeniden hayata geçmesini Buenos Aires uçuşuna devam etmeden önce sembolik bir kurdele kesme töreni ile kutladılar.

COŞKULU TANGO GÖSTERİSİ

EK247 sefer sayılı uçuş, Buenos Aires’in Ezeiza kentindeki Ministro Pistarini Uluslararası Havalimanı’nda aralarında Ulaşım Bakanı Alexis Raúl Guerrera, Turizm Bakanı Matías Lammens, Sivil Havacılık Direktörü Paola Tamburelli’nin yer aldığı Arjantinli yetkililer ile Ezeiza Havalimanı Genel Müdürü Sebastian Villar Guarino ve havalimanı yönetim ekibindeki diğer isimlerin yanı sıra IMPROTUR Uluslararası Pazarlar Direktörü Oscar Suarez ve BAE’nin Arjantin Cumhuriyeti Büyükelçisi Saeed Abdulla Saif Joula Alqemzi tarafından karşılandı. Buenos Aires’teki karşılama etkinliğinde Arjantin Turizm Kurulu (INPROTUR) tarafından organize edilen coşkulu bir tango dansı gösterisi yapıldı.

İlk kez 2012 yılında başlayan Arjantin seferlerinin yeniden hayata geçmesiyle, Emirates, Dubai dâhil 130’dan fazla uçuş noktasından oluşan, pandemi öncesi uçuş ağının %90’ından fazlasını yeniden faaliyete geçirdi. Dubai’den Buenos Aires’e Rio de Janeiro aktarmalı olarak yapılacak uçuş haftada dört kez EK247/EK248 sefer sayılarıyla gerçekleştiriliyor.

EK247 sefer sayılı uçuş haftanın dört günü Dubai’den 08:05’te kalkış yaparak Rio de Janeiro’ya 15:25’te varıyor. 1 saat 45 dakikalık bir aktarma sonrası, uçak 17:10’da Arjantin için kalkış yaparak 20:40’ta Buenos Aires’e varıyor. EK248 sefer sayılı dönüş uçuşu Buenos Aires’teki Ezeiza Uluslararası Havalimanı’ndan 22:20’de kalkıyor ve sonraki gün 01:10’da Rio de Janeiro’ya varıyor. Sonrasında ise 02:55’te tekrar kalkış yaparak merkezi Dubai’ye 23:35’te varıyor.

*Uçuş saatleri yerel saatlere göre belirtilmiştir.

 
SELÇUK BAYRAKTAR PAYLAŞTI: ‘KIZILELMA’ HAREKET HALİNDE
 
THY UÇAĞI ANTALYA'YA ACİL İNİŞ YAPTI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SELÇUK BAYRAKTAR PAYLAŞTI: ‘KIZILELMA’ HAREKET HALİNDE
Son dakika... Selçuk Bayraktar, 'Kızılelma'nın apronda veya taksi yolunda ...
BALİNA TOPRAĞA SAPLANDI!
Bir balina cinsi olan 'Beluga' ismiyle bilinen Airbus A300-600St (Süper ...
ALMAN GAZETESİ’NDEN BOLAT’A ÖVGÜ: ERDOĞAN'IN KAPTANI
Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung Gazetesi’nde Andreas Mihm imzalı ...
 
HİNTLİ HAVAYOLU TCI’YI TERCİH ETTİ
Hindistan’ın yeni havayolu şirketi Akasa Air, kabin içi ürünleri için ...
UÇAK KALKIŞTA İTFAİYE ARACINA ÇARPTI
Peru'nun başkenti Lima'da kalkışa hazırlanan bir uçak, o sırada piste ...
ORTAK UÇUŞLARI BAŞLATTILAR
Emirates ve Air Canada, global uçuş ağlarını genişletmek ve yolcu deneyimini ...
 
THY'DEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETİM GÖREVLİLERİNE İNDİRİM
Türk Hava Yolları ile Türkiye Ulusal Ajansı arasında Erasmus+ ve/veya ...
MOSKOVA-İSTANBUL UÇAĞINA BOMBA İHBARI
Moskova-İstanbul seferini yapan Rus havayolu şirketi Aeroflot’a ait uçağa bomba ihbarı yapıldı.
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA METRO ÇIKIŞINA 1923 ZİL
İGART Sanat Projeleri Yarışması’nın 1'incisi ‘Saya’nın Sesi’ eseri, Türkiye’nin ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası