pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
8 Nisan 2019 Pazartesi - 13:20

KLM İSTANBUL HAVALİMANI’NDA

Hollanda Kraliyet Havayolları KLM, 7 Nisan 2019 Pazar günü İstanbul Havalimanı’ndan ilk İstanbul-Amsterdam uçuşunu gerçekleştirdi. Saat 17.00’da gerçekleştirilen ilk seferini tamamlayan KLM, bundan sonraki uçuşlarını İstanbul Havalimanı üzerinden yapacak.

KLM İSTANBUL HAVALİMANI’NDA

Geçtiğimiz hafta Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na gerçekleştirilen büyük taşınma sonrasında Hollanda Kraliyet Havayolları KLM’de ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Günlük olarak İstanbul-Amsterdam seferlerine  devam eden KLM, Amsterdam’ın yanı sıra yolcularını Amsterdam Schiphol Havalimanından aktarmalı olarak dünyanın her yerine ulaştırıyor.

SALEMİ: İSTANBUL HAVALİMANI’NDAN UÇTUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ

KLM Havayolları, 2013 yılında hazırlıklarına başlanan ve benzerine az rastlanır büyüklükte bir inşa sürecinin ardından ilk etabı tamamlanan İstanbul Havalimanı üzerinden uçuşlarını gerçekleştirmeye başladı. İlk uçuşun ardından açıklama yapan Air France-KLM Doğu Akdeniz Genel Müdürü Jerome Salemi, “Dünyanın en büyük havalimanı olan İstanbul Havalimanı’ndan uçuşlarımızı gerçekleştirmeye başladık. İstanbul Havalimanı’nın Türkiye havacılık sektörüne yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlarla önemli katkılarının olacağına eminiz. Air France-KLM olarak bizlere de katkı sağlayacağına inandığımız İstanbul Havalimanı’ndan uçuşlarımızı gerçekleştireceğimiz için mutluyuz. KLM’in ödüllü hizmetlerini daha üst düzey standartlarla destekleyecek olan Istanbul Havalimanı, KLM yolcularının üst düzey teknoloji ve gelişmiş seyahat standartları ile taşınmasına yardımcı olacak” dedi.

İstanbul Havalimanı ilk etabıyla 90 milyon yolcu kapasitesine sahipken tamamlandığında 6 bağımsız pisti, 500 uçaklık apron sahası, 70 bin araçlık otoparkı ve 200 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı olacak.

Air France-KLM Hakkında:

Güçlü Avrupa temeline sahip küresel lider Air France-KLM Grubu’nun ana faaliyet alanları yolcu taşıma, yük taşıma ve hava taşıtı bakım işlemlerinden oluşmakta. Air France-KLM Avrupa’dan kalkış yapan uluslararası uçuşlarda lider bir grup konumunda.  Air France-KLM; Air France, KLM Royal Dutch ve Transavia sayesinde, müşterilerine 116 ülkede 314 varış noktasına sahip bir ağa erişim olanağı sunmakta. 548 uçaklı filosuyla 2017 yılında, 101,4 milyon yolcu taşıyan Air France-KLM, çoğu Paris-Charles de Gaulle ve Amsterdam-Schiphol’daki merkezlerinden olmak üzere günlük 2300 adede kadar uçuş düzenlemekte. Sık seyahat edenlere özel olarak tasarlanmış Flying Blue programı 15 milyon üyesi ile Avrupa’da en çok tercih edilen programların başında gelmekte. Air France-KLM, ortakları Delta Air Lines ve Alitalia ile birlikte günlük 275’in üzerinde uçuşla dünyanın en büyük transatlantik ortak girişimini işletmekte. Grup ayrıca kargo taşımacılığı ve havacılık bakım çözümleri de sunmakta. Air France-KLM, toplamda 19 havayolu üyesi bulunan ve müşterilerine 175’in üzerinde ülkede 1150’den fazla varış noktasına günlük 14.500’ün üzerinde uçuş düzenleyen bir ağa erişim imkanı sunan SkyTeam ittifakının üyesi.

 
SABİHA GÖKÇEN'E 83 İLAVE UÇAK İNDİ
 
TAV 4 BİN 500 KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARIYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SABİHA GÖKÇEN'E 83 İLAVE UÇAK İNDİ
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nı, Atatürk Havalimanı'ndan ...
BİR TEŞEKKÜR DE MEHMET ATEŞ’TEN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkan ve Genel Müdür Vekili Mehmet Ateş, Atatürk ...
THY’DEN BASINA TEŞEKKÜR MEKTUBU
Türk Hava Yolları(THY) tarihi taşınma sırasında görev yaparak 'Büyük Göç’ün ...
 
TAV’DAN DUYGUSAL VEDA FİLMİ
TAV Havalimanları, 6 Nisan Cumartesi saat 02.00’de İstanbul’dan Singapur’a ...
HAVADAN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ
Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma tamamlandı. Taşınmanın ...
THY YÜZDE 84 PERFORMANSLA BAŞLADI
Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün İstanbul Havalimanı’ndaki ...
 
İLK GÜN DOLDU TAŞTI
Dünya sivil havacılık tarihinin en büyük taşınmasının tamamlanmasıyla ...
EKŞİ İLK YOLCULARI KABİNDEN UĞURLADI
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, taşınma sonrası İstanbul Havalimanı’ndan ...
KADRİ SAMSUNLU'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
İGA CEO’su Kadri Samsunlu İstanbul Havalimanı’nın hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür etti
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası