pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
18 Mayıs 2023 Perşembe - 15:37

EUROLEAGUE FINAL FOUR BAŞLIYOR

Turkish Airlines EuroLeague Final Four bu hafta ikonik basketbol şehirlerinden Litvanya’nın Kaunas şehrinde başlıyor.

EUROLEAGUE FINAL FOUR BAŞLIYOR

Turkish Airlines EuroLeague Final Four 2023 Yeni Metaverse, EuroLeague Land ile başlıyor

19-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Avrupa'nın en üst düzey basketbol turnuvasında, Avrupa’nın en iyi dört takımı FC Barcelona (İspanya), Olympiacos Piraeus (Yunanistan), AS Monaco (Monako) ve Real Madrid (İspanya) şampiyonluk unvanı için yarışacak. Karşılaşmalar 15.000’den fazla seyirciyi ağırlama kapasitesine sahip olan Zalgirio Arena 'da gerçekleştirilecek. Kaunas bu yıl yapacağı ev sahipliğiyle birlikte etkinliğe daha önce ev sahipliği yapmış önemli şehirler arasına katılacak.

Türk Hava Yolları, EuroLeague Basketbol iş birliğiyle bu yıl ikincisi gerçekleştirilen EuroLeague Land Metaverse’ü bir kez daha taraftarlarla buluşturdu. Final Four’a katılan takımlar etrafında inşa edilen bu yeni dünya euroleagueland.net web sitesine girerek keşfedilebilir.

Taraftarlar platformda yeni metaverse oyunlarını oynarken jeton toplayıp hayallerindeki basketbol sahasını inşa edebilirler. Kullanıcılar avatarlarını oluşturmanın yanı sıra, kendi avatarlarına sahip hayranı oldukları oyuncularla da vakit geçirebilecekler. Euroleague’in sosyal medya kanallarını takip ederek metaverse’de oyuncularla ne zaman buluşulabileceği öğrenilebilir.

Kaunas şehrindeki Unity Square’de kurulan Fan Zone alanında taraftarlar, mini sahada kurulan basketbol şut oyunu, 50.000 Miles&Smiles Mili ödüllü en uzun atlama ve havada kalma süresini ölçen Jump & Dunk yarışması ve iki kişinin yarışacağı basketbol oyunu da dahil olmak üzere birçok etkinliğe katılma şansına sahip olacaklar. Ayrıca ziyaretçiler Fanzone alanına girişte verilecek Türk Hava Yolları biniş kartı ile çekilişe katılabilecek, uçak bileti ve Final Four Final maç bileti gibi sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak.

Milli bayrak taşıyıcı, ilk kez 2019’da hayata geçirdiği ödüllü “Flight Time” yarışmasını bu sene de gerçekleştirecek. Oyuncuların en dikkat çekici sıçramalarının ardından havada geçirdikleri süreyi ölçen “Flight Time” yarışması, teknoloji ortağı Hawk Eye Innovations iş birliğiyle gerçekleştiriliyor. Final Four boyunca tek sıçramada daha uzun süre havada kalan yıldız oyuncuya ‘’Flight Time Şampiyonu’’ ödülünün yanı sıra Miles&Smiles’dan mil hediyesi verilecek.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat,“Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olarak geniş uçuş ağımızla 5 kıtada milyonlarca insanı sevdikleriyle bir araya getiriyoruz. Kültür ve milliyetten bağımsız olarak insanları birleştirme özelliğine sahip olan basketbol tutkusu, Turkish Airlines Euroleague'in uzun süredir ortağı ve isim sponsoru olmamızın en temel sebeplerindendir. Bu yıl Litvanya'nın Kaunas kentinde düzenlenen Final Four heyecanını dünyanın dört bir yanındaki taraftarlarla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Avrupa’nın en üst basketbol turnuvasında yarışan tüm takımlara başarılar diliyor, tüm taraftarları ‘’Taraftar Alanımızda’’ ve online kanallarımızda bu eşsiz heyecana ortak olmaya davet ediyoruz “dedi. 

Euroleague Basketbol Başkanı Dejan Bodiroga, “Dünyanın dört bir yanından binlerce basketbol hayranını Final Four’da ağırlamak bir zevk. Kaunas şehri, 19-21 Mayıs tarihleri arasında basketbolun merkez üssü olacak ve Kaunas’ın arenasında ve sokaklarında yaşayacağımız atmosferin eşsiz olacağına eminim. Türk Hava Yolları’na süregelen destekleri ve güvenleri için teşekkür etmek istiyorum. Ortaklığımız, milyonlarca kişinin bizi izlediği Final Four gibi özel bir anda hayranlarımıza mümkün olan en iyi deneyimi sunmaya devam etmenin anahtarıdır’’ifadelerini kullandı.

Final Four'un açılış maçı, 19 Mayıs Cuma günü saat 18.00‘de (yerel saat) Olympiacos Piraeus (Yunanistan) ile AS Monaco (Monako) arasında gerçekleşecek. Günün son maçı ise saat 21.00'de (yerel saat) FC Barcelona (İspanya) ve Real Madrid (İspanya) derbi mücadelesi ile devam edecek.

21 Mayıs Pazar günü mağlup takımların üçüncülük mücadelesinin ardından turnuvanın şampiyonu final maçında belli olacak.

 
İGA’NIN YATIRIMIN SOSYAL GETİRİSİ RAPORU
 
İLK F-16’LAR ‘ÖZGÜR’LEŞTİRİLDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İGA’NIN YATIRIMIN SOSYAL GETİRİSİ RAPORU
İGA İstanbul Havalimanı, sosyal yatırım programı kapsamında gerçekleştirdiği ...
IATA ÜÇ ÖNCELİĞİ AÇIKLADI
IATA, yer hizmetlerinde üç önceliği açıkladı: İşe Alım ve Elde Tutma, ...
YOLCULAR 2022'DE HAVAYOLUNU TERCİH ETTİ
Otobüs bileti fiyatlarındaki artış, vatandaşların havayolu ulaşımına yönelmesine ...
 
SİNGAPUR HAVA YOLLARI’NDAN TARİHİ REKOR
Singapur Hava Yolları Grubu, 76 yıllık tarihindeki en yüksek net kârı ...
THY BASIN MÜŞAVİRLİĞİNİN ACI GÜNÜ
Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği’nde görevli Banu Sandıkoğlu Küçük hayatını kaybetti.
EMIRATES GRUBU 2022-23 SONUÇLARINI AÇIKLADI
Grup, yıllık kârını 3 milyar dolar olarak açıklayarak yeni bir kâr ve ...
 
THY BİLETLERDE SEÇİM DÜZENLEMESİNE GİTTİ
Türk Hava Yolları, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci ...
PEGASUS’TAN BİLETLERE SEÇİM DÜZENLEMESİ
Pegasus Hava Yolları, 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ...
JUMBO JET’İN İNİŞ TAKIMLARI KOPTU
Acil iniş yapan Lüksemburglu Cargolux şirketine ait Boeing 747 jumbo jetin ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası