pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
26 Ekim 2022 Çarşamba - 10:49

ENTERPRISE VE PEGASUS’TAN İŞ BİRLİĞİ

Kiralama şirketi Enterprise Rent A Car’ın ana franchise sahibi Enterprise Türkiye, Pegasus Hava Yolları ile önemli bir iş birliğine imza atarak, araç kiralama hizmetini farklı bir boyuta taşıyor.

ENTERPRISE VE PEGASUS’TAN İŞ BİRLİĞİ

BOLPUANLAR UÇAK BİLETİNE ÇEVRİLEBİLECEK

Enterprise Türkiye, ayrıcalıklı araç kiralama hizmetini farklı avantajlarla birleştiren yeni bir iş birliğine imza attı. Enterprise Türkiye ve Pegasus Hava Yolları gibi sektörünün iki öncü ismini bir araya getiren iş birliği kapsamında; araç kiralama hizmetinden faydalanan kullanıcılar kazanacakları BolPuanları biriktirerek bunları kolayca uçak biletine çevirme şansını elde ediyor.

EKİM SONUNA KADAR 15 BİN PUAN

İş birliği dahilinde Enterprise Türkiye’nin mobil uygulamasını ve web sitesini kullanan ya da yaygın ofis ağını tercih eden Pegasus Hava Yolları’nın Bol Bol üyelerine, her araç kiralama hizmetinin ardından hediye puan hakkı sunuluyor. Toplamda 10 milyon BolPuan’ın dağıtılacağı iş birliği çerçevesinde, kullanıcılar Ekim sonuna kadar yapacakları kiralama başına 15 bin puan toplayabiliyor. Kullanıcılar söz konusu 15 bin puan ile de yurt içi ve yurt dışı uçak bileti alma şansı elde ediyor.

“HEM DAHA HIZLIYIZ HEM DE DAHA AYRICALIKLIYIZ”

Pegasus Hava Yolları ile yapılan iş birliğinin araç kiralama hizmetini farklı bir boyuta taşıdığını vurgulayan Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün, “Sektörde elde ettiğimiz güçlü konuma paralel olarak hem teknolojik altyapımızı sürekli yeniliyor hem de müşterilerimize farklı avantajlar sağlıyoruz. Bu kapsamda Pegasus Hava Yolları ile yaptığımız iş birliği de çok kıymetli… Bu iş birliği ile Enterprise Türkiye’nin ayrıcalıklarına bir yenisi daha eklendi” diye konuştu.

“Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla her zaman bir adım ileriyi hedeflerken, farklı iş birlikleri ile kullanıcılarımızın karşısına çıkmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanan Tangün, “Yaptığımız yatırımların ve hayata geçirdiğimiz iş birliklerinin ardından artık hem daha hızlıyız hem de müşterilerimize daha da yakınız” dedi.

ÖZTÜRK: KAZANÇ SAĞLAYACAK İŞ BİRLİKLERİ GERÇEKLEYTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk ise “Enterprise ile gerçekleştirdiğimiz bu kıymetli iş birliği kapsamında, BolBol üyelerimiz araç kiralarken aynı zamanda Pegasus’tan uçak biletine dönüştürmek için kullanabilecekleri BolPuanlar kazanıyor. 1 yıl boyunca farklı kampanyalarla; BolBol üyelerine toplamda 10 milyon BolPuan kazandıracak bu çalışma, Pegasus BolBollulara, BolPuanlarını kullanarak diledikleri yere seyahat etme imkânı sunuyor. Yıl boyunca farklı kurgularla BolBol üyelerimize kazanç sağlayacak iş birlikleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

KAMPANYA 31 TEMMUZ 2023’E KADAR DEVAM EDECEK!

Toplamda 10 milyon puanın dağıtılacağı kampanya 31 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya dahilinde dönem dönem farklı ayrıcalıklar sunulacak. Pegasus Hava Yolları’nın BolBol üyeleri, Enterprise Türkiye’nin mobil uygulamasını kullanarak yapacakları her 1 TL’lik harcama karşılığında 5 BolPuan elde edebilecek. Kullanıcılar bu kapsamda Ekim ayının sonuna kadar kiralama başı maksimum 15 bin puan kazanabilecek. Ayrıca Pegasus Hava Yolları’nın BolBol üyeleri, Enterprise Türkiye’nin web sitesini tercih ederek yapacakları her 1 TL’lik harcama karşılığında ise lansmana özel 3 BolPuan elde ederken, yine Ekim ayı sonuna kadar kiralama başına maksimum 7 bin 500 puan toplayabilecek.

 
AZANS PERSONELİNE ACİL DURUM EĞİTİMİ
 
TAV’DAN DOKUZ AYDA 753 MİLYON AVRO CİRO
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AZANS PERSONELİNE ACİL DURUM EĞİTİMİ
DHMİ Havacılık Akademisi’nde Azerbaycan Hava Seyrüsefer Hizmet Sağlayıcı ...
HAVA YOLU YOLCUSU YÜZDE 69 ARTTI
Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI), bu yılın ilk 6 ayında hava yolunu ...
THY’DEN ÖNEMLİ RUSYA AÇIKLAMASI
Türk Hava Yolları (THY), Rusya’ya seyahat edecek yolcularına yönelik önemli bir açıklama yaptı
 
THY İLE TOGG İŞ BİRLİĞİNE GİTTİ
Türk Hava Yolları (THY) ile Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) iş birliğine gitti
THY’DEN AİLELERE ÖZEL İNDİRİM
Türk Hava Yolları, yurt içi uçuşlarda ailelere özel yüzde 20 indirim yapacak
SUUDİ ARABİSTAN DEV SİPARİŞİN ARİFESİNDE
Suudi Arabistan, körfez ülkelerinin büyük havayolları ile rekabet edebilmek ...
 
THY ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI
Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olan Türk Hava Yolları, finalde ...
KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Seul-Cebu seferini yapan Kore Hava Yolları’na ait Airbus 330 tipi uçak ...
AIRBUS 330 PİSTTEN ÇIKTI
Son dakika... Kore Hava Yolları’na ait Airbus A330 tipi uçak, Cebu Uluslararası ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası