pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
AJET İLK UÇUŞUNU YAPTI
AJET İLK UÇUŞUNU YAPTI
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
11 Eylül 2021 Cumartesi - 14:15

EMIRATES’TEN DUBAI VE EXPO 2020 KAMPANYASI

Emirates, Dubai ve Expo 2020'yi ziyaret etmek için şimdi daha fazla neden sunuyor. Havayolunun global kampanyası önümüzdeki ayları kapsayan özel promosyonlarla çeşitli yolculara hitap etmeyi amaçlıyor.

EMIRATES’TEN DUBAI VE EXPO 2020 KAMPANYASI

Expo 2020 Dubai Premium İş Ortağı ve Resmi Havayolu Emirates, bu kış sezonunda Dubai’yi tüm dünyaya tanıtmaya yönelik global bir kampanya ile en yeni çalışmasını hayata geçirdi. Havayolunun tüm global pazarlarında bu hafta başlatılan Expo 2020 Dubai Erken Rezervasyon kampanyası, uçuşları için erken rezervasyon yaptıran yolculara Dubai biletlerinde %20’ye varan indirim sunuyor.

Emirates Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"Dubai gerçekten herkese hitap ediyor ve şehrimizin Expo 2020'ye ev sahipliği yaptığı bu kış, hayatta bir kez yaşanacak, çeşitli deneyimlerle ziyaretçilere yönelik heyecan verici aktivitelerin sayısı artacak. Dubai merkezli havayolu şirketi olan Emirates, Dubai'yi ziyaret etmeyi ve seyahat planlarını daha da cazip hale getirmek için bir çok çalışma başlatıyor. Geçtiğimiz ay, Expo süresi boyunca Dubai'ye seyahat eden tüm Emirates yolcularına ücretsiz olarak Bir Günlük Expo Giriş Bileti vereceğimizi duyurduk ve Skywards üyelerimiz için "Dakika başına mil" kampanyasını hayata geçirdik. Bugün tüm pazarlarımızda Dubai'ye yapılacak uçuşlar için erken rezervasyon indirimini başlatıyoruz. Önümüzdeki haftalarda, aileler için özel hazırlanan kampanyalarımızı, "My Emirates Pass" ürünümüzün özel Expo versiyonunu, BAE'nin 50. yıldönümünü kutlamaya yönelik kampanyamızı ve daha fazlasını sunmaya hazırlanıyoruz, bizi takip etmeye devam edin."

Dubai'yi ister tek başınıza ister ailenizle keşfetmek ya da arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelmek için ziyaret edin, bu kış sezonu Dubai'ye seyahat etmek için en ideal zaman.

Emirates'in güncel özel promosyonları arasında şunlar bulunuyor:

Erken rezervasyon indirimi: Bu özel kampanya, 26 Eylül 2021 ve 31 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak seyahatlerde Dubai için satın alınan gidiş dönüş bilet rezervasyonları için geçerli olacak. 30 Eylül 2021 tarihine kadar Emirates.com.tr, Emirates iletişim merkezi veya satış noktaları ya da seyahat acenteleri üzerinden yapılacak rezervasyonlar için geçerlidir. Kampanya Emirates Business ve Ekonomi baz bilet fiyatları üzerinden Saver, Flex, Flex+ tarifelerinde geçerlidir. *

Ücretsiz Bir Günlük Emirates Expo Giriş Bileti: Sabırsızlıkla beklenen Expo 2020 mega etkinliği boyunca diledikleri tarihte Dubai'yi ziyaret eden veya Dubai üzerinden seyahat eden Emirates yolcuları, Emirates'ten rezervasyon yaptırdıkları her uçuş bileti için ücretsiz bir günlük Emirates Expo Giriş Bileti hakkı kazanacak. Bu promosyonla ilgili daha fazla bilgi için, lütfen kampanyaya özel sayfayı ziyaret edin.

Dubai'de dakika başına bir mil kazanın: Emirates yolcuları, 1 Ekim 2021 ve 31 Mart 2022 tarihleri arasında Dubai'de geçirecekleri her bir dakika için 1 Skywards Mili kazanma şansına sahip olacak. Programa 31 Mart 2022 tarihinden önce kayıt yaptıran yeni ve mevcut Emirates Skywards üyeleri kampanyaya Emirates.com.tr üzerinden kayıt yaptırarak ve 5000 Mile kadar mil kazanabilirler. Kampanya Expo 2020 Dubai süresince yapılacak seyahatler için 1 Ağustos 2021 ve 31 Mart 2022 tarihleri arasında satın alınan tüm Emirates biletlerinde geçerlidir. Emirates tarafından pazarlanan ve Flydubai tarafından Emirates (EK) uçuş numarası ile gerçekleştirilen uçuşlar da kampanya kapsamında yer alıyor.

Emirates, uluslararası sınırların yeniden açılmasıyla ve seyahat kısıtlamalarının azalmasıyla, 120'den fazla uçuş noktasına yolcu seferlerini yeniden başlattı ve halihazırda İstanbul’dan haftada 18 sefer gerçekleştiriyor.

Dubai'yi Emirates ile keşfedin

2020 Temmuz ayında uluslararası iş ve tatil amaçlı turizm faaliyetlerini güvenli bir şekilde yeniden başlatan Dubai, özellikle kış sezonunda dünyanın en popüler tatil noktalarından biri olmayı sürdürüyor. Güneşli plajları ve kültürel miras etkinliklerinden birinci sınıf otel ve eğlence merkezlerine kadar, Dubai çok çeşitli alternatifler sunuyor. Dubai, ziyaretçilerin sağlık ve güvenliğini sağlamak amacıyla aldığı kapsamlı ve etkili tedbirleri onaylayan Dünya Seyahat ve Turizm Konseyinden (WTTC) Güvenli Seyahat onayı alan dünyanın ilk şehirlerinden biri olmuştur.

Expo 2020 Dubai

Dubai, Ekim 2021 ve Mart 2022 tarihleri arasında tüm dünyayı Expo 2020'de ağırlayacak. Connecting Minds, Creating the Future temasıyla düzenlenecek olan Expo 2020 Dubai, dünyanın dört bir yanından en iyi iş birliği, yenilikçilik ve yardımlaşma örneklerini sergileyerek insanlara ilham vermeyi hedefliyor.

Expo 2020 Dubai Orta Doğu, Afrika ve Güney Asya (MEASA) bölgesinde şimdiye kadar gerçekleşen ilk World Expo etkinliğidir. Altı aylık program, zengin içeriklere sahip temalı haftalar, eğlence ve eğlenerek eğitim etkinlikleri gibi her yaş ve ilgi alanına uygun deneyimlerle birlikte sunulacak. Sanat ve kültür tutkunlarının yanı sıra yemek ve teknoloji meraklıları da sergiler, seminerler, performanslar, canlı gösteriler ve daha fazlasını keşfetme şansına sahip olacak. Ziyaretçiler, kendi ülkeleriyle buluşmak için ulusal standlarına uğrayabilir veya diğer 190 ülkenin standlarını ziyaret edebilirler. Mimari meraklıları Expo 2020 alanında pek çok ilham verici tasarımla çevrili olacak, yarının dünyasında bir fark yaratan geleceğin inovasyonlarıyla ilgilenenler ise tematik ve özel standlara uğrayabilirler.

 
DHMİ SPOR’UN YENİ YÖNETİMİNDEN KESKİN’E ZİYARET
 
ERBİL HAVALİMANINA İHA İLE SALDIRI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DHMİ SPOR’UN YENİ YÖNETİMİNDEN KESKİN’E ZİYARET
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Spor Kulübü’nün 19. Olağan Genel ...
THY AĞUSTOS 2021 RAKAMLARINI AÇIKLADI
Türk Hava Yolları(THY), Ağustos 2021 yılına ait trafik sonuçlarını açıkladı
ABD ORDUSUNA İLK UH-72B LAKOTA
Airbus, ABD Ordusu Ulusal Muhafızlarının UH-72B Lakota helikopter siparişinin ilkini teslim etti
 
FLY SERVICE’İN RUHSATI İPTAL EDİLDİ
Türkiye’de çok sayıda havalimanında havayolu şirketlerine temsil ve gözetim ...
THY 70 SAFA DENETLEMESİNDEN NEREDEYSE SIFIR BULGUYLA ÇIKTI
Türk Hava Yolları uçaklarına yurt dışında son bir yılda 70 SAFA denetlemesi ...
E-5’TEN UÇAK GEÇTİ
Atatürk Havalimanı apronunda bekleyen hurda uçaklardan biri daha satıldı. ...
 
THY’NİN A330 UÇAĞININ MOTORUNDAN ÇIKAN ALEVLER GÖRÜNTÜLENDİ
Türk Hava Yolları’nın önceki gün İstanbul-Johannesburg seferini yapan ...
ROLLS-ROYCE'TA HEDEF NET SIFIR KARBONLU GELECEK
Rolls-Royce, 2030 yılına kadar kendi faaliyetleri ve tesislerinden kaynaklanan ...
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA HIZLI PASAPORT GEÇİŞ SİSTEMİ YAYGINLAŞIYOR
İstanbul Havalimanı'nda, yolcular "Hızlı Pasaport Geçiş Sistemi" ile yaklaşık ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası