pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
YERLİ MOTORLA EN YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKTI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
GAZİPAŞA-ALANYA CORENDON'U KARŞILADI
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
9 Temmuz 2022 Cumartesi - 00:51

EMIRATES'TEN SEYAHATLER İÇİN İPUCU

Çok sayıda kullanışlı dijital ve uzaktan check-in seçeneğiyle havayolu, yaklaşan yoğun seyahat döneminde yolcularına hızlı bir seyahat hizmeti sağlamak için hiçbir çabadan kaçınmıyor

EMIRATES TEN SEYAHATLER İÇİN İPUCU

Yolcuların bayram döneminde uçuşlarından en az 3 saat önce havalimanına gelmeleri tavsiye ediliyor.

Tüm yolcuları çok çeşitli çevrimiçi ve uzaktan check-in seçeneklerini keşfetmeye teşvik eden Emirates, 8 Temmuz'dan itibaren başlayan Bayram ve Dubai okul tatillerinin en yoğun seyahat döneminde, kesintisiz seyahat sağlamak için çok sayıda akıllı teknoloji gelişimine yatırım yaptı.

Havayolu, yolculara uçuşlarından en az 3 saat önce havalimanına gelmelerini ve seyahat edecekleri noktalar için gerekli tüm belgelere sahip olmalarını tavsiye ederek, seyahat deneyimini daha da geliştirmenin ve gecikmeleri önlemenin çeşitli yollarını paylaştı;

Emirates Uygulamasını kullanın

Seyahat planlarınızın parmaklarınızın ucunda olması için Emirates uygulamasını indirin. Uygulama, kullanıcıların uçuş rezervasyonu yapmasına, değiştirmesine, dijital biniş kartı indirmesine, yemeklerini önceden planlanmasına, şoförlü araç hizmeti rezervasyonu yapmasına ve hatta uçak içi eğlence sisteminde izleyecekleri filmleri önceden planlamasına olanak tanır.

COVID-19 seyahat gereksinimlerini önceden kontrol edin

Emirates, ekstra sağlık ve güvenlik kontrollerine zaman olması için yolcuların uçuşlarından en az üç saat önce havalimanına gelmelerini tavsiye ediyor. Uçuşlarda yüz maskeleri zorunludur. Çeşitli ülkeler için seyahat gereksinimleri sık sık değiştiğinden yolculara COVID 19 test gerekliliklerini, Dubai ve Emirates'in dünya çapındaki tüm uçuş noktalarına seyahat için gerekli sağlık belgelerini kontrol etmeleri önerilir.

WhatsApp COVID-19 Seyahat Desteği için kaydolun

Dubai'deki yolcular, popüler uçuş noktaları için WhatsApp üzerinden en son seyahat gereksinimleri hakkında bilgi alabilirler. Bu bilgiler, yolcu hizmetleri ekibinin sahip olduğu ve günlük olarak güncellenen en son verilerden oluşuyor.

Ajman’da uzaktan check-in yapın

Kuzey emirliklerinden seyahat edenler, Ajman Merkez Otobüs Terminali'nde 24 saatlik Check-in hizmetinden yararlanabilir, uçuştan 4 saat öncesine kadar check-in yapabilir, sağlık belgelerini ibraz edebilir, bagaj teslim edebilir ve biniş kartlarını alabilirler. Yolcular daha sonra 20 AED karşılığında bir otobüs bileti satın alabilir ve gün boyunca 04:00 - 23:30 saatleri arasında düzenli otobüs seferleri ile doğrudan Emirates Terminal 3'e gidebilir, havalimanına vardıklarında uçuşlarına devam edebilirler.

Çevrimiçi Check-in yapın

Yolcular, www.emirates.com adresindeki online check-in seçeneğini kullanarak uçuşlarından 48 saat önce online check-in yapabilirler. Online Check-in sayesinde yolcular koltuk ve yemek seçimi yapabilir veya herhangi bir son dakika bilet yükseltme seçeneğinden yararlanabilir. Havalimanında, özel bagaj teslim masalarına bagaj bırakmak ve çoğu uluslararası havalimanında kullanılabilen dijital biniş kartı indirmek çevrimiçi Check-in ile çok kolay.

6. Seyahatten önceki gece bagajınızı bırakın

Dubai'den seyahat ediyorsanız erken check-in yapabilir ve kalkıştan 24 saat önce bagajınızı havalimanına bırakabilirsiniz veya ABD'ye ya da Tel Aviv'e uçuyorsanız kalkıştan 12 saat önce havalimanına gelebilir, doğrudan pasaport kontrol bölümüne geçebilirsiniz.

7. Evden Check-in Servisinden yararlanın

Emirates evden check-in hizmeti, Dubai ve Sharjah'da sunulan ve DUBZ tarafından gerçekleştirilen Emirates’in özel bir hizmetidir. DUBZ personeli, evinizde, otelinizde ve ofisinizde check-in işlemlerinizi tamamlar, siz günün geri kalanında keyifle vakit geçirirken bagajınızı uçağa kadar götürür. Bu özel hizmet için uçuşunuzdan en az 24 saat önce rezervasyon yaptırabilir ve ödemesini yapabilirsiniz. Uçağınız kalkışından altı saat öncesine kadar havalimanı check-in işlemine devam edebilirsiniz. First Class rezervasyonlar için evde check-in hizmeti ücretsizdir.

8. Havalimanında Self Check-in kiosklarını kullanın

Havalimanında hızlı ve kolay bir seçenek de self check-in kiosklarıdır. Yolcular, dokunmatik kiosk üzerindeki adımları takip ederek check-in işlemini tamamlayabilir veya kiosku cep telefonu ile dokunmadan çalıştırabilirler. Aynı anda seyahat planınızı görüntülemek, koltuğunuzu seçmek ve Emirates Skywards numaranızı eklemeniz de mümkün. Online check-in yapan yolcular için bagaj teslim alanını kullanma seçeneği de mevcut.

9. Biyometrik Yoldan Yararlanın

Akıllı Tünel, pasaport kontrolü için dünyada bir ilktir; bu tünel sayesinde yolcular insan müdahalesi veya fiziksel bir pasaport damgası gerekmeden pasaport kontrollerini gerçekleştirebilir ve ilgili makamlardan onay alabilirler. Kaydolmak için gereken tek şey, yüz verilerini yakalamak için check-in sırasında hızlı bir fotoğraftır. Yolcular check-in yapabilir, pasaport işlemlerini gerçekleştirebilir, B bölgesinde bulunan dinlenme salonuna girebilir, yalnızca yüz tanıma yoluyla veya biniş kartını kullanarak seçili kapılardan uçaklarına binebilirler.

10. Akıllı kapıları kullanın

Emirates Terminal 3'teki Akıllı Kapıları kullanmak için kaydolun ve Dubai'ye varışınızda pasaport kontrolünüzü hızlandırın. BAE vatandaşıysanız veya ikamet ediyorsanız pasaportunuzu, biniş kartınızı veya geçerli bir BAE kimliğinizi kullanabilirsiniz. Akıllı Kapılar ayrıca GCC (Körfez Arap Ülkeleri) vatandaşları veya biyometrik pasaportlu ziyaretçi vizesi olan yolcular tarafından da kullanılabilir.

 
EMIRATES MİKRO KOBİLERE DESTEK OLUYOR
 
MOTORİNE YİNE ZAM GELDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EMIRATES MİKRO KOBİLERE DESTEK OLUYOR
Emirates Mikro, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere (MKOBİ) destek oluyor
THY UÇUŞ İPTALİNDE AVRUPA’DA İKİNCİ
Türk Hava Yolları (THY), Avrupa’da en çok uçuş iptali yapan ikinci havayolu oldu.
THY BU ŞEHİRLERE HENÜZ UÇMAYACAK
Türk Hava Yolları (THY), Yekaterinburg, Minsk, Soçi, Ukrayna ve Rostov ...
 
PEGASUS UÇAKLARINDA YEMEK KARTI İLE ÖDEME DÖNEMİ
Pegasus Hava Yolları, iç hat uçuşlarında uçak içinde yaptığı satışlarda ...
GENÇ PİLOT SİVRİSİNEK ISIRIĞI YÜZÜNDEN ÖLDÜ!
21 yaşındaki bir stajyer pilot ani ve akılalmaz ölümüyle bir anda dünya ...
THY HAZİRAN YOLCU SAYISINI AÇIKLADI
Haziran ayı yolcu ve kargo trafik sonuçlarını açıklayan Türk Hava Yolları, ...
 
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA YENİ REKOR!
İGA İstanbul Havalimanı’nın açılışından bu yana arefe günü olan bugün ...
AVRUPA’DAKİ GREV THY’NİN İÇ HAT UÇUŞLARINI VURUYOR
İngiltere, Almanya, Hollanda ve Fransa başta olmak üzere Avrupa'daki havalimanlarında ...
YOLCU UÇAĞI İNİŞTE ALEV ALDI
İngiltere'nin başkenti Londra'dan Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a giden ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası